Evlilik için sağlık raporunda gebelik belli oluyormu ?

Hiill0207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
75
3
1
31
Bilenler yazsın evlilik için sağlık raporlarında yapılan işlemlerde gebelik belli olur mu

@Videsupra arkadaşımız bu kez de sayfa sayfa gezip konu açmayı tercih ediyo. Tatlım yapılacak tetkiklere bağlı. Belli olur da olmaz da.

Bir tane daha vardı senın gibi böyle takıntılı

Sana soran oldumu ya sende ne takip ediyosun zoruna gidiyosa yazma alcağım kadar cevabı aldım ama senin gibi tipler için inadına yazıyorum tamam mı hadi bak kendi işine
Terbiyeni takınmanı tavsiye ediyorum. Zira konuyu ortaya yazıyosun. Milyonlarca cevap aldın yetmedi bi de konu açtın. Karşıma çıkan sensin. Ben seni niye takip edeyim. Karıştırmışsın bi dolaplar cevap da veriyoruz tatmin olmuyosun.

Noldu ağrınamı gitti canım o zaman takip etme çıkıyosa yazmazsın olur biter her gördüğünde yazmak zorundamısın sen alla alla

Noldu ağrınamı gitti canım o zaman takip etme çıkıyosa yazmazsın olur biter her gördüğünde yazmak zorundamısın sen alla alla
Sıkıştın sanırım:KK70: noldu oyunun mu bozuluyor yoksa. Burda herkes herkese yorum yaZabilir kuzum. Amaç birbirimize yardımcı olmak. Senin gibi aynı şeyi milyon kere sorup insanları zıvanadan çıkarmak değil

Sorduğumda cevap verenler için değil başka e bilgi almak için yazdım cevap yazanlar tekrardan yazmaz olur biter ama görünce duramıyosunuz cevap verdiyseniz görünce on defa yazmanıza gerek yok yazmayanlardan bilgi almak istiyorumdur demekki ondan yazmışımdır okey.

Sorduğumda cevap verenler için değil başka e bilgi almak için yazdım cevap yazanlar tekrardan yazmaz olur biter ama görünce duramıyosunuz cevap verdiyseniz görünce on defa yazmanıza gerek yok yazmayanlardan bilgi almak istiyorumdur demekki ondan yazmışımdır okey.
Ay yine gelmiş. Tatlım forumu kullanmayı bilmiyosun galiba. Sen yazdıkça bildirim geliyo. Hususi seni takip etmiyorum.

Back
X