Evlilik ve kocanın odunluğu

biz 3,5 y ıllık evliyiz benim kocam da tam bir işkolik.tek işte çalışmak yetmedi kendine bir de dükkan açtı iş çıkılı eve uğrar çocuğu sever sonra dükkana geçer 12 de gelir.sonra yorgunluktan uyur kalır.haftada 1 günü bizi gezdirir,birlikte bişeyler yaparız.çok hırslı biri,herşeyiin bi an önce olması için devamlı çalışır duru yani.ama ben alıştım,sizin için de 1,5 ay çok erken biz ozamanlar hep birlikte zaman geçirirdik.özlüyorum ogünleri,sizde alışın maddiyatın iyi olması için fedekarlık şart
kendileride aynısını söylüyor zaten iyi bir hayat için sağlam çalışmak lazım bunun içinde fedakarlık gerek ondan çalışmam lazım. bende katlanmaya çalışıyorum arada patlıyorum ama napim bende insanım daralıyorum yeri geliyor. :KK1:

offf çok zor bir ihtimal bu hayatta hiç bir kuvvet onu sinemaya götüremez işten gelince :cool:

o zaman arkadaşlarınızla toplanın dışarda
dışarı çıkmazsa
arkadaşlarınızı eve çagırın
kv annenlere falan gidin
evde yiyecek kalmadı de alışverişe çıkar

:D :D şuan inan çok gülüyorum, onunda benimde arkadaşımız birbirimiziz dışardakiler dışarda kalır biz birlikte olmayı bişeyler yapmayı seviyoruz başkalarının yanında sıkılıyoruz ikimizde :KK49:

Benim ki bana sinir olduğu zaman tek izlemekten zevk alıyor çünkü ben sinirlenince hiçmi hiç susmuyorum :eek:

Merhabalar aranıza yeni katıldım kocamla 3 yıldır birliteydik şimdide 1,5 aylık evliyiz ve o kadar monoton bir evliliğim varki kocaman bana aşık biliyorum ve hiç bi zaman şüphe etmedim ama akşamları eve gelince tv izler kitlenir bişey sorarsın ya cevap verir ya da vermez gün içerisinde arayıp sormaz kolay kolay hep dışarlardadır müşterilerle işlerle uğraşır durur evde bile telefonu hiç susmaz arayan arayana ona ilgi gösteriyorum bazen karşılık veriyor bazen vermiyor, bazen çok neşeli oluyor bazen çok durgun, bazen çok konuşur ama zaman gelir ağzını bıçak açmaz benimde artık dengem bozulmaya başladı, çalışan biriyim Allahtan ne yapmam lazım hareketlendirmek için yemeklermi yapmadım, tatlı sözlermi sarf etmedim hee beni sürekli mutsuz ediyor demiyorum Allahı var yeri geliyor çok mutlu ediyor ama çoğunlukla hep durgun suskun ve yorgun biri ben napıcam bu adamla bana biraz fikir verirmisiniz :110:
evlenmeden önce nasıldı??

Merhabalar aranıza yeni katıldım kocamla 3 yıldır birliteydik şimdide 1,5 aylık evliyiz ve o kadar monoton bir evliliğim varki kocaman bana aşık biliyorum ve hiç bi zaman şüphe etmedim ama akşamları eve gelince tv izler kitlenir bişey sorarsın ya cevap verir ya da vermez gün içerisinde arayıp sormaz kolay kolay hep dışarlardadır müşterilerle işlerle uğraşır durur evde bile telefonu hiç susmaz arayan arayana ona ilgi gösteriyorum bazen karşılık veriyor bazen vermiyor, bazen çok neşeli oluyor bazen çok durgun, bazen çok konuşur ama zaman gelir ağzını bıçak açmaz benimde artık dengem bozulmaya başladı, çalışan biriyim Allahtan ne yapmam lazım hareketlendirmek için yemeklermi yapmadım, tatlı sözlermi sarf etmedim hee beni sürekli mutsuz ediyor demiyorum Allahı var yeri geliyor çok mutlu ediyor ama çoğunlukla hep durgun suskun ve yorgun biri ben napıcam bu adamla bana biraz fikir verirmisiniz :110:
evliler kervanına hoşgeldiniz :)
bu monotonluk evliliğin ilk başlarında olur
biraz zamanınız var
ilk bir yıl çok önemli evlikte
atlattınız atlattınız:)
yoruluyordur adamcagız onada hak verin

