Merhaba herkese şu an içinde bulundugum durum ve yalnızlık bana bu başlıgı acmama sebep oldu. 23 yaşındayım 2 yıldır bi ilişkim vardı okadar cok sevdik ki birbirimizi herseyden vaz gectik onun ailesi cok varlıklıydı benı istemediler hrrseyini bi kenara koydu benımle oldu. Sonra gel zaman git zaman biz evimizi düzdük bide bana hep hediyeler alırdı annemin benım gönlümü hoş tutardı ama hiç uyusamadık hep kıyafetime davranısıma arkadas cevreme benı kısıtladı ben tamam dedikce kısıtladı ve sonunda kapandım bile bizim dogum günlerimiz bile aynıydı bu kişi daha önce evlenığ bosanmıs cocugu var bunlara ragmen sustum cunku cok sevdim . En kötüsüde herseyimden vaz gectim okulumu yarıda bıraktım iş hayatımı bıraktım istemiyo diye hiç bişeyimin olmayısını göze aldım hep pesinden kosup sadece evlenmek istedim . Şimdi ise benden ayrılmak istedigini söyledi bu güne kadar yaptıgım yanlışları artık kaldıramadıgını. Okadar degişmişti ki hic bişeyime kıyamaz insandan benden igrenen bi insana donustu 1 ayda. Senın için canımı kanımı bile dökerim diyen adam 1 ayda senın sesini duymayı bile içim götürmüyor diyerek benden ayrıldı işin aslı kala kaldım . Hiç bi arkadasımda yok okadar yalnızım kı . Şimdi o eşyaları kimle kullanıcak ben nasıl kalkıp biriyle olucam ne içim alıyo düşündükçe ne kalbım . Kızlar bana dua edin olurmu içinde bulundugum bu durumu biran önce atlatıyım . Birde namaz kılarken dua ettim allahım dedim bana birkez daha ayrılalım derse yemin olsun ayrılıcam dedim daha namazım bitmeden ayrılalım senı istemiyorum diye mesaj attı. Sevinsemmı üzülsemmı ben napıcam dolabımdakı kıyafetlerin bile %70 ini o aldı baktıkca aklıma geliyo aglayıp duruyorum valla kahroluyorum. Aranızda bu durumu yasayan varsa yardım etsin
Son düzenleme: