Evlilik korkusu

Bilmiyomki42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
19
11
88
Yoğun evlilik korkusu yaşadığını, islerin ciddiye binmesinin onu tedirgin edip baskıladığını söyleyip 1 yıl sonra terkeden birisi için üzülmeye değer mi :( ailesi ve ailemin uyuşmayacağını bile bile ben şans verirken bize neden çabalamaz da ayrılığı seçer bu erkekler. Düşünceleriniz önemli benim için kendimi teselli etmeye ihtiyacım var sanırım

Demek sadece eğlenmelik bir insanmış sizde eğlenip gecseydiniz kimseye haddinden fazla değer vermiyeceksin sonra paramparça oluyosun çok iyi bilirim ama biri gelir biri gider inşallah daha iyileri karsina cikar canim

Dogru erkek duzgun erkek diye bisey yok zaten. Ay benim kocam melek melek diye anlatanlara da zirnik inanmiyorum. Hepsi ayni biri daha fazla zararli digeri daha az zararli ama hepsi bi sekilde bunyeye zararli. 2.5 yil onceme gtseydim asla evlenmezdim. Siz de kurtuldugunuza sevinin hayati yasamaya bakin.

Demek sadece eğlenmelik bir insanmış sizde eğlenip gecseydiniz kimseye haddinden fazla değer vermiyeceksin sonra paramparça oluyosun çok iyi bilirim ama biri gelir biri gider inşallah daha iyileri karsina cikar canim
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim, aslında bir çok kez sinyal verdi bana ama görmezlikten gelip elbet ister diye düşündüm. Işte burada en büyük hatayı yapmışım şimdi boş yere kara kara düşünüyorum.

Dogru erkek duzgun erkek diye bisey yok zaten. Ay benim kocam melek melek diye anlatanlara da zirnik inanmiyorum. Hepsi ayni biri daha fazla zararli digeri daha az zararli ama hepsi bi sekilde bunyeye zararli. 2.5 yil onceme gtseydim asla evlenmezdim. Siz de kurtuldugunuza sevinin hayati yasamaya bakin.
Şükrediyorum ki 25 yaşımda karşılaştım bu durumla ilişki uzasaydı hayal kırıklıklarımı düşünemiyorum. Evlilik evet zor bir karar aşaması ama erkeklerinsadece kendi korkularını öne sürmesi yok mu insanı çileden çıkarıyor

Yoğun evlilik korkusu yaşadığını, islerin ciddiye binmesinin onu tedirgin edip baskıladığını söyleyip 1 yıl sonra terkeden birisi için üzülmeye değer mi :KK43: ailesi ve ailemin uyuşmayacağını bile bile ben şans verirken bize neden çabalamaz da ayrılığı seçer bu erkekler. Düşünceleriniz önemli benim için kendimi teselli etmeye ihtiyacım var sanırım

Üzülmeyin hayırlısı buymuş. Eminim ki daha iyisi çıkacaktır karşınıza.

Back
X