Evlilik korkusu

smile smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
305
80
48
32
Merhaba hanımlar
Yaklaşık 2.5 ay sonra düğünüm olacak. Nişanlımı çok ama çok seviyorum o benim her şeyim . Daha önce burda bir konu açmıştım görümcemle alakalı kk üyeleri beni baya topa tutmuşlardı ki haklıydılar. O ara psikolojim baya bozuktu burun ameliyatı geçirmiştim ve eskisinden kötü bir burnum olmuştu . Görünce adayımda dalga geçmeye çalışınca çok sınır olmuştum. Neyse hatamı anladım bu konuda. Sorunum şu yaşım 25 ama hala kendimi küçük hissediyorum . Nişanlım çok iyi biri beni hep el üstünde tutuyor beni kimseye ezdirmiyor . Benden yasca olgun aramizda 7 yas var evliligi o cok istemisti. Bende bir korkudur gidiyor kötü bir evlilik yasayacagimi düşündüğüm için değilde evliliğin kendisi korkutuyor . Sorumluluk sahibi olmak ya yapamazsam korkusu sardı içimi . Bu normal mi böyle korkmam yani ? Yeni evlenecek olanlarda böyle korkular olabilir mi ?

Normal bence ben 17 yaşında evlenmek zorunda kaldım sen daha olgunsun alışırsın evliliğe mutlaka

Su akar yolunu bulur akışına bırak

Sen baya erken evlenmişsin. Hayırlı olsun . Peki zor mu alışabildin mi evliliğe
3 yıllık evliyim şimdi insan zamanla alışıyo ilk senemle şimdi ki halim arasında farklar var ama korkulacak bişey değil zaten yanında sevdiğin olunca yaptığın işler sana zor gelmiyo. hiç unutmam ilk evlendiğim hafta kıyafetleri makineye atarken demiştim ki kıyafetlerimiz aynı makine de yıkancak artık buna bile seviniyodum şimdi ikimizin meyvesini taşıyorummm

Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah ne güzel yazmışsın :)

Kaç yaşında evlenirsen evlen o korku hep olıyor.acaba doğru mu yapıyorum ya mutsuz olursam bilmem ne ben son ana kadar acaba öptü mü yapıyorum diye düşündüm ki ben 25 yaşında evlendim.hatta yaş ilerledikçe insan daha da korkuyor evlilikten geçici bi durum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…