- 20 Ekim 2009
- 8.849
- 15.649
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürr edeim. Benim de istediğim hoşuma giden bir sey değildi ki o kadar baskı dört yandan yaptılar ki Çıkmaza girdim ama sonunda burayı da okudum ve dedim anneme ben eğitimci olacağım istemiyrum üzerime de nolur gelmeyin başka kız mı yok mu bulurlar meleği de var mis gibi dedim hem bir sene olmuş yeni sayılır nişan attım yeniden cesaret edip yüzük takmam uzun zaman alacak kimse beklemesin beni dedim. Tamam kızım zorlayamazyız dedi annem de :) Hiç bana göre değil ki bir sürü sorun çıkar 7 kat yabancı daha iyi :)
Canım bak bende nişanlımdan ayrıldım 3 ay oldu yaklasık ben uzun bir süre daha hayatımda kimse olsun iistemiyorum bir kere bu hataya düştüm şimdi iyice düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum sende sırf milletin lafıyla tekrar bir hataya düşme.
Kapatmıyorum zaten çok şükür kötü günleri atlattım ilk zamanlar çok zordu çok kötüydüm şimdi alıştım inşallah daha da iyi olacak.Atlatırsın umarım tatlişim benimde başımdan geçti bende yaşadımUmarım daha iyisindir . Sakın eve kapatma kendini en buyuk hata bu oluyor
Kapatmıyorum zaten çok şükür kötü günleri atlattım ilk zamanlar çok zordu çok kötüydüm şimdi alıştım inşallah daha da iyi olacak.
İnşallah canım dediğin gibi olur sende acele etme evlilik için kuzenle falan cok zor tanıdığım var inan düğün süreci de evlilik süreci de bütün aile yüz göz oluyor gerek yok.İyi oluyor zamanla hatta oh be diyrsun ben 1 sene oldu çokk iyiyim canım benm sen de zamanla cok iyi olursun eminim
Akraba evliligine karsiyim!Merhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim
ben kuzen evliligine soguk bakanlardanim yaa.. ne bilim cok yakin akraba yaa, benle kardesimin cocugu kardes gibi bisey sayiliyor bana göre
Bende o yönde düşünüyrum zaten. Bana da saçma geldi duyunca ney demişim zaten :) Tepkimi hatırlamırum bile. :) Babamla annem bu durunu benle konuştu bak kızım istersen sen de seni veririz çocuk seni istry mus. Hem nişan attın huylarını bilmiyrduk bu çocuğun aile yapısını falan iyi tanıyruz teyzen sevecen kadın rahat ettirir seni. Ha teyzem kendi gelinlerin bile ütüsünü yapan insan ona dayanarak diyor. Ama benim aklımdan geçmezdi ki anneme söyledimm bugun net şekilde istemediğimi polis zaten bulur bir sürü kız var vs vs dedim :) ve konu inşallah kapandı :)
akraban yanı eskıden berı tanıyosun huyunu suyunu ama ıcıne sınmedıysee neden evleneceksın kii ınsan sevmedıgı bı yemegı bıle yıyemıyo sevmedıgı esle nasıl olacakMerhaba güzel bayanlar. Dert mi kafa karışıklığımı bilmiyorum. Biliyorsunuz ben 1sene önce nisan attım hayatıma kimseyi almadım bu süreçte. Bugün duydum ki annemlerden teyzem gil beni isteyecek miş. O polis ben öğretmen ya bilemiyorum. zaten uzaktayız ha kuzenimle ilkez geçen sene gorduk birbirimizi bu yaşa kadar. Kuxen sonuçta iyi insan olabilir ama akraba sonuçta ne bileyim kimsenin de çıkacağı Yok sanki karşıma. Yeniden hata yapmak istemiyorum siz ne düşünürsün fikrinizi alayım dedim