Evet haklısınız öyle yapıcam hamilelikde cidden insan yıpranıyo çünküDemekki çocukta olunca hiç gidemez sandı sizi. Bırakın bir süre size ulaşamasın dusunmeniz gerektiğini söyleyin. Çocuk olacak diye gidemem sanma gibisinden konuşun.
Teşekkürler öncelikle emin olun evden cıkmamak için cok dırendım ama artık o lafları benı anlamaması benı avcunda hıssetmesı sınır ettıKeşke evi terketmeseydiniz,o gitseydi,daha iyi olurdu.Kadınların ev terketmesinden yana değilim,herhangi bir can güvenliği sorunu yoksa çünkü kusurlu olan evi terkeden taraf oluyor.Madem evden çıktınız,biraz direnin,ciddi olduğunuzu anlasın.
Terapi teklif edin,öfkesi için.Cocuğumu bu şekilde öfke dolu bir evde büyütmek istemiyorum,diyin.Umarim herşey gönlünüzce olur.
Ya sorun varmı bılmıyorum sordum zaman fazla bısey söylemez olsa bıle ne bılıyım ben konusma taraftarıyım hep anlatsın ben dınlerım yanında olurum yanı ama hamıleyken benı uzmesı yani cok kırıcıBaşka sorunlar mi var ekonomik olarak,iş yerinde sıkıntıları vs
Neden küfürlü konuşuyor canının sikintisini senden mi çıkarıyor
Ya malesef gerçekden umarım aklını basına alırDaha bebek doğmadan nelere maruz kalıyor…
Yok ya tartısmalar vs olurdu ıllakı ama bu kadar hassas bı donemde bunu yapmasını konduramıyorum galıba 4 senelıkKaç yıllık evlisiniz daha önce böyle davranışları yok muydu?
O zaman dirayetli durun.Erteleme değil,sonuç odaklı olsun,bu evden çıkışınız.Her çocuğun hakkıdır,sevgi dolu bir evde büyümek,ama olmuyorsa ömürlük travmalar bırakmaya da hakkınız yok.Teşekkürler öncelikle emin olun evden cıkmamak için cok dırendım ama artık o lafları benı anlamaması benı avcunda hıssetmesı sınır ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?