Evlilik dusunmuyorum,kimseyi sevemiyorum,ama seninle uyumak istiyorum!!!

Herkese tesekkurler cevaplarindan dolayi.adamin evine zaten gitmeyecektim.ama msj larina cvb verip vermemede terettutte kaldim.buradaki dostlar sagolsun fikir verdi birazcik.gorusmeyi kescem.hatta beraber calistigim amir uzak dur.bazilari uniformasini kullaniyor.dedi.

Evlilerin yorumuna çok güvenebilirsin erkekleri en iyi onlar tanır :20:

Evet tesekkur ederim.herkesin samimi yirumu benimbicin cok onemli.insan kendisi soz konusu olunca mantikli dusunemiyor.adamin agzi laf yapiyor tam ikna oldum diyorum.allahim seytana uydurma diye yalvariyorum.aklibasinda insanlarin yorumuna ihtiyacim.vardi.cunku etkikenmye baslamistim

Aman uzak durun. . :ssz: Rengini ilk başta belli etmesi sizin için büyük avantaj doğrusu. .

Suan sivil olsun cevik kuvvet olsun birlikte calisiyoruz.cok sevdigim insanlarda var ama genellinde ki cogunlukla degisik bi tavir ozguven var.oyle laf olsun diye yazmiyorum.calistim.calisiyorum ki biliyorum

benim de nişanlım polis..ben de içlerindeyim, bir sürü tanıdığım insanlar var.demek ki yeterince bilmiyorsun.

Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu erkek milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim

öyle güzel uyurki şaşar kalırsın:52:

ah bu hikayeler nerede kalmıştı:1:

hala mı var hayret:53:

sadece uyuyacakmış aman allahım ne romantik adamlar var :37:
inandıracak birini bulur illaki aman bu siz olmayın :34:

Adam seni o kadar umursamiyor ki kandirma geregi bile duymuyor. Acikca amacini soylemis, kabul etmeyince de irtibati kesmis

benim de nişanlım polis..ben de içlerindeyim, bir sürü tanıdığım insanlar var.demek ki yeterince bilmiyorsun.

Ya kullandigim.kelime yanlis olmus fark ettim erkek milleti diye duzelttim.ama benim tanidiklarim yada denk gelenler heo artist.kimseyi karalamak haddime degil genelleme yaparak.ozur dilerim.surcu lisan

Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu erkek milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim

Cok iyi yapmışsın hatta az bile yapmışsın ver yolu gitsin :32:

Back
X