• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.156
398
Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim

Nasıl yani size yapılan bohçada yazmada leke çıktığı için mi eşinizle tartıştınız iyide eşinizin bunda ne suçu var,ayrıca annesine göstermek ne kadar doğru sizce belki gözünden kaçtı,belkide bohça açılmadığı için içinde dura dura leke attı,kimi kıyafet yada çarşaf vb gibi maddelerde leke olabiliyor uzun süre kapalı olduğu için.

Son düzenleme:
Bence yuvanizi yikmayin cidden cok uzucu.Barismalisiniz oyle yada boyle.Pes etmeyin hemen.Sirf bunun yuzundende kavga cikmasi cok garip..Ama egerki siddetli gecimsizlik varsa orasi ayri...

Üzgünüm ama sorunlarınızı halletmemişsiniz..
Eşarpta leke varsa eşinizin suçu ne?
Ayrıca leke bohçanın içinde beklerken de oluşmuş olabilir.. Bunu kayınvalidenize göstererek ne duruma düşeceksiniz haberiniz var mı?

Kendi mutluluğunuza bakın..
Ayrım yapılmasından dolayı rahatsızsınız tamam da.. bunu olay haline getirip getirmemek kendi elinizde...
Kendinize uğraşlar bulun.. Evliliğinize odaklanın, bırakın bohçayı yazmayı...

Adama da zindan etmeyin hayatı.. yazık günah!

Allahım daha neler duyucaz ,yakında gözünün üstünde neden kaşın var diye boşanmaya da kalkar böyleleri.oyuncakmı sanıyorsunuz evliliği ,çayıma şeker at boşarım seni,aaa 5 dakika geciktin bak boşıycam ha gibi ,bu nedir ya,az saygı sevgi lazım evlilik müessesesine.

Üzgünüm ama sorunlarınızı halletmemişsiniz..
Eşarpta leke varsa eşinizin suçu ne?
Ayrıca leke bohçanın içinde beklerken de oluşmuş olabilir.. Bunu kayınvalidenize göstererek ne duruma düşeceksiniz haberiniz var mı?

Kendi mutluluğunuza bakın..
Ayrım yapılmasından dolayı rahatsızsınız tamam da.. bunu olay haline getirip getirmemek kendi elinizde...
Kendinize uğraşlar bulun.. Evliliğinize odaklanın, bırakın bohçayı yazmayı...

Adama da zindan etmeyin hayatı.. yazık günah!

Bir kerede bana hakli desin ya bir kezde beni savunsun ama yok..Mutlaka onlar haklidir

Allahım daha neler duyucaz ,yakında gözünün üstünde neden kaşın var diye boşanmaya da kalkar böyleleri.oyuncakmı sanıyorsunuz evliliği ,çayıma şeker at boşarım seni,aaa 5 dakika geciktin bak boşıycam ha gibi ,bu nedir ya,az saygı sevgi lazım evlilik müessesesine.

Konuyu iyi okursaniz hersyin birikimi esarp bahane aslinda dedim..

Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.

Siz evli misiniz, evlenecek misiniz onu anlayamadım. Bence de eşarp için annesine gitmeniz en başta sevgilinize haksızlık olur, işi zora sokmak olur... Tartışma yapmayı düşünüyorsanız daha önemli şeyler için yapmalısınız...

Konuyu iyi okursaniz hersyin birikimi esarp bahane aslinda dedim..

valla canım eşarp bahaneyse ,iyi bir bahane olmamış ,daha sağlam bişeyler bul,sen bu sebeple eşini arayıp böyle böyle dersen o da sana elbet kızar ,aslında eşin bana baya bir sabırlı geldi,böyle bir konuyla ilgili arayıp kızabiliyorsan ,demekki başka konularda adama neler yapıyorsun ,allah sabır versin ne diyim.

Ama artik yoruldum..
Oda yoruldum dedi.
birikti artik.

Adamı işteykenmi aradın kv yi şikayet etmek için????
Hemde o yorgunluğunun sitresinin arasında patlama sebebi olarak eşarp gösterdin?
Aen kv nin kızı deilsin ister ayrımcılık yapar ister bir tutar.. Napalım illa seni sevecek diye bir kural yok.. Ama saygı dugmak zorundasın.. Ayrımcılıkta yapsa lekeli eşarpta koysa saygı duymak zorundasın, tabi eğer eşini seviyorsan.. Başka türlü zaten ne evlilik çekilir ne kv ne kp

Bir kerede bana hakli desin ya bir kezde beni savunsun ama yok..Mutlaka onlar haklidir

Ama haklı değilsin ki... Neyini savunacak? O lekeyi gidip gösterseniz ne olur, göstermeseniz ne olur. Bence sorunlarını hala çözememişsin ve evlilik ne demek hala bilmiyorsun. Eğer olmuyorsa gerçekten bitir. Kocana da, kendine de daha fazla eziyet etme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burada kimse size hak vermemis.
Bize ne yapacaksiniz?
Siteden mi atacaksiniz?
Hayir.
Ama esiniz sizin nazinizi cektigi icin simariklik ediyorsunuz, baska bir sey degil.
Her konunuzda bahsettiginiz bir birikim var, "yok aslinda olayin ozu bu degil" gibi garip savunmalar var.
Bu ikide bir her sey bitti, evliligim problemli, bu defa bosanacagim demeleriniz sadece degerinizi asagi cekiyor.
Bir silkelenin.
Bir buyuyun lutfen.

Adamı işteykenmi aradın kv yi şikayet etmek için????
Hemde o yorgunluğunun sitresinin arasında patlama sebebi olarak eşarp gösterdin?
Aen kv nin kızı deilsin ister ayrımcılık yapar ister bir tutar.. Napalım illa seni sevecek diye bir kural yok.. Ama saygı dugmak zorundasın.. Ayrımcılıkta yapsa lekeli eşarpta koysa saygı duymak zorundasın, tabi eğer eşini seviyorsan.. Başka türlü zaten ne evlilik çekilir ne kv ne kp

Kv kizi degil diye ayrimcilik yapabilir, sevmek zorunda degil, ama kizcagiz kv ye her turlu saygi duymak zorunda oyle mi ??? Yok boyle bir dunya.

Ben tepkinizi gayet hakli buldum. Eltilerinize her sey yapilmis da size lekeli esarp mi layik gorulmus? Gider hesabini sorardim. Bu durumda beni korumayan koca da koca degildir zaten.

Back
X