evlilik mi yoksa okul mu lütfen cevap!!

berlin05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
55
0
0
İzmir
selam arkadaşlar.ben evlenmek istemiyorum daha yaşım çok genç.okulumu tamamlamak istiyorum.fakat olmuyor:((..ailemin maddi imkanları sınırlı.heryere borç vs...e bende nasıl yapıcağımı şaşırdım iyice.zaten evimiz bir oda.inanın çok bunaldım.düşünsenize bütün gün bir odanın içinde yaşıyosunuz..kendime ait bir odam bile yok.yaşım 20.bıktım artık bu durumdan.babama diyorum git başka bir iş bak.çıkalım burdan.önemsemiyo.emeklilğe az kaldı flan diyo.ama bende bıktım.bir odanın içine 4 tane çocuk yapılır mı yaaa.nasıl birr cahilliktir buuu:((...2 dklık zevk uğruna bizler dünyaya istemeden gelmiyormuyuz.sonrada ana baba her şeyi yedirmek içirmek sanıyo.manevi duygularını önemsemiyo.diceksiniz ki onlarıda öyle kabullen.olmuyo olmuyo.başkalarının ailelerine bakıyorum herkesin kendine ait odası var.benim neden yok.bıktım iyice artık yaa...annem neysede babamın bu durumu hiç iplememesi sinirime dokunuyo.benden küçük kardeşlerim var ders çalışacak yerleri bile yok.derslerinde başarısızlar o yüzden.ne aptalca ilişkiden çocuk olması yahu.adam zevkini veriyo kadına çocuk oluyo.biz birer sperm miyiz şimdi.ne iğrenç bi olayy yaa.bu olaydanda tikisiniyorum ayrıca.bana teklif eden birisi var evlenme teklifi.çocuk iyi biri aslında.maddi durumu da çok iyi.evlenmek istiyo.ama ben kararsızım.hem o kişiyi tip olarak kendime fazla yakıştırmıyorum hemde erkenden cinsellikle ilgili şeyler yaşamak istemiyorum.evlenmek demek 5 dk lık zevk aracımıdır.ne saçma insanda cinsel duyguların bulunması.keşke öyle bir duygu olmasaydı hayatımızda hiç.benim cinsel ilişkiden acaip midem bulanıyo.erkenden koca derdi çekmek istemiyorum.onun yemeğiydi adamın keyfine git filan.evlilikle duygusallığın yeri hiç yok mudur yaa..ne iğrenç duyguları var biz canlıların.birde ben çok ufakken tacize uğramıştım defalarca,onun psikolojisini atamıyorum üstümden.o yüzden erkeklerin cinsel güdülerinden tiksiniyorum.ama böylede olursa iyice kafayı yiyeceğim tek odada büyümekden:((((((....bıktım artık her şeydennnn offf...ne olurr bir akıl verinn...:53:

Evlenmemelisin,kaçış olarak gördüğün evlilik daha büyük zararlar verebilir
Cinsellikten,erkeklerden bu kadar tiksinmenin sebebi sanırım küçükken uğradığın tacizler
Bunun içinde psikolojik destek al,devlet hastenesinde falan olabilir
Okurken part-time çalışamaz mısın ?
Kaçıncı sınıfsın bu arada ?

babana nasıl diyebiliyosun git kendine iş bak diye
herkes saraylarda doğmuyo ya
herkesin dört dörtlük hayatı da yok
zevk mevk sonuçta gelmişsin dünyaya biri anan diğeri baban
hayatta onlardan başka kimsen yok, sanırım daha farkında değilsin onların ne kadar değerli olduklarının
sabret üniversitemi okuyosun
evliliğe ait böyle düşüncelerşn varsa şuan için evlenme derim
derdin bir ken iki olur çünkü
okulu bitir iş hayatına atıl
sonra herşey kolay

