yoo neden erken anne olasın kı cnm ille evlenince insanlar hemen cocuk mu yapmalı yani bence ne kadar tanırsan tanı evlilikte en az 3 sene gecmeli cocuk icinErken evlenirsen erken anne oluyorsun ki bu hep istediğim birşeydi. Ben evleneli bir yılı geçti. Ondan öncede birlikte yasiyorduk zaten, toplamda 5 yıl gibi bir zaman. Siradanlasmasi da bence kisilere bağlı. Ama daha çok biz kadınların elinde bence.
valla söyle düsünsün o 30 yasındaki kızlar 23 te evlensem yada 25 te evlensem ne kazanır ne kaybederim bi kere nasılsa alla kısmet ederse evleniceksin neden daha rahat gezmesin hayallerine ulasmasın calısır kazanır üni varsa biter güzeş bi ise girer takılır hayatın güzellikleri cok sahsen erken evlenmeye karsıyım bende 22 de evlenmdim keske 30 da evlenseydim hatta 35 bile olur 33 de evlenir 2 3 sene takılır 35 te bi cocuk yaparsın en güzeli genn anne olupta sorumsuz olan cok bilincli olmakta önemli 25 te dogurdum demek marifet degil benim gözümde haa söyleside okumasına üni mezunu olmasına ragmden hergün evinde temizlik yapıp kocasının sözünden cıkmayan tiplerde var hayat bu insanlar cesit cesitArkadaslar malumunuz bu evlilik meselesi otuzuna yaklasmış çoğu arkadasin gundemi halinde.Hatta pekcogumuz sıkıntı çekiyoruz bu konuda.Erken evlenmekle geç evlenmek
arasinda ne gibi farklar var?Yani gec evlenen neler kaybetmis oluyor¿Evlilikte bir süreden sonra sırandalasiyor mu?Yani eşler birbirinden zamanla uzaklasiyor mu?
Hi ha ho he heErken evlenince erken yaşlanıyorsun..
Geç evlenince geç yaşlanıyorsun.
Hiç evlenmezsen Ajda gibi kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?