Evlilik sonras..

Yasamenerjisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
2.166
3.957
83
iyi akşamlar kızlar
Ben evleneli yaklaşık üç ay oldu ancak evlendiğimden beri fizyolojik anlamda değişikliklere hergun bir yenisi ekleniyor sanki..önce yememi azaltmama rağmen kilo veremiyorum aksine alıyorum,bir diğeri ise evlenmeden önce reglimin günü hiç şaşmazken gecikmeye başlaması ve bununla birlikte sivilceler vs vs ..
Çevremde birkaç arkadaş hormon değişikliklerinden dolayı normal diyor ama bu durum iyice canımı sıkmaya başladı ..

Evlenince kilo alındığını çok duydum
Ama hiç anlamam neden ?
Banada açıklayın
Abi yeni evlilerin yaktığı kaloriler nereye gidiyor

Trioidlerine baktr canım oralarda bir değişiklik olmuş olabilir birde sivilceler cenede cok cıkıyorsa eger daha dgrusu dırek cene de cıkıosa eger kadn hastalıkları dr na da gozuk kistten olblr ( benmkiler pco dan cnku)

Zamanla bünyen alışır yerine oturur .. Ayrıca kilo alman evliliğin yaradığının göstergesi derler

Bende normalde hiç sivilce olmaz ,sabah kalktım yanağımda çıkmış hem de dokununca acıyan cinsten..
Genellikle belli aralıklarda dediğiniz testleri yaptırırım hep normal ancak evlendikten sonra hiç yaptırmadım .doktoruma görünmem gerek sanırım
Ama bu durum çok moral bozucuymus

Zamanla bünyen alışır yerine oturur .. Ayrıca kilo alman evliliğin yaradığının göstergesi derler
Ya bir de insanların tepkisi yok mu!!!kilo almışsınnnnnnnn,noldu boyleeeeee ,,ay gören de bişey sanacak :)
Artık öyle tepki verenlere ,eşim sagolsun çok iyi bakıyor bana diyorum :)

Biraz sinir bozucu tabi ama neyden kaynaklandıgını bilmekte fayda var. Bence siz tekrardan gözükün

Evlilik yaramış
Bazen mutlu olmakta insanda kilo yapıyor güzelleştiriyor

Dogum kontrol hapi kullaniyorsaniz sectiginiz hapin yan etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…