Evlilik kararı

Buna hemen karar veremezsiniz. Bundan once bir yorumda daha bulunmustum. Onu uygulamanizi tavsiye ederim. Ayrica ben cevremdeki herkese gore risk almistim. Kimse bu evliligin bu kadar erken olmasini onaylamamisti. Ama o hissettigim duygunun tarifini yazarak yapamam babamdan sonra ilk defa guven duygusunu veren erkek esimdi.
1 senedir birlikteyiz, güven duygusu falan var bir sıkıntı yok bu konuda ama evlilik düşüncesi beni geriyor.

Iyi akşamlar ablalarim kardeslerim konuyu nereye açacağımı bilemedim dertte sayılmaz bu aslında.. ama evlenmeye karar vermek ne kadar zormuş sizler nasıl karar verdiniz dahası sevdiği kişiden eminim onla Çok mutlu olacagimada inaniyorum ondan yana sıkıntım yok ama iki hafta sonra istemeye gelecez deyince içimde acayıp duygular gelisiyor annesinde gelelim artık diyo ben bu adını koyamadigim duygudan uzaklaşıp nasıl o moda girebilir?
Benim düsünemeyecegim kadar iyi birisi cıktı karsıma iliskimizin 2. ayında evlilik kararı aldık
Bir an süphe duymadım, karsıma cıkabilecek en iyi insan cünkü o
Biraz sakin kafayla düsünüp kendinizi tartın, bu duygu gecici emin olun.

Ben hiç tereddüt yaşamayanlardanım sanırım:)
Bizde eşim tereddüt yaşadı biraz galiba, askerden geldi hemen isteme faslı oldu, onun için hızlı gelişti her şey.
Ben düğündür adetlerdir pek kafaya takmadığım için sanırım sorun yaşamadım. O işleri ailelere bırakıp sadece kendi keyfime baktım desem yalan olmaz.
Dönüp geriye baktığımda gamsız olduğum hiç bir konuda pişmanlığım yok, aksine kafaya takıp üzüldüğüm şeyler için boşuna Zaman yemişim diyorum

tabi insanın bir on yıllık geçmişi olunca e hadi evlenelim demesi de doğal değil mi
Ben de hemen evlilik kararı alanları cesur buluyorum

Ben hiç bayıla bayıla evlenmedim 9 sene çıktık okul sınav iş askerlik derken baktım bahanem kalmadı hersey hazır ama gene evlenesim yok evlilik lafı açılınca kavga ediyorum adamla,bir gün bana bir daha sen açmadan evlilik lafını açanın.......dedi, ki küfür eden bir adam değil, başta hoşuma gitti oh dedim yırttık ama sonra tuhafıma gitti gez toz gel gez toz gel nereye kadar, adamda o kadar rahat ki sanki bigün hadi ben başkasıyla evlenicem dice gibi, annem de bastırdı, evlenmiceksen oyalama çocuğu diye, korka korka evlendim 3.5 yıllıkevliyim hala korkuyorum ya bir gün mutsuz olursam diye

Ben hiç tereddüt yaşamayanlardanım sanırım:)
Bizde eşim tereddüt yaşadı biraz galiba, askerden geldi hemen isteme faslı oldu, onun için hızlı gelişti her şey.
Ben düğündür adetlerdir pek kafaya takmadığım için sanırım sorun yaşamadım. O işleri ailelere bırakıp sadece kendi keyfime baktım desem yalan olmaz.
Dönüp geriye baktığımda gamsız olduğum hiç bir konuda pişmanlığım yok, aksine kafaya takıp üzüldüğüm şeyler için boşuna Zaman yemişim diyorum
Ay ne güzel ya imrendim biran size bense herşeyi takiyorum

Kendi adıma hızlı ve sürprizli ilerdi belki ondan hiç endişem olmadan evlendim.
Yani üç yılda huyumuza suyumuza alışmıştık, sevgi zaten vardı sadece ben işsizdim o özel sektördeydi ve gezip eğlenmek cazipti. Sonra birden bu yaz Kpssye girmeye karar verdi ve o kararı verdiği haftaydı hiç beklemiyorken hadi dedi. Güvendendi sanırım, yani atansa da atanmasa da o da işsiz kalsa da ikimiz bir yolunu bulurduk. E ben de seviyordum evet dedim.
Şans mıdır bilmem çalışmada çat dedi atandı adam ve iyi ki riske atıp evlenmişiz. Yoksa ayrı şehirlerde yaşamamız gerekecekmiş.
Toplamda nişan dahil 6 ayda evlendik biz. Paldır küldür oldu, nikahla nişan arası yirmi gündü mesela. Tuhaf imalar bile oldu.
Ama onun sakinliği, huyu suyu ve güzel sevişi bana hep güven verdi Ne olursa olsun yanımda olur ve bana katlanır biliyorum. Ondan hiç endişem olmadı, aksine ailemi kurdum ve ailemiz de genişledi diye mutluyum. Altıncı ayı bitirdik ne bir gün kırdı ne bir gün üzdü, her gün iyi ki evlendim diyorum. Hiç pişman da olmadım.
Sanırım emin olmak ve güvenmekle alakalı endişenin olmaması. Üç yol değil de altı aylık bir ilişkide ben de korkabilirdim. Ama o üç yıl da her noktasını tanımak ve güvenmek sanırım içime sindirdi.
Belki daha hazır değilsinizdir, belki içinize sinmeyen bir şey vardır bilmiyorum. Ama ben içimde endişeler olsaydı biraz daha beklerdim sanırım.

Back
X