Evlenmemelisin,kaçış olarak gördüğün evlilik daha büyük zararlar verebilir
Cinsellikten,erkeklerden bu kadar tiksinmenin sebebi sanırım küçükken uğradığın tacizler
Bunun içinde psikolojik destek al,devlet hastenesinde falan olabilir
Okurken part-time çalışamaz mısın ?
Kaçıncı sınıfsın bu arada ?

psikolojik destek aldım bir kaç kere.sadece ilaç veriyolar.terapi içinde verecek paramız yokkii:(( part time çok zor oluyo.yani benim şimdi dersheneye gitmem filan gerekiyo konuları sil baştan çalışmam lazım.ondada para yokkii..kimseye anlatamıyorum şuan ağlıyorum çok kötüyüm...bir tek sizlerle paylaşabiliyorum.2010 da bitirdim liseyi.evet küçükken yaşadıklarım beni bu hale getirdi.her şey üst üste gelmek zorundamı yaaaa:(((

babana nasıl diyebiliyosun git kendine iş bak diye
herkes saraylarda doğmuyo ya
herkesin dört dörtlük hayatı da yok
zevk mevk sonuçta gelmişsin dünyaya biri anan diğeri baban
hayatta onlardan başka kimsen yok, sanırım daha farkında değilsin onların ne kadar değerli olduklarının
sabret üniversitemi okuyosun
evliliğe ait böyle düşüncelerşn varsa şuan için evlenme derim
derdin bir ken iki olur çünkü
okulu bitir iş hayatına atıl
sonra herşey kolay

değerli değiller demedimkiii ben.ama onların yüzünden geldik biz dünyaya.2 dklık zevkler uğruna.ben mecburmuyum bu hayatı yaşamaya ya:((.neden öyle diyosunuz şimdi.bizlerin günahı de.saraylarda büyümek değil benim amacım.bende sakin bir ortam istiyorum.böyle bende psikoloji denen şey kalmadıki.sizlerde benim gibi olsaydınız eminim kat ve kat daha iyi anlardınız.

evliliğe sadece cinsellik olarak bakıyor olmanı küçükken uğramış olduğun tacizlere veriyorum canım ama bu ne büyük bi nefret :( annene babana karşı bu kadar acımasız olma çok zor koşullar altında insanlar çok güzel yerlere geliyorlar bunlar bahane değil

evlilik oyuncak değil hele hele kurtuluş hiç değil. Çocuk değilsin enine boyuna bunları düşünebiliyor olman lazım

değerli değiller demedimkiii ben.ama onların yüzünden geldik biz dünyaya.2 dklık zevkler uğruna.ben mecburmuyum bu hayatı yaşamaya ya:((.neden öyle diyosunuz şimdi.bizlerin günahı de.saraylarda büyümek değil benim amacım.bende sakin bir ortam istiyorum.böyle bende psikoloji denen şey kalmadıki.sizlerde benim gibi olsaydınız eminim kat ve kat daha iyi anlardınız.

canım sabretmekten başka çaren yok
o yüzden böyle söylüyorum
üniversiteyi kazan git yurtta falan kalırsın en azından
ama bak böyle yapma psikolojini bozmaktan başka bişey yapmamış olursun
sakın evlenme
düşünce olarak evliliğe hazır değilsin

Evliliği kaçış olarak asla görmeyin,sığındığınız bir liman sonrasında sizin için cehennem hayatına dönüşebilir.Yaşınız da evlilik için çoook erken zaten.Okumaktan asla vazgeçmeyin.Sizi ileride kurtaracak olan,geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayacak şey iyi bir meslek sahibi edinmeniz olacak.Zor şartlar altında yaşıyorsunuz anlıyorum sizi de ama geleceğinizi düşünün.Geleceğiniz için sabretmeniz ve çook çalışmanız gerekiyor.Allah emeklerinizi boşa çıkartmaz.Uzun ve zorlu bir süreç Allah yardımcınız olsun...

O kadar çok örnek varki çevremizde

Dağdaki koyununun otlatırken bir yandan ders çalışıp iyi bir derece ile tıp fakultesine girenden mi?

