• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik öncesi gebelik için hazırlık

minigmanig

LA HAVLE VELA KUVVETE...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2.731
12
0
Konya
mrb doktor hanım kan degerlerimi yorumlarmısınız adetimin 15. günü baktırdım prolaktinim yüksekmi gebelik için ilaç kullanmalımıyım

prolaktin:393,9 (102-496)

fsh:7,13
E2:30,6
Ca-125:7,56

prolaktinim yüksekmi doktor hanım gebelik için :26:

merhaba prl değeriniz ve diğer sonuclarınız
normal sınırlar içinde ilaca gerek yok. sevgiler.

mrb doktor hanım kan degerlerimi yorumlarmısınız adetimin 15. günü baktırdım prolaktinim yüksekmi gebelik için ilaç kullanmalımıyım

prolaktin:393,9 (102-496)

fsh:7,13
E2:30,6
Ca-125:7,56

prolaktinim yüksekmi doktor hanım gebelik için :26:

merhaba prl değeriniz ve diğer sonuclarınız
normal sınırlar içinde ilaca gerek yok. sevgiler.

tesekkür ederim doktor hanım 2 ay sonra düğünüm var ve cocuk istiyoruz yasım 28 pcos var ve ilaçsız adet olamıyorum bide hipotoid var.adet için lutenly 5mg içiyorum.bide glifor1000mg sabah aksam.ve doktorum inofolic yazdı iç dedi.evlendiğin ayda serephone adlı ilacı yazdı adetinin 3-5 gününde iç 5 gün, sonra 10-17 günleri ilişki dedi.adetimin 15.günü gitmiştim ultrasyondan baktı yumurtam yoktu.serephoneyi içince yumurta takibi gerekmezmi bu doktorum baska ilde evlendiğimde ankarada yasayacagım,ankarada beni takip edebilecek bildiginiz bayan kadın dogum uzmanı varmı bana önerebileceginiz?

merhaba hayırlı olsun şimdiden evliliğiniz. ilaç kullandığınızda ankara gibi bir sehirde kolaylıkla hekim bulabilirsiniz ve yumurtalarınızın buyumesinin takip edilmesi doğru olur. sevgiler.

tesekkür ederim doktor hanım 2 ay sonra düğünüm var ve cocuk istiyoruz yasım 28 pcos var ve ilaçsız adet olamıyorum bide hipotoid var.adet için lutenly 5mg içiyorum.bide glifor1000mg sabah aksam.ve doktorum inofolic yazdı iç dedi.evlendiğin ayda serephone adlı ilacı yazdı adetinin 3-5 gününde iç 5 gün, sonra 10-17 günleri ilişki dedi.adetimin 15.günü gitmiştim ultrasyondan baktı yumurtam yoktu.serephoneyi içince yumurta takibi gerekmezmi bu doktorum baska ilde evlendiğimde ankarada yasayacagım,ankarada beni takip edebilecek bildiginiz bayan kadın dogum uzmanı varmı bana önerebileceginiz?

Back
X