Evlilik illeti

ZEYNODURU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
7
0
36
Antalya
Slm arkadaşlar ben sorunun cevabını biliyorum ama içimi dökmek hemde fikir almak maksadım.Ben 39 yaşında evli 3 çocuk annesiyim.Eşimle akrabayız yani flört ederek falan evlenmedik aileler uygun gördü ben de itiraz etmedim.çünkü iyi biri olarak tanıyodum yinede iyiliğine iyi ama çok ilgisiz ve ruhsuz.İlk zamanlar yeni evliyken anca birbirimize alışırız diye düşünüyoduk sonradan çocuklar oldu hayat telaşı maddi sıkıntılar derken 15 yılı devirdik.Ama 15 yıl içinde sebepsiz yere öptüğü sarıldığını hiç görmedim.Yatak odasındada zaten sorunlar vardı erken boşalma sorunu olduğu için birlikteliklerimizde çok zevkli değil bununla ilgili çözüm arayan da yine benim kendisinin umrunda bile değil defalarca söylememe rağmen hep görmezlikten geldi hadi bunlar bi tarafa işi bittimi ya tv önüne geçer yada sırtını döner yatar ve son 2 yıldırda ya ayda 1 veya daha uzyn sürede oluyor beraberlik.Şimdi zaten cinsel yönden mutlu değilken bide ruhsuz bi adama niyemi katlanıyorum çocuklar ve annem hep başkalrı için yaşadım bundan sonrada böyle devam edicek.sizce brnde sorunu görmezlikten mi gelmeliyim?çocuklarımla evli ama yanlız bi kadın olarak hayatımı geçireceğim

Eşinizi sevmiyor musunuz ayni evde yabancı gibi misiniz?

Ayrılın diyemem ayrılık çok zor hele düzeninize alışmışken ve çocukla daha zor bence bi süre takmayın sizde onun size davrandığı gibi davranın

Back
X