Yoksa tek odada senin dediğin gibi kuru ekmekle büyümüş şimdi önemli bir fırmanın Ceo su olan mı ?

Herşeye isyan etmekle olmuyor maalesef.Sağlığın yerindemi ? elin ayağın tutuyor aklın yetiyormu ?

O zaman o daracık odada olsa içinde istek varsa isyan etmeyi bir kenera bırakıp çalış.

Okulunu güzel puanlarla bitir.Lisedemisin ünidemisin anlamayamdım ama.

Üniversitede güzel bir bölüm kazan,devlet bursları,özel burslar var bunlara başvur.

Ama kendini evliliğe atıp kurtulacağım diye düşünme,önce kendi hayatını kurtar.

İnan neden böyle diye ancak kendini yer bitirirsin.

Senin imtihanının o tek gözlü odadır bizim ki başka

Herkesin sıkıntısı bambaşka ama hayata tutunma çabası bizimkisi

evliliğe sadece cinsellik olarak bakıyor olmanı küçükken uğramış olduğun tacizlere veriyorum canım ama bu ne büyük bi nefret :( annene babana karşı bu kadar acımasız olma çok zor koşullar altında insanlar çok güzel yerlere geliyorlar bunlar bahane değil

evlilik oyuncak değil hele hele kurtuluş hiç değil. Çocuk değilsin enine boyuna bunları düşünebiliyor olman lazım

diyorumya yaşayan daha iyi anlar:((...evet bendeki büyük bir nefretttt...çünkü açık yada kapalı defalarca tacize uğradımm diyorum yaa bunun bendeki etkisi tartışılamaz boyutlarda..vajinismus gibi bir şey bu.tabiki evlilik çocuk oyuncağı değil ama belki mutlu olurum diye düşünoyoum bazen o yüzden...tamam da çok iyi yerlere gelebilen var diyosunuz doğru ama psikolojileri allaj bulak oluyo o yaşa gelene kadar.sonra mühendis olsan profesör olsan ne yazarki.insan bazı şeylerin etkisi altında kalabiliyo.ben kimseye karşı acımasız değilim.ama onların bizler için bişeyler yapmaları lazım değil mi???....sonuçda onlar istedi diye biz dünyaya geldik.ben hiç bir şekilde kabul etmiyorum.isteseler yapabilirler.babamda öyle cahil,ahmak bir insanda değil ki.her şeye akılları sarıyo.benim çocuğum olsa şahsen ben her şeyiyle ilgilenirdim.bu benim görevim çünkü.yani oda yok düşünün yanınızda ilişkiye girebilen anne babanız var.çok mu hoşşş sizce.artık acaip midem bulanıyo.bu cinsellikden başıma gelmeyen kalmadı.bende diyorum çalışayım ayrı eve çıkayım.ne diyosunuz olurmu bi sizce???

ne yani sadece odan olmadığı için mi bu çocukluğun.
benim de odam yoktu. salonda yattım ama senin gibi yapmadım.
annenle babanın başında o kadar geçim sıkıntısı, sorun varken çok bencilce düşünüyorsun.
imkanları olsa neden yapmasınlar. psikojik tedavine devam etmelisin.
ayrıca cinselliğe bakışın çok sığ. cinsellik o dediklerinden çok daha fazlası.
evlilik konusunda zaten bir şey demeyeceğim. olgunlaşmadan bu halde evlenirsen o da fazla sürmez.

