Evlilik Şirketi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
çocukların çok sevdiği iki ismi, Evrim Akın ve İnci Türkay’ı buluşturacak. Nesim Şahin’in yöneteceği dizide bir Güzin Abla hikayesi konu alınacak. Dizide rol alması için Armağan Çağlayan’a da teklif götürüldü. İnci Türkay şirketin patronunu, Evrim Akın ise şirketin idari işler müdürünü oynayacak, dizinin yapımcısı ise İde yapım.

çocukların çok sevdiği iki ismi, Evrim Akın ve İnci Türkay�ı buluşturacak. Nesim Şahin�in yöneteceği dizide bir Güzin Abla hikayesi konu alınacak. Dizide rol alması için Armağan Çağlayan�a da teklif götürüldü. İnci Türkay şirketin patronunu, Evrim Akın ise şirketin idari işler müdürünü oynayacak, dizinin yapımcısı ise İde yapım.

Evrim Akın ve İnci Türkay mı, en sevmediğim iki isim sihirli büyülükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

[/B]
Evrim Akın ve İnci Türkay mı, en sevmediğim iki isim sihirli büyülükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5 bende evrimi akını avrupa yakasında felan az da olsa
severdim o rle uymuşdu ama bez bebekde kuzenlerim sayesinde bir kaç izledim
ve gıcık olmaya başladım nasıl bir diziydi öyesempatiksalakcinni
inci türkay da iyi hoş da biraz abartıyor sanki rollerini ...bu dizi de uzun ömürlü
olmaz kanımcagamyoncuiremsu

selin karakterini bende seviyordum ama bez bebek imajını yerle bir etti bence
inci türkay desen sihirli annem dizisini hiç sevmezdim, inci türkayı cumaya kalsada da hiç beyenmiyordum

ay ne memnuniyetsiz biriymişim ben be
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

iki çocuk dizisi oyuncusu neden böyle projede oldu
ben ikisinide sevmiyorum :dilcikar:

Back
X