Herkese kocaman bir merhaba kızlar..
Size bir konuda danışmak istiyorum.Arkadaşlarım bir gün çay bahçesinde oturuyormuş askerden gelmiş bir şirkette personel şefi olarak çalışan..
sonra lise mezunu bir arkadaşları demiş ki can yoldaşı arıyorum..Hanım edepli ev kızı istiyorum demişken arkadaşlarım birisi var demiş neyse çocuk beni uzaktan görmüş falan halımı hareketimi beğenmiş neyse arkadaşlar bana anlattı yokkk diye 2-3 gün yırtındım durdum
Facede çocuk ekledi beni ne kardeşim ne diye mesaj attım ve öyle başladı 
O bana çok inatçı olduğumu söyledi
Neyse düşündüm derken düşünceleri çok hoşuma gitti.
Ama ben okumam gerek diye dershaneye yazılmış gelecekte sağlam durcak kadın profili yaratmak istiyordum oda evlenmek.Neyse biz biraz konuştuk filan ve cam açtık.Gülüşüme aşık oldu
Bende onun gülüşüne
Kız kız abayı yaktım derken..Bana bir süre ailemle oturcaz dedi.
Tam bir aile delisi
Sorun değil ben sorunda etmem ama ailem asla kabul etmez oda çözüm buldu altlı üstlü oturalım diye.
Kızlar ve bayramdan sonra beni isticek verirlerse 3 yıl nşanlı kalcaz ünv kazanıp 1-2 sınıfı bitirene kadar evlenmek yok diye kestim.
Ama şu birlik oturmalar ..
Kafamı karıştırdı.
Annesi dünya tatlısı bir kadınmış gelinini tutup oğlunu atan cinsten duyduğuma göre ..
AMa akıl verin istiyorum napıcaz..
Hem nişanlıyken rahat gezmek görmek istiyormuş beni
İnanır mısınız körkütük olmuş
Dün camı kapadım uyumaya gittim aa telde mesaj
Bn seni çok özledim
Ayy bilmiyorum evlenince erkekler değişio ama bende seviyorum ama hayatımın hatasınıda yapmak istemiyorum
Size bir konuda danışmak istiyorum.Arkadaşlarım bir gün çay bahçesinde oturuyormuş askerden gelmiş bir şirkette personel şefi olarak çalışan..
sonra lise mezunu bir arkadaşları demiş ki can yoldaşı arıyorum..Hanım edepli ev kızı istiyorum demişken arkadaşlarım birisi var demiş neyse çocuk beni uzaktan görmüş falan halımı hareketimi beğenmiş neyse arkadaşlar bana anlattı yokkk diye 2-3 gün yırtındım durdum

O bana çok inatçı olduğumu söyledi

Neyse düşündüm derken düşünceleri çok hoşuma gitti.
Ama ben okumam gerek diye dershaneye yazılmış gelecekte sağlam durcak kadın profili yaratmak istiyordum oda evlenmek.Neyse biz biraz konuştuk filan ve cam açtık.Gülüşüme aşık oldu

Bende onun gülüşüne

Kız kız abayı yaktım derken..Bana bir süre ailemle oturcaz dedi.
Tam bir aile delisi

Kızlar ve bayramdan sonra beni isticek verirlerse 3 yıl nşanlı kalcaz ünv kazanıp 1-2 sınıfı bitirene kadar evlenmek yok diye kestim.
Ama şu birlik oturmalar ..
Kafamı karıştırdı.
Annesi dünya tatlısı bir kadınmış gelinini tutup oğlunu atan cinsten duyduğuma göre ..
AMa akıl verin istiyorum napıcaz..
Hem nişanlıyken rahat gezmek görmek istiyormuş beni

İnanır mısınız körkütük olmuş

Dün camı kapadım uyumaya gittim aa telde mesaj

Bn seni çok özledim

Ayy bilmiyorum evlenince erkekler değişio ama bende seviyorum ama hayatımın hatasınıda yapmak istemiyorum