sizler belki benden büyüksünüz hepinizi çok seviyorum.hepinizin çok güzel ayrı ayrı düşünceleri var.inanın çok mutlu oluyorum.derdimi sizler gibi iyi insanlarla paylaştıkça.bende dediklerinizin hepsini düşünüyorum akıl sağlığım yerinde ama o kadar bunalıyorum ki bazen çıkar yolu bulamıyorum.depresyon hastası nasıl bir anda iyileşemiyorsa bende öyle oldum.hastalıkla avutmaya çalışmıyorum kendimi ama bunu doktorda söyledi.büyük baskıların altında yetişmişsin bunun bir tedavi süreci var dedi.bende çokkk sıkıldım sizle paylaşma gereği duydum.tabi herkesin farklı imtihanı var ama insan ne yazıkki kendi dünyasını görüyo.kimsenin bedeninde yaşamadığımız için herkes kendi dünyasından bakıyo olaylara.lise bitti.üniversiteye başlayamadım daha soranlar için söylüyorum.bende inanın kk daki insanları görünce şoke oluyorum bazen.öyle dertleri varki.terapi yapıyorum buradan sizlerle bi nevii..hepiniz çok değerli insanlarsınız.insanlara yardımcı olmaya çalışıyosunuz.Allah razı olsun hepinizdennn

diyorumya yaşayan daha iyi anlar:((...evet bendeki büyük bir nefretttt...çünkü açık yada kapalı defalarca tacize uğradımm diyorum yaa bunun bendeki etkisi tartışılamaz boyutlarda..vajinismus gibi bir şey bu.tabiki evlilik çocuk oyuncağı değil ama belki mutlu olurum diye düşünoyoum bazen o yüzden...tamam da çok iyi yerlere gelebilen var diyosunuz doğru ama psikolojileri allaj bulak oluyo o yaşa gelene kadar.sonra mühendis olsan profesör olsan ne yazarki.insan bazı şeylerin etkisi altında kalabiliyo.ben kimseye karşı acımasız değilim.ama onların bizler için bişeyler yapmaları lazım değil mi???....sonuçda onlar istedi diye biz dünyaya geldik.ben hiç bir şekilde kabul etmiyorum.isteseler yapabilirler.babamda öyle cahil,ahmak bir insanda değil ki.her şeye akılları sarıyo.benim çocuğum olsa şahsen ben her şeyiyle ilgilenirdim.bu benim görevim çünkü.yani oda yok düşünün yanınızda ilişkiye girebilen anne babanız var.çok mu hoşşş sizce.artık acaip midem bulanıyo.bu cinsellikden başıma gelmeyen kalmadı.bende diyorum çalışayım ayrı eve çıkayım.ne diyosunuz olurmu bi sizce???

nasıl yani canım yanınızda mı ilişkiye giriyorlar

nasıl yani canım yanınızda mı ilişkiye giriyorlar

evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo:((...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....

evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo:((...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....

çok ilginç yaaa ne demek çocuğumdan mı utanacağım
sen uyarsan anneni canım konuşsan bu böyle olmaz olmamalı desen

çok ilginç yaaa ne demek çocuğumdan mı utanacağım
sen uyarsan anneni canım konuşsan bu böyle olmaz olmamalı desen

ben zaten bu evde neyle mücadele edeceğimi şaşırdım.söylemekten usandım bıktım.tiksiniyorum artık.erkek denilen yaratıktan

konunu biraz önce okuduğumda anne babana olan tavrından dolayı sana çok kızmıştım şu ilişki meselesini okuduğumda tuhafıma gitti bak kuzum yazdıklarından anlaşıldığı üzere psikolojisi iyi olmayan ama bunun farkında olan olaya bir çok yönüyle bakan birisisin. Diyosun ki ayrı eve mi çıkayım e güzelim aklın ayrı eve çıkmayı kestirebiliyosa al aileni daha geniş bir eve çık hiç değilse iki gözlü bi eve, sen yalnız çıktığında eve baban kirayı vermeyecek sanırım ee durum böyleyken mecbur çalışıcan çalışacaksan iki yol var önünde bir ya ailenide alacaksın doğru düzgün eve geçeceksin kendinden sonra gelen yavruların sağlığıda bozulmayacak yada çalışıp paranı kazanacaksın ve derhaneye gideceksin kazandığın parayla sonrada iyi bir üniversitede okuyup kurtaracaksın kendini. Haaa evlilik meselesine gelince sakın ha yanından bile geçme sen evlenirsen çok geçmez boşanırsın. Kendine yazık etme yavrucum oku ve senden sonra gelen kardeşlerininde okumasını sağla....

