Evlilik Nedir?

gupse3232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
277
144
48
Ağrı
Günaydın bayanlar,
Birkaç gündür kafama çok takılan bir konu bu evlilik nedir nede ve nicin evleniyoruz
Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan dolayı bir aile olamadık şimdi olsa tekrar evet dermiyim bilmem hoş ben bunları görerek ve bilerek imza atmıştım yakınmayada çok hakkım yok
Ama bakıyorum çok aşık olarak evlenmiş biribilerini tanıyarak evlenmiş onlarda mutsuz oluyorlar
Sevgili iken saçınızın telini kıyamıyan insanın bir anda değiştiğini görüyorsunuz
Bunların sebeplerini anlayamıyorum bazen neydi değişen diye ?
Bazen mutlu evlilik yok evlilik karşı tarafındakine katlanabilmektir diyorum o zamn evlenmenin de bir mantığı gelmiyor Ama Rabbimiz bize evlenin diye buyurduğuna göre yanlızca katlanmak olmamalı Mutlu evliliklerde olmalı
Bana evliliğin anlamını açıklayabilirseniz çok mutlu olacam buna gerçekten ihtiyacım var

aslında her evlilik kötü değildir, bazıları şanssızdır evlilik konusunda.
bir evlilikte, saygı, güven, sevgi varsa eşler birbirini anlıyor ise o evliliğin mutsuz olacağını düşünmüyorum ben..

aslında her evlilikte bazı kötü süreçler oluyormuş annem hep öyle der belki sizinkide öyle bişeydir bu kadar olumsuz bakmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…