evlilik kredisi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
arkadaşlar geçen sene haberlerde öğrenciyken evlenenlere belli bir miktara faizsiz kredi verilebileceğinden bahsediliyordu. açıkçası daha fazla nişanlı kalmamak için maddi son bir hamleye ihtiyacımız var. bu kredi ile ilgili bilgisi olan yada nerden bilgi almam gerekiyor bununla ilgili yönlendirme yapabilir misiniz?

Not: Okulum uzadı şu anda diplomamı almama bir ders var, fiilen fakülteye gidip gelmiyorum.

Canim kredi hakkinda bilgim yok ama sana soyle soyleyeyim biz evlenirken cok az sey aldik, eve girdikten sonra her seyi parca parca aldik, bazi seyleri de ikinci el aldik. Hic kredi cekmedik ve kafamiz cok rahat. Bazi konularini okumustum ailenle kalmaktansa koltuksuz, caydanliksiz kendi evimde oturmayi tercih ederim.

Canim kredi hakkinda bilgim yok ama sana soyle soyleyeyim biz evlenirken cok az sey aldik, eve girdikten sonra her seyi parca parca aldik, bazi seyleri de ikinci el aldik. Hic kredi cekmedik ve kafamiz cok rahat. Bazi konularini okumustum ailenle kalmaktansa koltuksuz, caydanliksiz kendi evimde oturmayi tercih ederim.

bende zaten çok eşya isteyen biri değilim nişanlımla ortak düşünüyoruz o konuda zaten.
bakalım ne çıkacak karşımıza...
kayınvalidemler düğün istiyorlar kendileri yapacaklar ama süreç o yüzden uzuyor. bize kalsa evimzi döşeyip dört duvar nikahımızı yapıp huzura kavuşmak istiyoruz. ailesine her şeyi olduğu gibi anlatmıyoruz da haliyle...

https://www.kredinotu.co/devlet-destekli-evlilik-kredisi-2015.html

Böyle bir şey buldum.
Ödemede sıkıntı olur mu? Kaç yıllık kredi bunlar? Daha sonra burs aldıysanız onun geri ödemesi falan da olacak. Bunları düşünerek adım atın derim.

teşekkür ederim. açıkçası çift maaş olursa allahın izniyle hallederiz de bilemiyorum bakalım.
ailelerimize karşı artık biz evlenmek istiyoruz deyip elimizi güçlü tutmak adına buna ihtiyacımız var.

teşekkür ederim. açıkçası çift maaş olursa allahın izniyle hallederiz de bilemiyorum bakalım.
ailelerimize karşı artık biz evlenmek istiyoruz deyip elimizi güçlü tutmak adına buna ihtiyacımız var.

Anladım canım. Benim hemen iş bulamadığı için öğrenip kredisini öderken sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var ki aileleri ile yaşıyorlar. Konularınızı bilmiyorum sanırım evlenmek şu an cidden önemli bir durum. O yüzden umarım her şey yolunda gider.

Anladım canım. Benim hemen iş bulamadığı için öğrenip kredisini öderken sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var ki aileleri ile yaşıyorlar. Konularınızı bilmiyorum sanırım evlenmek şu an cidden önemli bir durum. O yüzden umarım her şey yolunda gider.

evet aynen artık evlenmemiz gerekiyor.
umarın yoluna girer...
iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Back
X