Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba
Ben eşimle bazı problem yaşıyorum . 3 yasinda bir oğlumuz var eşim çocuktan sonra çok değişti . Beni anlamıyor yardımcı olmuyor .ben de artık üstesinden gelemiyorum. Terapiye giden arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen
Çok şeyler atlattık ama şahsen faydası olduğunu düşünmüyorum çünkü ilerleme kaydedemediğimiz zamanlar oldu yani terapistin taraf tutmaması lazım bizimki tutuyordu
Terapist seçerken lisansını aldığı eğitimleri sorgulamayi unutmsyin lutfen..
lisansi bambaska bir bolumken 3-4 aylik egitimle sertifika alan da aile danismaniyim diye cikiyor ortaliga.
Terapist seçerken lisansını aldığı eğitimleri sorgulamayi unutmsyin lutfen..
lisansi bambaska bir bolumken 3-4 aylik egitimle sertifika alan da aile danismaniyim diye cikiyor ortaliga.
Bir tanidik
dedigin gibi baska bölüm okumaya başlamış, gecen görüştüğümüzde bana diyor ki aile danismani olacağım, ha iyi dedim ben de. Bugün de görüştük diyor ki sizin ailenizde birlik yok, ben sizi bir araya getirmek icin ugrasiyorum-ugrasacagim diyor, bosver uğraşma dedim. Sinirlerim bozuldu ama idare etmeye calistim. Kendi kök aileni birlik yap ve simdiki cekirdek ailene sahip çık diyemedim tabii, henüz cesaret bulmadim, vakit de dardı, belki daha sonra söylerim.