Evlilik dusunmuyorum,kimseyi sevemiyorum,ama seninle uyumak istiyorum!!!

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu erkek milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim

Son düzenleme:
Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu polis milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim

İyi yapmışsınız bence.
Hatta tamamen irtibatı kesin.
Ciddi olan adam bu lafları söylemez zaten.

LG-P710 Tapatalk

çok iyi yapmışsın atesle barut bi arada olmaz baktı seni kandıramadı baska çiçekler arayıp koklama peşindedir.

Yani Kuzu Kuzu Uyuyacakmış Onca Zaman Uyumak İçin mi Koşmuş Peşinden :1:

evlenmiyek ama sarılıp uyuyak oldu başka emri varmıymış paşamım :19:

Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu polis milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim

Uyumak mı ? :27: Ya bunlar salak sanıyor kadınları galiba.:27:

Çocuk bile güler buna.Tabi ki iyi yapmışsın.

Hayir bende uzuldum...... bende o yolun yolcusu tipimi var dedim sacmalama ihtiyaclarimi cokta guzel gideririm sen farklisin ama bi evin sorumlulugunu alamam dedi.en fazla.opermis ondada bi sakinca yokmus.adam cok onemli bi konumda herkes tanir cok yakisikli tipi guzel.pesindede bi suru kisi var.ama o benimle uyumak istiyormus.bide cok yogunmus ayda bir iki gorusursek yanlis anlma bastan keseyim dedi :( Allahim insallah sasirmaz beni dua ediyorum.seytana uydurma diye

Mesajları azalttıysa zaten rengini belli etmiş bacım :32:

Hayir bende uzuldum...... bende o yolun yolcusu tipimi var dedim sacmalama ihtiyaclarimi cokta guzel gideririm sen farklisin ama bi evin sorumlulugunu alamam dedi.en fazla.opermis ondada bi sakinca yokmus.adam cok onemli bi konumda herkes tanir cok yakisikli tipi guzel.pesindede bi suru kisi var.ama o benimle uyumak istiyormus.bide cok yogunmus ayda bir iki gorusursek yanlis anlma bastan keseyim dedi :( Allahim insallah sasirmaz beni dua ediyorum.seytana uydurma diye

Ayda bir iki kere ha ? :27: Bacım bu adam hareme almaya çalışmış seni ben söyleyeyim.:30: Tipi batsın,önce karakter olacak insanda.

niyetinin ciddi olmadığını,sizi sevmediğini açıkça söylemiş işte...

Adam sizi sevmediğini, sizinle evlilik dusunmedigini ciddi anlamda açık bir sekilde söylemiş. Butun bunlarin yaninda ona guvenmediginz icin bozulmus hay ben onun bozulmasina....

Hattini falan degistir uzaklas bundan hayır gelmez!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gereksiz bir insan , şartları baştan koyuyor , beklentiyi sıfırlıyor, işine gelirse takılıyor
Boşver , hiç takılma , free takılacağı bir kaç kızla günümü gün ederim derdinde
Zaman kaybetmeye, düşünmeye değmez :31:

niyetinin ciddi olmadığını,sizi sevmediğini açıkça söylemiş işte...

Cok sicak kanli samimi durustmuysum.guven huzur veren bi yapim varmis onunda buna ihtiyaci varmis.kimsenin namusuyla oynayacak kadar adi degilmis.istiyorsan karsimda soyun ben sana dokunmam beni sinir etme nasil boyle dusunursun dedi.ama ben kendimi kotu hissettim.

Bence bunun meslekle bir alakasi yok.bazi erkekler saf yerine koymayi ve sacmasapan dusuncelerini mantiga burumeyi cok seviyorlar.masumlastirmaya calismis isteklerini.ama bence eglenelim takilalim derdinde gibi gorunuyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sicak kanli samimi durustmuysum.guven huzur veren bi yapim varmis onunda buna ihtiyaci varmis.kimsenin namusuyla oynayacak kadar adi degilmis.istiyorsan karsimda soyun ben sana dokunmam beni sinir etme nasil boyle dusunursun dedi.ama ben kendimi kotu hissettim.

ne zamandır görüşüyorsunuz,siz çıkmıyor muydunuz...

ne zamandır görüşüyorsunuz,siz çıkmıyor muydunuz...

disarida bir iki gorustuk ama gurup halinde.aslinda cikmiyoruz.whatsapp tan konusuyiruz genelde.arkadasida o kimseye asik olamiyor falan dedi.yani o bana yaziyorda ben uzak duruyorum cunku baska bir arkadas ona asik.ben bunu ona hatirlatiyorum.onu sdvmiyorum umit vermedim diyor ama evine yemege falan gitmis.beni.seviyormusun.dedim cok kotu alistim huzur veren yapin.var diyor

Back
X