evlılık teklıfı alamamak

cimbom87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
60
1
6
35
Ankara
kızlar 9 aylık bı ılskım var hersey gayet guzel gıdıyo sorun su kı ben arktık sevgılımden ılerıye daır kesın cumleler duymak ıstıyorum yanı bana evlenemeyız gıbı bısey soylemıyo dusnuyoruz konusuyoruzda evlılıkten ama su zaman adını koyarız dıye bısey soylemıyo bıkac kez konuyu actım hep genel cvp verdı benı sevdgıne emınım benmle evlılık dusundgune ve evlılıge hazır oldgunada emınım ama en azndan bu sene yada seneye adını koyarız demesını beklıyorum onuda demıyo yasımız gencte deılkı 27 yasındayız ıkımızde neyapmalıyım bu konuda

Niye dert ediyorsun? Kurmana lüzum yok bu kadar arkadaşım direk sor biz evlenecekmiyiz niyetimiz nedir de..

bu konuda açık konuşmak lazım, direk konuya girin ve geleceğimiz için bir plan yapalım de. en azından karşındakinin düşüncelerini bilmek hakkın.

Niye dert ediyorsun? Kurmana lüzum yok bu kadar arkadaşım direk sor biz evlenecekmiyiz niyetimiz nedir de..

evlenıcez dıyo zatenn bıkere acmıstım senın dusundgun bı zaman dılımımı var dedı soyledım snraa olumsuz bısey soylemedı sen ozaman dersın ben baska zaman derım nasıp bu bakarsın 3 ay snra nısanlanırız dedı acaba maddı yonden hazr deılde banamı soyleyemıyo ne zaman konuyu acsam genel cvplar verıyo tam bı cvp alamıyorum

bu konuda açık konuşmak lazım, direk konuya girin ve geleceğimiz için bir plan yapalım de. en azından karşındakinin düşüncelerini bilmek hakkın.

bu konuyu bıkackez actım en sonnda bısenemızın dolmasına 3 ay var ogun sorucam sana bana bı zaman dılımı vermek ıstemezsen benden emın deılsın demektır ozaman daha fazla uzatmanın alemı yok yeterınce tandık bırbırımızı dedım

evlenıcez dıyo zatenn bıkere acmıstım senın dusundgun bı zaman dılımımı var dedı soyledım snraa olumsuz bısey soylemedı sen ozaman dersın ben baska zaman derım nasıp bu bakarsın 3 ay snra nısanlanırız dedı acaba maddı yonden hazr deılde banamı soyleyemıyo ne zaman konuyu acsam genel cvplar verıyo tam bı cvp alamıyorum

Bir sürü sonuç çıkarabiliriz cnm bundan belki dediğin gibi maddiyattan çekiniyor belki kendine güveni yok belki emin değil yine açıklıkla halledilebilecek bir konu bunada kadın zorlamaz ama numara falan yapma önermem hani tayinim çıkıyorda yok istiyen varda genelde hızlandırma adına böyle numaralar yapan bayanlarda oluyor.

Erkek ailesini ayarlar önce şu tarih gelicez sizinkilere söyle der yani bizde böyle olmuştu tabii diğer arkadaşlarda nasıldır bilemem.

evlılıkten korkuyomusn dedgımde hayr dıyo yerı gelıyo ılerıye donuks eler konuyoruz hep aılesıde benı bılıyo bıkez annesıylede tansıtrmak ıstedı ben ogun musaıt deıldım gdemedım ara sıraa tartsmalarmız oluyo ufak tefek anlasamamaktanmı korkuyo acaba evlenıce ama bu tartsmaların normal ve hrkeste olabılcegını kendısı soyluyo sızce ne demelıyım

Bir sürü sonuç çıkarabiliriz cnm bundan belki dediğin gibi maddiyattan çekiniyor belki kendine güveni yok belki emin değil yine açıklıkla halledilebilecek bir konu bunada kadın zorlamaz ama numara falan yapma önermem hani tayinim çıkıyorda yok istiyen varda genelde hızlandırma adına böyle numaralar yapan bayanlarda oluyor.

Erkek ailesini ayarlar önce şu tarih gelicez sizinkilere söyle der yani bizde böyle olmuştu tabii diğer arkadaşlarda nasıldır bilemem.

ben ona zaten senın dusundugn bı tarıh varmı dedgınde suan hazır deılım ama sene sonu yada onumuzdekı senebası adını koyulabılr demıstım benım derdım sımdı olması deıl ama onumu gormek ıstıyorum kafamızda bı zaman olsun ıstıyorum

Bu konuyu üstü kapalı bir şekilde ya da laf arasında değil özel bir zaman ayırıp konuşmalısınız ve bütün sorularınızın cevabını almadan o konuşmayı bitirmemelisiniz. ihtimal değerlendirmeye kalkarsak hepimiz ayrı ihtimaller sunarız ortalık karışır daha önce söyledim diye çekinmeyin açık açık dobra dobra konuşun ama yapıcı olun. Maddiyat konusunu da açın çünkü erkekler maddi açıdan kendilerini güvende hissetmeden bu yola adım atmak istemiyorlar. Siz bu konuşma için sakin bir ortam ayarlayın bütün cevaplarınız sevgiliniz de saklı kendiniz cevap üretmeye çalışırsınız yok yere ilişkinize zarar verirsiniz. Bu konuşmanın sonunda hala tatmin edici cevaplar alamazsanız işte o zaman yolunuzu artık ayrı bir yöne çizmeniz gerekiyor demektir.

