• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik terapisi

elnrust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
48
Arkadaşlar merhaba
Ben eşimle bazı problem yaşıyorum . 3 yasinda bir oğlumuz var eşim çocuktan sonra çok değişti . Beni anlamıyor yardımcı olmuyor .ben de artık üstesinden gelemiyorum. Terapiye giden arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen

İşe yaradı mı neler yaşadınız bu süreçte şuan ilişkiniz nasıl biraz bahseder misiniz
Çok şeyler atlattık ama şahsen faydası olduğunu düşünmüyorum çünkü ilerleme kaydedemediğimiz zamanlar oldu yani terapistin taraf tutmaması lazım bizimki tutuyordu

Terapist seçerken lisansını aldığı eğitimleri sorgulamayi unutmsyin lutfen..
lisansi bambaska bir bolumken 3-4 aylik egitimle sertifika alan da aile danismaniyim diye cikiyor ortaliga.

Terapist seçerken lisansını aldığı eğitimleri sorgulamayi unutmsyin lutfen..
lisansi bambaska bir bolumken 3-4 aylik egitimle sertifika alan da aile danismaniyim diye cikiyor ortaliga.
Bir tanidik
dedigin gibi baska bölüm okumaya başlamış, gecen görüştüğümüzde bana diyor ki aile danismani olacağım, ha iyi dedim ben de. Bugün de görüştük diyor ki sizin ailenizde birlik yok, ben sizi bir araya getirmek icin ugrasiyorum-ugrasacagim diyor, bosver uğraşma dedim. Sinirlerim bozuldu ama idare etmeye calistim. Kendi kök aileni birlik yap ve simdiki cekirdek ailene sahip çık diyemedim tabii, henüz cesaret bulmadim, vakit de dardı, belki daha sonra söylerim.

Back
X