• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

umursama lütfen kayınvaliden sana özenmiyorsa sen de onu takmazsın olur biter.koy mesafeni evliliğine bak sen. emin ol erkekler anneleri, babaları, kardeşleri haksız bile olsa bunu dillendirmezler.hele de eşlerinin yanında..onun ailesinden laf söz açma, o açacak olursa da lafı değiştir..öyle daha mutlu olacaksın..lütfen evliliğine 3. kişileri katma..

ben hiçbirşey anlamadım sorun ne tam olarak?
Kayınvalidesi konu sahibine bohça yapmış zamanında,konu sahibi bohçayı hiç açmamış ama daha sonra aklına gelmiş açmış ve verdiği yazmada leke varmış,konu sahibide eşine kızmış ve geri götürecem demiş bunun üzerine tartışma çıkmış ama Haziran ayında olan bir olay ve leke büyük ihtimal bohçayı açmadığı için oluşan lekedir,siz de bilirsiniz açılmayan paketlerde leke oluşur(bohça,yada sandık gibi)

Krizantem lütfen benimle iletişime gećer misiniz? Size özel mesaj göndermeyi çok denedim ancak kapalisiniz.3 haftalik evliyim.mutlaka konusmam gereken bir konu var

Eşin ailesiyle ilişkini düzenleyebiliyor mu? Şu an kayınvalidene sorumluluğun ne mesela eşinin gözünde? Eğer bu konuda sana baskı yapmıyorsa salla gitsin ya. Bunun için neden huzursuz oluyorsun ki? Sadece bayram vs... de gör. Gitme, arama, sorma, işine bak canım ya.

Back
X