bence zamana bırakın demekkı sevgılınızın daha zamana ıhtyacı var hem 9 ay olmus hele bi sene dolsun bakalm. belkı tam yıldonunumunde teklıf edıcek bellımı olur zamana bırakın. dunden evlılıge heveslıymıssın gibi davranma sakın zamana brak nasıp kısmet

bence zamana bırakın demekkı sevgılınızın daha zamana ıhtyacı var hem 9 ay olmus hele bi sene dolsun bakalm. belkı tam yıldonunumunde teklıf edıcek bellımı olur zamana bırakın. dunden evlılıge heveslıymıssın gibi davranma sakın zamana brak nasıp kısmet
haklsin bende zaten bi sene dolsun ole knusalm demistm yani tmm merakli gozkmrk istemem ama bende artk yuva kurmak istyorm kaldiki biz en basindan yuva kurmak istedgmizi belirttik ikimizde biraz daha beklicem bakalm soguk davranmamaya calscam

kızlar 9 aylık bı ılskım var hersey gayet guzel gıdıyo sorun su kı ben arktık sevgılımden ılerıye daır kesın cumleler duymak ıstıyorum yanı bana evlenemeyız gıbı bısey soylemıyo dusnuyoruz konusuyoruzda evlılıkten ama su zaman adını koyarız dıye bısey soylemıyo bıkac kez konuyu actım hep genel cvp verdı benı sevdgıne emınım benmle evlılık dusundgune ve evlılıge hazır oldgunada emınım ama en azndan bu sene yada seneye adını koyarız demesını beklıyorum onuda demıyo yasımız gencte deılkı 27 yasındayız ıkımızde neyapmalıyım bu konuda

o bişey söylemiyosa sen söyle canım:1::1:

canm soyledm zaten ama o ya maddi olarak hazr deil soyleyemiyo yada ufak tefek tartsmalarmz oldgndan iyice emin olmak istiyo

şu maddi sorunu saklamayı hiç anlamam ama bu durumda az çok sen tahmin edersin öyle bişey varsa...
2. ihtimalde beklemek zorundasın canım:44:

şu maddi sorunu saklamayı hiç anlamam ama bu durumda az çok sen tahmin edersin öyle bişey varsa...
2. ihtimalde beklemek zorundasın canım:44:
ege ikinci ihtimalse uc ay sonra yani bir sene doldgunda emin deilim tam derse yollarmizi ayiralm demeyi dsnuyorm hakszmuyim yanlismi olr sence bu cnm snucta 1sene az bi sure deil bukadar zaman yeterli deilmi adim atmak icin sncta onumuzde bi engel yok gencte deiliz artk

yok canım hemen ayrılalım deme bence sevgilin bişeyler düşünüyosa bile aa bak beni gözden çıkarıyo diyip tamamen geri çekilebilir
yıldönümünüzde konuş canım bence önümüzde bi engel yok ee herşeyimiz yolunda bir adım atmanı bekliyorum artık dee
bu lafından sonra en fazla 2 ay içinde bişey yapar heralde canım yapmazsada ben bekleyemem daha fazla diyosan ayrılırsın...:31:

yok canım hemen ayrılalım deme bence sevgilin bişeyler düşünüyosa bile aa bak beni gözden çıkarıyo diyip tamamen geri çekilebilir
yıldönümünüzde konuş canım bence önümüzde bi engel yok ee herşeyimiz yolunda bir adım atmanı bekliyorum artık dee
bu lafından sonra en fazla 2 ay içinde bişey yapar heralde canım yapmazsada ben bekleyemem daha fazla diyosan ayrılırsın...:31:

canm ben ona en basından solemıstım ıkısene falan uzatmak ıstemem bı sene yeterlıdır tanımak ıcın dıye oda bılıyo okadarını kabul etmıycegımı tabykı ayrılmak ıstemem ama gecmıs ılskımde bole 3 bucuk sene surdu benım kaybedıcek yıllarm olsun ıstemıyorum artık ayrıca sven erkekde sartları musade edıyosa cok bekletmez zaten sevgılıler gunnde konusucam senden emın deılım derse bu zamana kadar olamadıysan bundan snrada olamazsın dıcemm ve soguk davranıcam ayrılmam tabykı hemen ama ıkıncı ıhtımal yanı maddıyatsa tabykı beklerım ama bırıkım yapmasını ısterım cunku hıc bırıkım yapmıyo

Canim 9 aylik bi iliski beklee canimmm biraaz , benimm bir yili geckin iliskimm ciddii mii onu bileee bilemiyorumm suan daa.. tanimaya caliss. Ve eminnn olll kii zamanlaa cook seylerini goruceksinn acele etme bencee .. zamana birak erkekler zamanla cok enteresanlasiyorlar :) umarimm guzel yonde olur degisiklikler

canm ben ona en basından solemıstım ıkısene falan uzatmak ıstemem bı sene yeterlıdır tanımak ıcın dıye oda bılıyo okadarını kabul etmıycegımı tabykı ayrılmak ıstemem ama gecmıs ılskımde bole 3 bucuk sene surdu benım kaybedıcek yıllarm olsun ıstemıyorum artık ayrıca sven erkekde sartları musade edıyosa cok bekletmez zaten sevgılıler gunnde konusucam senden emın deılım derse bu zamana kadar olamadıysan bundan snrada olamazsın dıcemm ve soguk davranıcam ayrılmam tabykı hemen ama ıkıncı ıhtımal yanı maddıyatsa tabykı beklerım ama bırıkım yapmasını ısterım cunku hıc bırıkım yapmıyo

en başta bunları söylediysen haklısın canım..
konuş yaa nolcaksa olsun...
umarım istediğin sonucu alırsın :)
bir adım atarsada beraber yaparsınız birikimi herşey yolunda gider:16:

Back
X