evlilik,ünv. sınavı,hamilelik...kafası karisık anne adayı :(

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn :(

Bu saatten sonra verilecek pek fikir kalmamış ki...
Kaç yaşındasın ünv sınavı daha yeni oldu seneye için mi hazılanacaksın ?

Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn :KK43:

Tam olarak nasıl bir fikir istediğinizi tam anlamadım. Yani derslerinize asılmanız için başarı hikayeleri mi duymak istiyorsunuz yoksa şöyle şöyle planlarsan yapabilirsin gibi bir öneri mi? Böyle ciddi bir sınava hazırlanmadan ve hamilelik gibi bir süreçten geçmeden öneride bulunmak zor. Her ikisini de yaşayan azdır. Cesaretiniz şaşırtıcı.

Açıktan okumayı mı dusunuyorsunuz yoksa normal egitim mi ? Aciktan okuman bence sizin icin daha faydali daha dogrusunu soylemek gerekirse daha kolay olani olacaktir

Haklısınz aslında ben geçtgmz snav içn hazırlanmıştm hamileyken snva gdemedim önumuzdki sınav içn hazrlanyorm örgun duşunyorm ama oda olmazsa aöf de olabilir snvlara grdigmde bebegm 6 7 aylık,okul açldgnda 11aylık olck inş

Mrb hanımlar daha öncde buna benzer konu açtm ama yardmcı olan çkmadı.ben şuan hamilelgmin son aynı yaşıyorum aynı zamanda ünv. Sınavına hazrlanyorum malum 1ay snra bebek olunca bikç ay ders çalışamycm çalıştıklarımıda unutcm ama bu ünv.istegmi ertelemek istemyorum kafam çok karışık bna fikir vern ltfn :KK43:

işin çok zor
sende zaten bu zorluğun ve karşılaşacağın güclüklerin farkındasın
malesef bir bebek ile üniversite sınavıuna hazırlanmak
üstelik kazanmak
hadi kazandın
okuyup bitirmek
benim gözümnde
bir mucize gibi görünüyor
bebeğini biraz büyütmeden
bu hayaline ulaşacağını zannetmiyorum
ancak ne varki
insanoğlu kafasına koyduğunu yapar
allah kolaylık versin

En mantıklısı Aöf sizin için.
Yaşınız kaç bu arada?
Eşiniz ne diyor? Yani o yardımcı olacakmıymış siz okurken?

canım hangi bölümü okumak istiyorsun?örgün düşünüyorsan çok zorlanırsın. ben de kızım 1 kaç aylıkkken, aöf okudum yinede çok zorlandım, ama örgün olsaydı daha çok zor olurdu.

üniversite sınavı zor... bu yıl değil de seneye hazırlansanız... ilk başlarda bebeğinize alışma süresi uyku düzeni vs. derken aylar geçer. herşeyi düzene koy seneye hazırlan...

Ben yapabilecegine inanıyorum. Cunku benim bir arkadasim okulun ilk yili hamileydi, 2.yili doğurdu ve yine okuluna devam etti. Ben bir sorun görmüyorum. Isteyen basarir bana göre.

Ben henuz hamileyim ama bu arada endüstri Mühendisliği okuyrm cok zorlandm evet inkar edemem ama yinede vazgecmedim sadece maddiyattan bi sene dondurdm.bence ugras gir sinava kismetinde varsa olur azmin varsa halledersin ya yapamayacak bise degil panik yapma yeter

Evliyim devlet memuruyum
Genelde 8 5 çalışıyorum ayrıca ikinci öğretim üniversite okuyorum
Üstelik bir süre sonra bebek düşünüyorum
Bana nasıl olacak diye soruyorlar
Annem gelir yardıma bebek olunca diyorum
Bi şekilde gider diyorum
Biraz cesaret

Ben yapabilecegine inanıyorum. Cunku benim bir arkadasim okulun ilk yili hamileydi, 2.yili doğurdu ve yine okuluna devam etti. Ben bir sorun görmüyorum. Isteyen basarir bana göre.
Benim tek rorunum kazan mak zaten okurken zorlancgmı dusunmuyorum smdiye kdar çok konu btrdm ama bikç ay çalşmaya ara verdgmde knuları untrum dye korkyorum

Back
X