Hanimlar oncelikle merhaba..sizin fikirlerinize ve tecrubelerinize gercekten ihtiyacim var 4 senelik bir iliskim 3 ay once bitti malesef.bunun nedeni erkek arkadasimin evlilik korkusu evlilik karari aldigimiz an ayriliyor benden bu 3 oldu artik ikimizde isi gucu olan insanlariz ve hic bir engelimiz yok.4 yil boyunca gercekten harika anilar biriktirdik.ama o evlilikten hep kacti en son tam oldu dedim aileler konustu soz dendi 1 hafta sonra yasamam ve yapmam gereken seyler var evlenmek istedigimde gelicegim ilk ve tek kisisin diyip cikti gitti.sonrasinda konusmalarimiz ve msjlasmalarimiz sık olmasada devam etti beni sevdigini ve bir gun donucegini soyluyor ama ben artik inancimi kaybettm ve anlarsiniz ki 4 sene artik butun oluyorsunuz bir,es oluyorsunuz.3 aydir cok zor gunler geciriyorum her gunum aglamakla kivranmakla geciyor hayata onunla tutunmusum hep suan kendi ayaklarimin uzerinde dahi duramiyorm kendime olan guvenimi kaybettim.burada esyalar aldik evimiz icin heveslenip yuzukler baktik o butun cevresine artik nisanlaniyoruz demis herkezde sevinmis buna ama o sanirim yapamicagini anladi sizce nasil davranmaliyim kendimi cekip gemesini mi beklemeliyim yoksa bu evlilik korkusunu anlayip onunla konusmayami calismaliyim.simdiden hepinize cok tesekkur ederim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.