psikologlar çok iyi bilir ki çocukların yanında cinsel ilişkiye girilmesi
o çocukların psikolojisine çok büyük zedeleyici tehdittir
annenin ne varki çocuklarımında mı utancam demesi evet çok cahilce
bak canım sen 20 yaşındasın cinsellikle ilgili psikoljin bozulmuş
ya o küçük kardeşlerin
annenin ve babanın bir an önce kendilerine gelmeleri lazım:20:

konunu biraz önce okuduğumda anne babana olan tavrından dolayı sana çok kızmıştım şu ilişki meselesini okuduğumda tuhafıma gitti bak kuzum yazdıklarından anlaşıldığı üzere psikolojisi iyi olmayan ama bunun farkında olan olaya bir çok yönüyle bakan birisisin. Diyosun ki ayrı eve mi çıkayım e güzelim aklın ayrı eve çıkmayı kestirebiliyosa al aileni daha geniş bir eve çık hiç değilse iki gözlü bi eve, sen yalnız çıktığında eve baban kirayı vermeyecek sanırım ee durum böyleyken mecbur çalışıcan çalışacaksan iki yol var önünde bir ya ailenide alacaksın doğru düzgün eve geçeceksin kendinden sonra gelen yavruların sağlığıda bozulmayacak yada çalışıp paranı kazanacaksın ve derhaneye gideceksin kazandığın parayla sonrada iyi bir üniversitede okuyup kurtaracaksın kendini. Haaa evlilik meselesine gelince sakın ha yanından bile geçme sen evlenirsen çok geçmez boşanırsın. Kendine yazık etme yavrucum oku ve senden sonra gelen kardeşlerininde okumasını sağla....

ayrı eve tek başıma çıkmak istediğimi kasdetmiştim.bu olaylardan çok bunaldığımdan onları görmek istemiyorum bir müddet.o açıdan.elimden geleni her zamanki gibi yapmaya çalışıyorum.evet psikolojim fazlasıyla bozuk ama yinede düşünebilme yeteneğimi kaybetmedim şükür.evet evlilik konusunda da erken davranmıcam.dediğiniz gibi.daha kendi ailemle başa çıkamıyoken birde bir başkasının ailesi yada kendisiyle başa çıkmak zorunda kalırsam hepden yıkılırım ve boşanmaya gider.çok teşekkür ederim.bunları kendimde biliyorum fakat yinede bir başkasından duymak daha iyi geliyo.

psikologlar çok iyi bilir ki çocukların yanında cinsel ilişkiye girilmesi
o çocukların psikolojisine çok büyük zedeleyici tehdittir
annenin ne varki çocuklarımında mı utancam demesi evet çok cahilce
bak canım sen 20 yaşındasın cinsellikle ilgili psikoljin bozulmuş
ya o küçük kardeşlerin
annenin ve babanın bir an önce kendilerine gelmeleri lazım:20:

annem demedi,babam diyomuş.babam internettende sapık şeylere bakıyo sürekli.yahu evde çocluk çocuğunn var senin hiç mi çekinmiyosun o tarz şeyleri izlemeye,bakmaya!!ve ben her seferinde bunları görmeye maruz kalıyorum.kardeşimde gördüğü için o da bakıyo internetten öyle şeylere ben her şeyi görüyorum geçmiş sayfasında.çok kötü oluyorum gördükçede.kardeşime ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum.kelimeler düğümleniyo boğazımda.o daha çok küçük yaşda çünkü.bu yaşda bunları görmeye mecbur mu?...diyoki kardeşim abla geçen gün kuzenim annesine anne çocuk nasıl yapılır diye sormuş diyo.hiç bişey bilmiyo diyo.ben ise görerek öğrendim diyo:@.....o yzden bu evden kurtulmak istiyorum bir an önce.ev dar olsada hani huzur olsa böyle şeyler olmasa bir nebze insan gene katlanır ama o yok bu yok.nasıl tahammül edilirki.

Back
X