evlilik işlemleri

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Merhabalar.Benim sizlere bi sorum var.Bizim yakin bi aile dostumuz kismetse bi aya evlenmek istiyo.Kizin yasi 25 olmasina ragmen ailesi karsi cikti evliligine.Simdi kacmayi dusunuyolar.Ama soyle bi sorunlari var.Ailesi kızı dışari bile cikarmiyo.Hadi bi gun bi şekilde izin alsa nikah icin evraklari halletseler.Nikah icin nasil izin alacak.Bi de ailesinin nikah islemi yaptirdigini duymasindan korkuyo.Ailesinin haberi olmasi mumkun mu?

Merhabalar.Benim sizlere bi sorum var.Bizim yakin bi aile dostumuz kismetse bi aya evlenmek istiyo.Kizin yasi 25 olmasina ragmen ailesi karsi cikti evliligine.Simdi kacmayi dusunuyolar.Ama soyle bi sorunlari var.Ailesi kızı dışari bile cikarmiyo.Hadi bi gun bi şekilde izin alsa nikah icin evraklari halletseler.Nikah icin nasil izin alacak.Bi de ailesinin nikah islemi yaptirdigini duymasindan korkuyo.Ailesinin haberi olmasi mumkun mu?
1 gün yetmeyebilir. Sonuçta doktora gidip kan tahlili verecekler sonuçları çıkması vs ertesi günü bulabilir.

1 gün yetmeyebilir. Sonuçta doktora gidip kan tahlili verecekler sonuçları çıkması vs ertesi günü bulabilir.
Devlet hastanesinde yaptiracaklar sonuclar ne zamana cikar bilmiyorum ama su an en cok ailesine haber verilmesinden korkuyo

Ailenin istemediği evliliklerde illa bir b.k çıkıyor. Evlenmesin erkek kökümü kesildi

O arkadaşınıza söyleyin, aile rızası olmadan yapılan evlilikten hayır gelmez...

korkuyor ve kaçmayı düşünüyor
tezat degilmi
Kactiktan sonra evlenecegi icin sorun olmaz.Ama nikah islemlerinden ailesinin haberi olursa ne evlenebilir ne kacabilir ayirirlar sevgilisinden.Tezat ben de biliyorum ama ailesinin ona bisey yapmasindan ziyade sevgilisinden ayirmasindan korkuyo

Kactiktan sonra evlenecegi icin sorun olmaz.Ama nikah islemlerinden ailesinin haberi olursa ne evlenebilir ne kacabilir ayirirlar sevgilisinden.Tezat ben de biliyorum ama ailesinin ona bisey yapmasindan ziyade sevgilisinden ayirmasindan korkuyo

ailesi neden istemiyor

Ailesi başkasini uygun görmüş sanirim.

valla o zaman senin yerinde olsam ben karışmazdım
kız kaçarsa senden bilmesinler
hadi evlenecek diyelim
kanlar bir günde çıkmaz
tahlilleri ailesi ögrenemez
ha şu olabilir eczaneden muayne ücreti çıkar ailesi sorarsa
hangi gün hangi hastaneye gittigini söylerler
onun dışında ögrenmesi zor

Böyle ailelere ifrit oluyorum.. Bir problem olduğunu düşünüyorsan oturur konuşursun çocuğunla şu sebeple istemiyoruz diye. 25 yaşına gelmiş artık çocuk değil kendi tercihlerini yapabilir sonuçta. İpsiz, sapsız, bağımlı olsa ayrılması daha hayırlı ama başkasıyla evlensin diye sevdiğinden ayırmak acımasızlıktan başka bir şey değil. Bu insanla bir ömrü çocuğun geçirecek..

sağlık ocağında yapıyorlar tahlili.. sevgilisi gidip alabilir kendisinin gitmesine gerek yok ama işlemler için imza gerek. Evden çıkamıyorsa onu nasıl yapacak? Vekalet falan verebiliyor mu bilemiyorum.

Ailesinin sürekli övdüğü biri varmis onunla evlendirecekler galiba akillarinca

hıı
o zaman durum başka
ama genede ailesini ikna etmeye çalışsın
bir şekilde ikna olurlar
kızım gelse ben birini seviyorum dese
aklımda başka olsa bile yavruma hayır diyip
sevmedigi biriyle onu yatmaya mecbur edemem
biraz duygusal yaklaşırsa ikna olur bence ailesi

Böyle ailelere ifrit oluyorum.. Bir problem olduğunu düşünüyorsan oturur konuşursun çocuğunla şu sebeple istemiyoruz diye. 25 yaşına gelmiş artık çocuk değil kendi tercihlerini yapabilir sonuçta. İpsiz, sapsız, bağımlı olsa ayrılması daha hayırlı ama başkasıyla evlensin diye sevdiğinden ayırmak acımasızlıktan başka bir şey değil. Bu insanla bir ömrü çocuğun geçirecek..
Bence de acımasizlik.Evlenmek istiyo ama aklina nerden geldiyse ailem ya evlenmek icin islem yaptirdigimi duyarsa diyo

hıı
o zaman durum başka
ama genede ailesini ikna etmeye çalışsın
bir şekilde ikna olurlar
kızım gelse ben birini seviyorum dese
aklımda başka olsa bile yavruma hayır diyip
sevmedigi biriyle onu yatmaya mecbur edemem
biraz duygusal yaklaşırsa ikna olur bence ailesi
Biz de öyle düşündük ama araya kim girerse kim ne derse kiz bizim degil mi istedigimize veririz diyolarmis

Back
X