Evlilik ve çocuk baskısı (EVLENMEYİN)

Buluştuğum arkadaşlarım sürekli baskı yapıyor yok mu biri diye ? Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .

Şu an yaşım 40 . Lucy Liu 47 yaşında doğurdu

lucyliu_324.jpg

Demem o ki 47 yaşında bile doğum olayı gerçekleşiyor .

40 yaşından önce evlenmeyin hayatınızı yaşayın . Ben hayatımı yaşadım gezdim . Bir sürü ülke gördüm. Devir artık değişti. Hayata bir kere geliyoruz. Evlilik baskılarına karşıda direnin . Yaşım çok genç , şu an tur şirketlerine bakıyorum . Bu yaz yine turla yurtdışını gezeceğim .

Bireysel olun Özgür olun Güçlü olun . Bu sizlere 40 yaşınızdaki ablanızdan öğüttür , özellikle genç hanımlara
Tatlim evlenincede kocanla gezersin yalniz gezmek sıkıcı ayrica

Bu toplumda yargılanmadan yaşayacaksan.
1- En geç 20de evleneceksin
2- 16 yaşında en makbülü
3- İlk ayında hamile kalcaksın
4- 3 çocuk yapcaksın

Şu koca bulup çocuk doğurma programlı zihniyetten de ben nefret ediyorum.
Bırakın kardeşim istemiyosa evlenmesin.
Okadar mutlusunuzda biz her gece kv, kp , koca, aldatma konularını nerden okuyoruz???

Buluştuğum arkadaşlarım sürekli baskı yapıyor yok mu biri diye ? Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .

Şu an yaşım 40 . Lucy Liu 47 yaşında doğurdu

lucyliu_324.jpg

Demem o ki 47 yaşında bile doğum olayı gerçekleşiyor .

40 yaşından önce evlenmeyin hayatınızı yaşayın . Ben hayatımı yaşadım gezdim . Bir sürü ülke gördüm. Devir artık değişti. Hayata bir kere geliyoruz. Evlilik baskılarına karşıda direnin . Yaşım çok genç , şu an tur şirketlerine bakıyorum . Bu yaz yine turla yurtdışını gezeceğim .

Bireysel olun Özgür olun Güçlü olun . Bu sizlere 40 yaşınızdaki ablanızdan öğüttür , özellikle genç hanımlara
H E H E Biz ne diyelim ;D

Bi teyze vardı 85 yaşında doğurdu yani bence acele etmeyin

İyi geyik yapmıssınız bazı yorumlar benı cok guldurdu :KK48: Söyle bir sey var Ben zaten 40 yaşında göstermiyorum daha genç gösteriyorum, elimi sallasam ellisi :halay:

24 yaşında nişanlıyım. Üniversite dönemimde birçok şehir gezdim. Nasipse evlenince eşimle yurtdışına gideceğiz. Birlikte gezmek daha hoş. Önemli olan ruh eşini bulmak

Bu toplumda yargılanmadan yaşayacaksan.
1- En geç 20de evleneceksin
2- 16 yaşında en makbülü
3- İlk ayında hamile kalcaksın
4- 3 çocuk yapcaksın

Şu koca bulup çocuk doğurma programlı zihniyetten de ben nefret ediyorum.
Bırakın kardeşim istemiyosa evlenmesin.
Okadar mutlusunuzda biz her gece kv, kp , koca, aldatma konularını nerden okuyoruz???
Ağzınıza sağlık.

Valla evlendikten sonra daha çok ülke gezdim gördüm eşimle birlikte keşke daha önce evlenseymişim. Şimdi de bebeğimizle gezme planları yapıyoruz, baskılardan sıkılmışsınız belli ama sizde evlenmeyin diyerek kendi fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz insanlar ne istiyorsa onu yapsın herkesin kendi hayatı.

Back
X