- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilerin yorumuna çok güvenebilirsin erkekleri en iyi onlar tanır![]()
Suan sivil olsun cevik kuvvet olsun birlikte calisiyoruz.cok sevdigim insanlarda var ama genellinde ki cogunlukla degisik bi tavir ozguven var.oyle laf olsun diye yazmiyorum.calistim.calisiyorum ki biliyorum
Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu erkek milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim
benim de nişanlım polis..ben de içlerindeyim, bir sürü tanıdığım insanlar var.demek ki yeterince bilmiyorsun.
Evet aynen bunlari dedi bana.sadece masumca uyumak istiyorum.sana dokunmayacagim yeterki huzurlu bir sekilde gogsumde uyu dedi.kabul etmedim ama guven verdi.ya bu erkek milletini anlamiyorum.kabul etmedim.diye msj lari azaltti.o zaman niye pesimde kostu cok merak ediyorum.acaba gercekten tek istegi buymuydu ona guvenmemisim buda onu uzmus.valla ben bile kendime guvenmedim.ona nasil guveneyim.paylasmak istedim sadece iyi yapmismiyim