• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik içinde sıkıntılar

Konuşabileceği yüzüne vurmayacak aile büyüğü var mı? Özeline girmeden depresyonu için tedavi olması gerektiğini birinin konuşması gerekiyor. Hayatın sonu değil.

Konuşabileceği yüzüne vurmayacak aile büyüğü var mı? Özeline girmeden depresyonu için tedavi olması gerektiğini birinin konuşması gerekiyor. Hayatın sonu değil.
Esra hanımın eşinin daha önemli sorunları var, mesela uyuşturucu kullanımı gibi😬

Esra hanımın eşinin daha önemli sorunları var, mesela uyuşturucu kullanımı gibi😬
Eski mesajlarina bir göz attım. Zaten eşi madde kullanıyormuş eşiyle sorunları varmış ve zaten çocuk asla düşünmüyormus.
İnsanlarla dalga geçer gibi konu açmış. 😬

başka bi konusunda" bu evlilik kafamda çoktan bitti" demiş ama şimdiki konusu çocuğumuz olmuyor, kocam depresyonda falan filan

Kızlar ben 3 yıldır evliyim iki yıldır korunmasız ilişki sonrasında gebe kalamadığım için infertilite bölümüne gittik bütün testler normal fakat doktor eşimin spermiyogram testinde nadir sahada 1,2 hareketli sperm görüldü onun dışında yok dedi eşimin direkt yüzüne baba olamazsın bu değerlerle dedi ve eşim hayatının şokunu yaşayıp depresyona girdi bir senedir kötü hissediyor ben bunu sorun etmeyıip tabiki Hergün yanında destek oluyorum çaresi neyse ararız peşine düşeriz hiç olmasa bile seni bırakacak değilim diye elimden geldiğince kötü hissetmemesi için yanında oluyorum.Bu süreçte kendini alkole verdi sürekli dışarı attı eskisi gibi mutlu hayat dolu değil ben gidelim tıp çok ilerledi tedavi olalım umutsuz olma üzerinden bir yıl geçti tekrar test ver diyorum ama nasıl olucak yokmuş işte bende sperm diyip kestirip atıyor ve keşke bekarken testi yapsaydım seninde hayatın yanmazdı arkadaşlarının bebeğine bakıp hayal ediyorsun benim yüzümden olmuyor işte bende kısırmışım diye laflar etti çok üzüldüm kızlar öyle şeyler diyince eşimin umudu kırıldı onun yanında olduğumu hissettirmeye çalışıyorum böyle hissetmemesi neler neler söylüyorum ama çok fazla içine kapandı ne yapmalıyım lütfen yardım
İyi de tedavi olmaması çok yanlış sizin de hakkınıza giriyor. Bir yıl geçmiş insan yol katetmez mi..neyi bekliyor . Siz niye ısrar etmiyorsunuz dra gitmek için.
Çok yakınında da aynı sorun oldu tedavi gördüler şu an bebekleri var. Ama yolları uzun ve meşakatliydi. Bir an önce tedaviye başlayın bence.
Hayırlı sonuçlar inşallah

Back
X