Evlilik terapisti: Facebook'tan silin

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ünlü evlilik terapisti Lan Kerner, uzun süreli ilişkiler için "Sevgilinizi Facebook'tan silin" uyarısında bulundu.
indir.webp

İngiltere'de yaşayan evlilik terapisti Lan Kerner, uzun süreli evlilik ve ilişkiler için açıklamalarda bulundu.

Ancak ünlü terapistin açıklamaları duyanları oldukça şaşırttı. Lan Kerner, uzun süreli ilişkiler için çiftlerin Facebook'ta birbirlerini silmesi uyarısında bulundu.

"SEVGİLİNİZİ FACEBOOK'TAN SİLİN"

Lan Kerner konuyla ilgili şunları söyledi; “Kısa bir süreliğine Facebook profili oluşturdum ve evliliğime olumsuz etki ettiğini gördüm. Çünkü eşimin, yorgun olduğuna dair paylaşımını ve günde kaç kahve içtiğini ve bunun gibi küçük şeyleri bilmek durumunda olmadığımı düşündüm. Bütün bu ekstra şeyleri bilmek durumunda olmamalıyım. İlişkiyi ayakta tutan biraz da gizem ve önceden tahmin edilemeyen şeyler… Çiftlere tavsiyem birbirlerini Facebook’tan silmeleri”

Bence tamamen yanlış.. insanlar özellerini paylaşıyorlar hiç doğru bulmuyorum.ondan sonrada kendini bilmezler çıkıp abuk subuk yorumlar yapıyorlar..Yani paylaşan da yorum yapan da hatalı oluyor..

Bizim ulkede hersey yanlis kullaniliyor amacindan sasiyor zaten en iyisi hic kullanmamak

zaten eşler birbirine şifrelerini verdikleri için kendi face. inden çok eşinin face.inde vakit geçiriyor :D:D
hareketler dökümünden iyice cılkını çıkartana kadar öğreniyolar.

Facemiz ortak olunca birbirimizi çıkartamıyoruz malesef :-) bu iş bizim ulkemizde yurumez

Hareketler dokumu siliniyor ama facebbok sagolsun kayit altina alip hangi harfi yazsan daha once hangi profillere baktiysa arama motoruna cikariyor.bi nevi ara bozucu bu facebook :) bence kullanmamak daha iyi.amacinin cok disinda kullaniliyor

O evlilik terapisti hic bisey bilmiyomus. Facebook ne ya sanki cok onemli hayatimizda sart biseymis gibi gostermelerinden biktim artik. Kimsenin kac kahve ictini ne yemek yedigini ve gorgusuzluklerini hic kimse gormek bilmek durumunda degil zaten.

Ne bnm ne de esimin face.i yok..Ama hic kullanamdm dgl kullandm taki annemin arkadaslari face acana kdr ciklini cikaran yas gruba bence o kısım:D snra kapattm direk..

Back
X