Evlilik kararsızlığı

Çevre ne kadar baskı yaparsa yapsın kuzenimle evlenmezdim.
Benimkilerin hepsi evlendi çok şükür. Rahatça büyük konuşabilirim.
Bana kardeş gibi geliyor kuzen denince.
Hem daha yaşınız erken ne diye acele ettiriyorlar?
Ye iç ama akrabadan uzak dur.

Teşekkürr edeim. Benim de istediğim hoşuma giden bir sey değildi ki o kadar baskı dört yandan yaptılar ki Çıkmaza girdim ama sonunda burayı da okudum ve dedim anneme ben eğitimci olacağım istemiyrum üzerime de nolur gelmeyin başka kız mı yok mu bulurlar meleği de var mis gibi dedim hem bir sene olmuş yeni sayılır nişan attım yeniden cesaret edip yüzük takmam uzun zaman alacak kimse beklemesin beni dedim. Tamam kızım zorlayamazyız dedi annem de :) Hiç bana göre değil ki bir sürü sorun çıkar 7 kat yabancı daha iyi :)

Hayatta en onemli sey kisiye kendini yakisani yapabilecek yazginin yazilmis olmasidir.

Siz bu sansa nail olmussunuz. Ogretmenlikte once kekeleyerek, sonra heceleyerek baslatmiyor musunuz kelimelere? attiginiz nisan da sizin bu yoldaki kekelemeniz idi, artik cumleyi okuyacak mevkiye geldiginizi dusunun. gerisi kendiliginden gelecektir.

Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 3 ay oldu yaklasık ben uzun bir süre daha hayatımda kimse olsun iistemiyorum bir kere bu hataya düştüm şimdi iyice düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum sende sırf milletin lafıyla tekrar bir hataya düşme.

Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 3 ay oldu yaklasık ben uzun bir süre daha hayatımda kimse olsun iistemiyorum bir kere bu hataya düştüm şimdi iyice düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum sende sırf milletin lafıyla tekrar bir hataya düşme.

Atlatırsın umarım tatlişim benimde başımdan geçti bende yaşadım :( Umarım daha iyisindir . Sakın eve kapatma kendini en buyuk hata bu oluyor

Atlatırsın umarım tatlişim benimde başımdan geçti bende yaşadım :KK43: Umarım daha iyisindir . Sakın eve kapatma kendini en buyuk hata bu oluyor
Kapatmıyorum zaten çok şükür kötü günleri atlattım ilk zamanlar çok zordu çok kötüydüm şimdi alıştım inşallah daha da iyi olacak.

Kapatmıyorum zaten çok şükür kötü günleri atlattım ilk zamanlar çok zordu çok kötüydüm şimdi alıştım inşallah daha da iyi olacak.

İyi oluyor zamanla hatta oh be diyrsun ben 1 sene oldu çokk iyiyim canım benm sen de zamanla cok iyi olursun eminim

İyi oluyor zamanla hatta oh be diyrsun ben 1 sene oldu çokk iyiyim canım benm sen de zamanla cok iyi olursun eminim
İnşallah canım dediğin gibi olur sende acele etme evlilik için kuzenle falan cok zor tanıdığım var inan düğün süreci de evlilik süreci de bütün aile yüz göz oluyor gerek yok.

Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim
Akraba evliligine karsiyim!
Hic gormemis bile olsaniz sonucta kuzeniniz, akrabasiniz ve Allah korusun akraba olunca cocuklarinizin sakat olma ihtimali artiyor.

Hem sirf karsima kimse cikmiyor diye 1 kere gordugunuz biriyle nasil evlenebilirsiniz ki? Bu sirf evlenmek icin evlenmek oluyor. Bence yanlis.

ben kuzen evliligine soguk bakanlardanim yaa.. ne bilim cok yakin akraba yaa, benle kardesimin cocugu kardes gibi bisey sayiliyor bana göre

ben kuzen evliligine soguk bakanlardanim yaa.. ne bilim cok yakin akraba yaa, benle kardesimin cocugu kardes gibi bisey sayiliyor bana göre

Bende o yönde düşünüyrum zaten. Bana da saçma geldi duyunca ney demişim zaten :) Tepkimi hatırlamırum bile. :) Babamla annem bu durunu benle konuştu bak kızım istersen sen de seni veririz çocuk seni istry mus. Hem nişan attın huylarını bilmiyrduk bu çocuğun aile yapısını falan iyi tanıyruz teyzen sevecen kadın rahat ettirir seni. Ha teyzem kendi gelinlerin bile ütüsünü yapan insan ona dayanarak diyor. Ama benim aklımdan geçmezdi ki anneme söyledimm bugun net şekilde istemediğimi polis zaten bulur bir sürü kız var vs vs dedim :) ve konu inşallah kapandı :)

Bende o yönde düşünüyrum zaten. Bana da saçma geldi duyunca ney demişim zaten :) Tepkimi hatırlamırum bile. :) Babamla annem bu durunu benle konuştu bak kızım istersen sen de seni veririz çocuk seni istry mus. Hem nişan attın huylarını bilmiyrduk bu çocuğun aile yapısını falan iyi tanıyruz teyzen sevecen kadın rahat ettirir seni. Ha teyzem kendi gelinlerin bile ütüsünü yapan insan ona dayanarak diyor. Ama benim aklımdan geçmezdi ki anneme söyledimm bugun net şekilde istemediğimi polis zaten bulur bir sürü kız var vs vs dedim :) ve konu inşallah kapandı :)

ya burdaki kv konularini ve kendi kv mi göz önünde bulundurunca cok cazip gözüküyor da ama iste bilmiyorum.. Rabbim hakkinizda hayirlisini iyisini nasip etsin.. amin :)

Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim
akraban yanı eskıden berı tanıyosun huyunu suyunu ama ıcıne sınmedıysee neden evleneceksın kii ınsan sevmedıgı bı yemegı bıle yıyemıyo sevmedıgı esle nasıl olacak

akraba evliliklerine son derece karşıyım. kuzen bu ya. daha önce çok az görmüş olmanız da bir şey değiştirmez. teyzen de ilginçmiş doğrusu. daha 24 yaşındasın, önünde kpss var. önce buna odaklan. işe başla. elbet yeni insanlar tanıyacak çevre edineceksin. acele etme evlilik için. hele kuzenle evlilik düşünmek gibi bir hata asla yapma.

sizin sonraki yorumlarınızı okumadım kararınız ne bilmiyorum ama kuzen kardeş falan değildir. tanı öyle karar ver akraba evliligi diye illa sorun cıkacak diye bir sey olmaz:)

Back
X