mrb kızlar evlilik tazminatı alan varmı aranızda bu prosedür nasıldır şartlar nedir netten baktım ama tatmin olmadım hiç, bide aklıma takılan bişi oldu ben 4 yıldır bu şirketle çalışıyorum sözleşmede imazaladım ama hatırlamıyorum şimdi sözleşmede evlilik tazminatı hak edemez diye bişi olurmu imzalatmışlarmıdır bize acaba hiç hatırlamıyorum öğrenemedim de sözleşmede yok elimde nasıl öğrencem onuda bilmiyorum sizlere sorayım dedim belki yardımcı olursunuz bana:26::26:
yok işte neyi imzaladığımızı bile bilmiyoruz bukadar körüköüne yaşadığım için çok kızıyorum kendimedevlet dairesinde taşören firmaya bağlı çalışıyorum umarım sözleşmeyi dediğinz gibi iş kanuna göre yapmışlardır:26:
yok işte neyi imzaladığımızı bile bilmiyoruz bukadar körüköüne yaşadığım için çok kızıyorum kendimedevlet dairesinde taşören firmaya bağlı çalışıyorum umarım sözleşmeyi dediğinz gibi iş kanuna göre yapmışlardır:26:
Bende 4 sene çalıştım, bu hafta işi bırakıyorum canım evleneceğim için. Fakat iş yerim ben söylemeden kendileri dediler sağolsun. Tazminatını vereceğiz diye. Zaten kanunen senin alman lazım. Ben sanmıyorum o sözleşmede öyle bir madde olduğunu. Şirket muhasebesiyle yinede bir görüş, kafanda soru işareti kalmasın.
mandalina01:evet canım devlette taşören firmadayım o yüzden biraz içim ferah yani herşeyi usuküne göre yapmışlardır diye zaten o girdi çıktı her yıl yapıldı ama bu kez 3 yıllık imzaladık tek seferde inş alabilirim
mrb kızlar evlilik tazminatı alan varmı aranızda bu prosedür nasıldır şartlar nedir netten baktım ama tatmin olmadım hiç, bide aklıma takılan bişi oldu ben 4 yıldır bu şirketle çalışıyorum sözleşmede imazaladım ama hatırlamıyorum şimdi sözleşmede evlilik tazminatı hak edemez diye bişi olurmu imzalatmışlarmıdır bize acaba hiç hatırlamıyorum öğrenemedim de sözleşmede yok elimde nasıl öğrencem onuda bilmiyorum sizlere sorayım dedim belki yardımcı olursunuz bana:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?