Evlilik kitapları

24mayis

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
445
275
303
kızlar evlilik le ilgili gelişim kitabı tavsiye edebileceğiniz var mı ?

kızlar evlilik le ilgili gelişim kitabı tavsiye edebileceğiniz var mı ?

canım evlilikle ilgili bi kitap sormuşssun ama evlilik zaten kadın ve erkeyin ilişkisinden ibaret deyil mi? bu yüzden sana 'erkekler marstan kadınlar venüsten' adlı kitabı öneriyorum, beklentini anladığım kadarıyla istediyin gibi bir kitap, mutlaka oku canım

ilişkilerden çok mesela nasıl daha mutlu oluruz gibi erkek beynini anlatan tarzda ama bu tavsiyeni de okuycam cnm tşk ederim.

bu kitap aynen istediyin gibi, yazar pisikolok ve evli bir erkek, kendi gözüyle hem erkeyi hem de kadını anlatıyor. Yazdıklarını okuyunca erkeyin kadına bakışını daha iyi anlayacaksın, sen de buna göre hareket edeceksin ve daha fazla mutluluk ve daha az sorun olcak, belki eşine bile okutabilirsin, ve bilgim yanlış deyilse, bu kitap dünyada en çok alınan en çok okunan ilişki kitabı, kesinlikle oku canım, fakına varacaksın

Aşkım Kapışmak'ın kitaplarını çok sevdim :) fakat okudukça erkeklerden nefret ettim, onların doğasını çözüyosun okudukça :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…