Evlilik konusunda ısrarci sevgilim

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese meraba. Daha önce de bu konuda yazmıştım okuyanlar bilir . Sevgilim beni çok sevdiğini söylüyor her defasında 2 yıldır birlikteyiz bende onu seviyorum ama ona hiç bir şekilde güvenmiyorum bana yalan söylüyor sözünü tutmuyo bazen bişeyler sakliyo ve ben bunları her öğrendiğim de kavga kıyamet kopuyor ondan pişman olup Özür dilemesini bekliyorum tamam diliyo ama işte sen böylesin 1 kere de alttan al bi kere de sus hep senin yüzünden yapıyorum diye olduğu gibi herseyi bana yıkıyor evet hata yaptım ama niye senin yüzünden sıktın beni daralttin diyo. Şimdi de gelmiş evlenelim evlenelim söyle Ailene. Diyorum ki bende seni çok seviyorum o kadar yanlışa rağmen ne kadar kızSam da senin yanında oldum teselliyi başkasın da aramadim ama sana da güvenmiyorum bana o güveni verene kadar söylemem aileme diyorum. Tamam söz güvenebilirsin söyle ailene diyo napıcam ben

Ben 20 yaşındayım 2 yıl okudum daha yeni bitti 1 hafta oldu ise başlayalı ama öyle daimi bişey değil muhasebeci yanında başladım öğrenmek amaçlı
Yani canım haklısın erken, yaş 24 25 26 falan olsaydı tamam derdim ama hem okulun yeni bitmiş hem de 20 yaşındasın o yüzden aceleye gerek yok diye düşünüyorum.

guven ,sevgiden,aşktan, bagliliktan v.s cook cok daha onemlidir ;)
arkadasiniz kac yasinda peki

Evlilikte ve iliskilerde güven cok önemlidir.birinin güveni kazanmak aylar hatta seneler alabilir.ama birinin güvenini kaybetmek saniyeler sürer.evlilik sadakat ister evlilik güven ister.güvenmiyorsan başlama asla.

Evlilik için erken dersin o ayrı da Sen güvenmiyorum evlenemem diyorsan sevgili de olmayacaksın Olur mu böyle iş

Evet yaşım küçük biliyorum ve korkuyorum evlenince de böyle şeyler olursa kendimi tanıyorum Sessiz kalıp kenarda oturamam yine kavga ederim o zaman da evden soğuturum onu eve gelmez berbat bi evlilik olur

erkek icin 23 yas cok erken bence. maddi olaral gectim manevi bi olgunluga ulasmadan yapilan evlilikler kisa sureli oluyor.
beklemekte fayda var bence :KK66:
Bende beklemek tarartariyim ama onu nasıl ikna edicem suan da borçları çok hem maddi olarak duzeltiriz beklerken diyorum etmediği laf kalmıyo hersey para mı diye

Back
X