• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik kararı neye göre alınmalı mantıksal bir karar vermek iyi midir....

mehlika24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
91
0
36
Malatya
öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir derdim var... :58: burda deneyimli arkadşların sunacağı fikirlerle bir nebze olsun bu derdimin hafifleyeceğini düşünüyorum:59: yıllar yıllar öncelerdeki ilk okul arkadaşım birden karşıma çıktı hoş beş derken, uzun süreden beri özellikle ailesi tarafından da desteklenerek benimle evlenmek istediğini ve beni ilerde eşi olarak görmek istediğini söyledi... hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir karardı bu:18: yani sohbet düzeyimiz gerçekten arkadaşçaydı ben nerden bileyim beyfendi yaklaşık bir senedir beni takip ediyormuş da birden söyleyivereceğini:44: ilk okuldayken anlaşamaz devamlı kavga ederdik nasıl anlatayım biraz deli dolu ağzına geleni içinde tutmadan söyleyiveren birisidir yani dobra dobradır...ama ne kadar böyle de olsa ilk okuldan bu yana hayli zaman geçti ve biz büyüdük artık... ha bu arada annem de b ildiğimiz tanıdığımız biri olarak görüyor ve sıcak bakıyor... işi falan da fena değil mantıklı bakınca yani olur gibi...lakin ben gerçekten düşüncelerdeyim kimlere söylesem kimlere anlatsam derdimi bilemedm bende bir de evlilik fobisi var yaşım 23 okulu geçen yıl bitrdm işsizlk derdime ağlarken bir de bu çıkıverdi karşıma... lütfen iyi veya kötü bir şeyler söylemek isteyen arkadaşlar iki üçer kelimecik bir şeyler yazınız ruhen rahatalayalım hep beraber...:27:

bir de sorum şu mantık ne derece etkili evlilikte....:26:

mrb tatlım ben de 7 ay önce evlendım ama ben eşime ılk göruste aşık olmustum sonra zamanla aşk bıtıyo yerını sevgı alıyor sonra monotonluk falan derken uzun sure gectı sonunda da evlendık tabı ama evlenırken aşk yoktu mantıgımla karar verdım ama ben huyunu suyunu bılıyodum aramızda da sevgı saygı vardı tabı....evlıklıkte aşk önemlı ama bu mantıgı köreltmemelı...kesınlıkle aşkın yanında mantıgını dinlemelısın evlenınce aşık olabılırsın ben tekraradn aşık oldum eşime..ama dedıgım gıbı bence sen önce hayatında başka seyler yapmak ıstıyomusun onları duşun iş hayatı vs gıbı zaten yaşın kucuk sayılır evlılık ıcınde ona şans verebılırsın bu sürede onu tanıyabılır daha rahat karar verebılırsın...

Merhaba,
Eğer bahsettiğiniz kişinin evlilik için bir acelesi yoksa görüşmeye devam edip ona karşı hislerinizi anlamaya çalışın.Düşündüğünüz zaman evlilik için uygun biri gibi görünüyor,eğer zamanla sevmeye de başlarsanız bence gayet güzel bir ilişkiniz ve evliliğiniz olabilir.Bazıları çok aşığım deyip evleniyor ama eşinin aslında birçok özelliğini görmezden geldiği için sonradan farkediyor kendisine uygun olmadığını,anlaşamadıklarını.Siz en azından bu durumu yaşamamış olursunuz

öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir derdim var... :58: burda deneyimli arkadşların sunacağı fikirlerle bir nebze olsun bu derdimin hafifleyeceğini düşünüyorum:59: yıllar yıllar öncelerdeki ilk okul arkadaşım birden karşıma çıktı hoş beş derken, uzun süreden beri özellikle ailesi tarafından da desteklenerek benimle evlenmek istediğini ve beni ilerde eşi olarak görmek istediğini söyledi... hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir karardı bu:18: yani sohbet düzeyimiz gerçekten arkadaşçaydı ben nerden bileyim beyfendi yaklaşık bir senedir beni takip ediyormuş da birden söyleyivereceğini:44: ilk okuldayken anlaşamaz devamlı kavga ederdik nasıl anlatayım biraz deli dolu ağzına geleni içinde tutmadan söyleyiveren birisidir yani dobra dobradır...ama ne kadar böyle de olsa ilk okuldan bu yana hayli zaman geçti ve biz büyüdük artık... ha bu arada annem de b ildiğimiz tanıdığımız biri olarak görüyor ve sıcak bakıyor... işi falan da fena değil mantıklı bakınca yani olur gibi...lakin ben gerçekten düşüncelerdeyim kimlere söylesem kimlere anlatsam derdimi bilemedm bende bir de evlilik fobisi var yaşım 23 okulu geçen yıl bitrdm işsizlk derdime ağlarken bir de bu çıkıverdi karşıma... lütfen iyi veya kötü bir şeyler söylemek isteyen arkadaşlar iki üçer kelimecik bir şeyler yazınız ruhen rahatalayalım hep beraber...:27:

İlkokul arkadaşınız hakkındaki hatırladıklarınız çok enteresan! Ben iyice bunamışım..:5:
Elektirik aldıysanız görüşün,olumlu giderse evlilik düşünürsünüz.:21:

teşekkür ederim dostlar hepinize gerçekten bu evlilik çok zormuş ya her şeyi oluruna bırakamıyor insan en ince ayrıntısına kadar düşünüyor bakalım şimdilik zaman dedik olursa olur olmazsa da olmaz :)

Bence evliliğe hazır değilsiniz, zorlama ile olmaz bu iler bir de yaşınızda küçük neden hemen karar vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi anlamadım ??

Back
X