Evlılık sorunlar

aylinnxy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
17
3
1
29
Kızlar selam 4 aylık hamileyim tüp bebek annesiyim zorlu süreçlerden geçip sonunda minnoşum nasip oldu bize eşimle aramız gayet iyidi aslında bu son zamanlar agzında hep bi küfür hep bi hakaret edici cümle normal soru sormaya gelmıyo veya bana gore yanlıs olan şeyi söyledimde hemen bi öfke hali vs hamıleyim strese girmemem gerektını cok iyi biliyo ama defalarca oturup karsısında üzüntden aglıyorum yani en son bugun tartıstık bana kufurlu bı cumle soyledı en son artık dayanamadım karnımdakı masum yavrunun hiç bi sucu gunahı yok onu uzemem ve stresı yasatamam Allah korusun ona bısey olmasını ıstemem evden ıkı uc esya alıp cıktım belkı bu surecte akıllanır aklı basına gelır napıyorım der bilmiyorum tek bildim şey var ben pna çom özgüven aşılamısım bellı bu davranıslarından galıba gitmez bitmez diye düşünüyo ama bilmiyorum cocuk da evlılıkde hiç bi zaman bi son degıldır yardımcı olurmusunuz

Demekki çocukta olunca hiç gidemez sandı sizi. Bırakın bir süre size ulaşamasın dusunmeniz gerektiğini söyleyin. Çocuk olacak diye gidemem sanma gibisinden konuşun.

Başka sorunlar mi var ekonomik olarak,iş yerinde sıkıntıları vs
Neden küfürlü konuşuyor canının sikintisini senden mi çıkarıyor

Keşke evi terketmeseydiniz,o gitseydi,daha iyi olurdu.Kadınların ev terketmesinden yana değilim,herhangi bir can güvenliği sorunu yoksa çünkü kusurlu olan evi terkeden taraf oluyor.Madem evden çıktınız,biraz direnin,ciddi olduğunuzu anlasın.
Terapi teklif edin,öfkesi için.Cocuğumu bu şekilde öfke dolu bir evde büyütmek istemiyorum,diyin.Umarim herşey gönlünüzce olur.

Demekki çocukta olunca hiç gidemez sandı sizi. Bırakın bir süre size ulaşamasın dusunmeniz gerektiğini söyleyin. Çocuk olacak diye gidemem sanma gibisinden konuşun.
Evet haklısınız öyle yapıcam hamilelikde cidden insan yıpranıyo çünkü

Teşekkürler öncelikle emin olun evden cıkmamak için cok dırendım ama artık o lafları benı anlamaması benı avcunda hıssetmesı sınır ettı

Başka sorunlar mi var ekonomik olarak,iş yerinde sıkıntıları vs
Neden küfürlü konuşuyor canının sikintisini senden mi çıkarıyor
Ya sorun varmı bılmıyorum sordum zaman fazla bısey söylemez olsa bıle ne bılıyım ben konusma taraftarıyım hep anlatsın ben dınlerım yanında olurum yanı ama hamıleyken benı uzmesı yani cok kırıcı

Kaç yıllık evlisiniz daha önce böyle davranışları yok muydu?

Teşekkürler öncelikle emin olun evden cıkmamak için cok dırendım ama artık o lafları benı anlamaması benı avcunda hıssetmesı sınır ettı
O zaman dirayetli durun.Erteleme değil,sonuç odaklı olsun,bu evden çıkışınız.Her çocuğun hakkıdır,sevgi dolu bir evde büyümek,ama olmuyorsa ömürlük travmalar bırakmaya da hakkınız yok.

Öfkeli insan düzelir mi derseniz,huy genellikle baki kalır.Fakat nadir de olsa değişen bireylerde olabiliyor,bunu siz terapiyle deneyin,kısa zamanda kendini belli edecektir.Baktiniz geçmiyor,bu adam böyle gidecek,kendinizi de çocuğunuzu da boşa harcamayın.

Başka bir noktaya takıldım. "Anneyim. Minnoşum bana nasip olDU" gibi şeyler yazıyorsunuz. Hemen kendinizi sonuca odaklamişsinız. Temkinli olup böyle kesin cümleler kurmamalısınız. Anne adayıyım. İnşallah minnosuma kavuşurum gibi kendinizi hazirlarsaniz daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…