Sana soran oldumu ya sende ne takip ediyosun zoruna gidiyosa yazma alcağım kadar cevabı aldım ama senin gibi tipler için inadına yazıyorum tamam mı hadi bak kendi işineKorkacağın şeyi yapmayacaksın.
Terbiyeni takınmanı tavsiye ediyorum. Zira konuyu ortaya yazıyosun. Milyonlarca cevap aldın yetmedi bi de konu açtın. Karşıma çıkan sensin. Ben seni niye takip edeyim. Karıştırmışsın bi dolaplar cevap da veriyoruz tatmin olmuyosun.Sana soran oldumu ya sende ne takip ediyosun zoruna gidiyosa yazma alcağım kadar cevabı aldım ama senin gibi tipler için inadına yazıyorum tamam mı hadi bak kendi işine
Sıkıştın sanırımNoldu ağrınamı gitti canım o zaman takip etme çıkıyosa yazmazsın olur biter her gördüğünde yazmak zorundamısın sen alla alla
Al benden de o kadar. Hem suçlu hem güçlüGüle güle sanada yani anlayamadım ben bu ergenleri yaaa
Hayır özelden de yazdım ya kız yok öyle bişey değilsin hamile diye anlamıyor ben napiimmmAl benden de o kadar. Hem suçlu hem güçlüayyy bitmeyecek bunlar
Arkadaşım bu işte başka bi iş var. Normal insan işi değil bu. Forumu talan ediyo şu anda eminim aynı soruylaHayır özelden de yazdım ya kız yok öyle bişey değilsin hamile diye anlamıyor ben napiimmm
Yazdım özelden sanaArkadaşım bu işte başka bi iş var. Normal insan işi değil bu. Forumu talan ediyo şu anda eminim aynı soruyla
Ay yine gelmiş. Tatlım forumu kullanmayı bilmiyosun galiba. Sen yazdıkça bildirim geliyo. Hususi seni takip etmiyorum.Sorduğumda cevap verenler için değil başka e bilgi almak için yazdım cevap yazanlar tekrardan yazmaz olur biter ama görünce duramıyosunuz cevap verdiyseniz görünce on defa yazmanıza gerek yok yazmayanlardan bilgi almak istiyorumdur demekki ondan yazmışımdır okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?