Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi gunler kardeslerim ablalarim.ben universitede okurken biriyle tanistm ve 5 yildr sevgiliydk. biz farkli kulturdenz ben karadenz o dogu .bizim ailede pek sicak bakmazlar kultur sknti olur diye ama ben onyargili olmadim ve onlara kabul ettirdm. Fkat bir konuda anlasamiyorz nerde yasicaz sorunu. Sevdigim insan cizrede yasiyor ben antalyda . Ailemn onu sevdi.fkat annem orada omur boyu yapabilcegimi dusunmuyor .Bende terdirgn oluyorum. . Ortk bir il diyorm hayir diyor sevdgim insan. Baya gel git yasadim ama hicbir zamn ailemin yanina gel demedm ailem de demedi.git geller yasadim .en sonunda tamam seninle gelicem dedim mutlu huzurlu olursam baska bir sehir demem soz veriyorm dedim. Cunku bnde bilmiyorm yapablir miym diye dha once doguya da hic gitmedm ve sordgm dogulu arkadslarm yapamazsn diyorlar. Fkat bn sevdigm insani birakmk istemedim gelirm dedim.yapamazsm benim icin ne yaparsn diyince ben burdan cikmam diyor ve benim yapamazsm edemzsem laflarimi istemiyor.bende yapamazsm daha gelismis sizn aileye yakin oln urfa antep diyarbakir olsn diyorm tabi bu b plani . Bende istiyorm yasamk ama cevremn dediklernden ve onun bir omur burda yasicam demesi beni korkutuyor. Seven insan bir fedakarlik yapmaz mi ?yasamadn bilemem ki.bana onereceginiz seyler nedir? Yani ya gelirsn omurluk ya cik hayatimdan diyor.
Doguddan batiya gidilirde batidan doguya gidilmez
Cizre nasil bir yer bilmiyorum ama tv den gordugumuz kadariyla pek ic acici degil
Ayrica sevgilin bu kadar dedigim dedikse evlenince anlasmaniz daha zor olacak
Bence artilari degil eksikleri gorup ona gore karar ver
Cizreyi bilmem ama ben İzmir den İstanbul a geldim . 6 yıl oldu hala alışamadım ..
Ki sizin ki Cizre'ymiş.
Çok iyi düşünün bazen sadece Sevgi yetmiyor.
evlenenler boşanıyor kızım asla yapamazsın hadi diyelim başka bir sehir olur ama sen antalya gibi bir yerden cizreye imkansız yapamazsın eger gidersen her dediğine boyun egersin ata sözü geçer haremlik selamlık otururlar bence yapamazsın Hakkında hayırlısı olsun batıda bi yer olsa neyse ben hiç olumlu bi yön göremedim
Hakkinda hayrlisi neyse o olsun . Ama antalyada yetisip doguya alisamazsn kendini yakma. Bn ailemden yarim saatlik uzakta baska bi ilceye evlndim. Bazen bocaliyorum . Alismk zor
cizreyi biliyorum bende gittim diken üstündeydim hiç sevmedim birde antalya gibi rahat bir yerden öyle bir yere gitmeniz sizin için çok zor olur.bir de neden orası olmazsa olmazmış ne var yani ,zaten topu size atmış ya gelirsin ya çıkarsın hayatımdan diyerek iyi düşünün.hakkınızda hayırlısı olsun
Şimdiden erkegin egemen olduğu bir hayatı kabul ettirmeye çalışıyor . Evlendikten sonrasını sen düşün ..sevseydi bir orta yol bulurdu ..iyi düşün ,yanlış bir karar vermek üzeresin .