Evlilik kararsızlığı

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim

Kuzenle evlenilir mi ya:110:
Öğretmenmişsin yok mu etrafında biri? Yoksa bile illaki çıkar.
Yaşın kaç, niye acele ediyorsun? Evlilik böyle alelacele olmaz, hele akrabayla hiç olmaz.

24 yaşındayım daha göreve baslamadım bu sene kpss calısyrum; ) evet bende aslında akraba olunca tedırgın oldum ya hiç aklıma gelmezdi ki

Benim de kız kardeşim sizin gibi öğretmen.amcamlar oğluna kız kardesimi istedi
Kız kardeşim kesinlikle olmaz ben onu kardeşim gözüyle goruyorum dedi.

İnsan kuzenlerini kardeşi gibi goruyor.
Tabi karar sizin hakkımızda hayırlısı.

24 yaşında ne bu acele ya kuzenlee evlilik mi olur :KK43: bizim ailedede böyle bi olay oldu çıngar çıkartık,herkesi bi güzel papara ettik kuzen ya abi yarısı :KK12:

Yok acele değıl de çevre baskısı yahu durun sınavım var bu sene dedim zaten ama sıcak bakmıyorum onu da anladılar

1. Derece akrabayla evlilikte çok iyi olsan vıcık vıcık olur herşey, kötü olsa tüm sülale taraf tutmaya mecbur edilir.
Eğer gönlünüz çocukta değilse hiç kalkışmayın bence.
Bizlerde çok karşı çıkılır tabi yöresine görede olabilir gözüyle bakılabiliniyo..

24 yaşındayım daha göreve baslamadım bu sene kpss calısyrum; ) evet bende aslında akraba olunca tedırgın oldum ya hiç aklıma gelmezdi ki
Yani teyze oğlu sonuçta, o gözle bakmak çok tuhaf geliyor bana.
Valla çok gençsin daha.
Önüne kimler çıkar. Hemen ilk isteyene tav olma.

Benim de kız kardeşim sizin gibi öğretmen.amcamlar oğluna kız kardesimi istedi
Kız kardeşim kesinlikle olmaz ben onu kardeşim gözüyle goruyorum dedi.

İnsan kuzenlerini kardeşi gibi goruyor.
Tabi karar sizin hakkımızda hayırlısı.

Ya Ben hiç tanımıyorum ki teyzemlerin cok baskaısı var iki teyzeminde; (( dedim sınavım var n'olur bana şimdilik sormayın dedim kırmak da istemiyorum

1. Derece akrabayla evlilikte çok iyi olsan vıcık vıcık olur herşey, kötü olsa tüm sülale taraf tutmaya mecbur edilir.
Eğer gönlünüz çocukta değilse hiç kalkışmayın bence.
Bizlerde çok karşı çıkılır tabi yöresine görede olabilir gözüyle bakılabiliniyo..

Dediğiniz gıbı gördüğümde hic o gözle düşünmedim ki tek korkum anne tarafından herkes çokkk istiyor annemle araları bozulur diye korkuyorum yoksa istesem zâten sevinç duyardım nötr m düşünemiyorum ki. Çok yakın çocukta bile sorun olur. Yolunu bulucam artık tatlı dille

Yani teyze oğlu sonuçta, o gözle bakmak çok tuhaf geliyor bana.
Valla çok gençsin daha.
Önüne kimler çıkar. Hemen ilk isteyene tav olma.

Benim de amacım hadi şimdilik sınav var dedim kurtuldum. İleriki aşamada araları bozulmadan nasıl yapıcam bilemedim

Yil olacak 2016 cagimiz oretmeni kuzeniyle evlenip evlenmemekte kararsiz oldugunu yaziyor...fikri bile tuylerimi urpertiyor..bana gelmez boyle seyler.etrafta koca mi kalmadi.kuzenle evlilik nedir ya

Oyle bir baskı var ki kazanıp kaçmak iistyrum :)) yoksa bende biliyorum akraba evliliği sonuçlarını. Ailem özellikle yok öbürü yabancı idi de n'oldu en azından tanıyoruz aileyi vs gına geldi tek amacım bu olaydan sıyrılmak:)) yorumunuz için teşekkür ederim :))

Back
X