Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Farkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.

Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)

Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.

Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
valla sevgililik faslında değilde evlenince gayet normal karşılanan bir durum bence. sonuçta aynı evi paylaşıyosunuz ve iş harici sürekli birlikte oluyorsunuz şahsıma anormal gelmiyor çok takılma bence :)

Bir yılı geçti evliyim nişanlılık falan iki buçuk senedir ben asla yapmadım ama kocam sağolsun patır patır hiç çekinmez.

Apandisit ameliyatı olmuştum,ameliyattan sonra gaz çıkarmak çok önemli ve ne kadar erken olursa o kadar iyi. Hemşire saat başı gelip bunu sorardı,yarınsı gün olmasını beklerken ameliyattan iki saat sonra olmaya başlayınca çok şaşırmıştılar ve o anlarda caağğnım sevgilim de yanımdaydı,kim bilir neler düşündü bu kadar nasıl erken diye. İlerde ısınma problemi çekmeyiz demiştir herhalde. Olur oyle yani:D

Bende yapmadim 2. Sahislarin arasında. Birde bana diyorki bu konu hakkinda sen insan degil misin? Yok dedim :KK43:
Aynen kendimi sıkıp hasta mı olayım falan diyor benim ki de valla ben patlasam bile kendimi tutuyorum olmadı dışarı çıkıyorum yani utanıyorum ne yapayım :)

2 yıllık evlilikte henüz hiç yaşanmamış bi olaya dikkat çekmişsin. erkek deyip geçme demek ki benimki de ekstra bi çaba gösteriyor.
Bak tuhafıma gitti şimdi ya : )

Back
X