Daha cok yeni evliliginiz. Esiniz qaliba evli olduguna alisamamis

evliler kervanına hoşgeldiniz :)
bu monotonluk evliliğin ilk başlarında olur
biraz zamanınız var
ilk bir yıl çok önemli evlikte
atlattınız atlattınız:)
yoruluyordur adamcagız onada hak verin
Teşekkür ederim hoşbulguk :KK52:gerçekten ilk zamanlarda böylemi oluyor evlilikler bende diyordum acaba bendemi bi problem var diye :eek: ohh biraz rahatladım neyseki :KK15:

Daha cok yeni evliliginiz. Esiniz qaliba evli olduguna alisamamis
:KK55: alışması lazım gerçi çok rahattı işten çıkar arkadaşlarıyla biraz dolaşır öyle eve giderdi şimdi doğğrruu eve :D belkide alışamadım bilemicem ama hiçte öyle demiyor iyiki evlenmişiz insanın kendi yuvası evi olması çok güzel bişeymiş diyor :KK54:

:KK55: alışması lazım gerçi çok rahattı işten çıkar arkadaşlarıyla biraz dolaşır öyle eve giderdi şimdi doğğrruu eve :D belkide alışamadım bilemicem ama hiçte öyle demiyor iyiki evlenmişiz insanın kendi yuvası evi olması çok güzel bişeymiş diyor :KK54:
Allah hep mutlu mesut etsin canim benim insallah

klasik erkekler gibiydi başlarda çooookkk güzeldi ama ilerleyen zamanlarda azcık geriledi ilişki rayına oturdu bu kız artık aşık tamam moduna geçiş yapıldı itina ile :oops:
İş kolik olması da zor bi durum eşin .. her kadın 1. sırada gelmek ister bir erkeğin gözünde hayatında ..
ikinizin yapabileceği haftanın 2-3 akşamı birlikte verimli vakit geçirebileceğiniz aktivteler bulmanızı tavsiye ederim..

İş kolik olması da zor bi durum eşin .. her kadın 1. sırada gelmek ister bir erkeğin gözünde hayatında ..
ikinizin yapabileceği haftanın 2-3 akşamı birlikte verimli vakit geçirebileceğiniz aktivteler bulmanızı tavsiye ederim..
Ah ah çok uğraşıyorum ama her defasında kendimi koltuğun bi köşesinde yada diğer odalarda buluyorum iki gündür inanılmaz tartışıyoruz bilmiyorum şuan kafam o kadar çok karışıkki anlatamam sakal bıyık misaliyim hiç bişey artık bana ne tat ne huzur veriyor :KK12:

Tv ile huzurun mutluluğun ne alakası var onu anlamıyorum. Her türlü teknolojiyi gerektiği gibi ve gerektiği kadar kullanırsanız, bağımlılık geliştirmezseniz sorun çıkmaz.

Konu sahibi; eşim yoğun çalıştığı dönemlerde aynen bahsettiğiniz gibiydi. Benim için çok sorun yoktu ama. Öyle ilgi bekleyen bir insan değilim. İlgi istersem sırnaşırım zaten. Ben çok ilgi gösterdim sen hiç göstermedin gibi takıntılarım yoktur. Ama haftada bir kaç geceyi sohbet gecesi yaparız evlendiğimizden beri. Şarabımızı açar koyun koyuna oturur sohbet ederiz. Siz de böyle bişey yapabilirsiniz. Bazen eşim yorgun olursa, konuşmak istemezse bir dvd koyar izleriz sadece. Bu da bir paylaşımdır bence.

Çocuk yok tabi bol kepçeden muhabbet değil mi? : ))) ah Ahh bizde 15 ay öncesine kadar böyleydik azizim şimdi bizden geçti tabi : (( üfff yarama tuz bastın beah!

Çocuk yok tabi bol kepçeden muhabbet değil mi? : ))) ah Ahh bizde 15 ay öncesine kadar böyleydik azizim şimdi bizden geçti tabi : (( üfff yarama tuz bastın beah!
yok canım daha 2 aylık evliyiz şuan put gibiyim bomboşum hissizim mutsuzum bi yanım ayrıl diyor diğer yanım dur napıyorsun diyor ama iki gündür absürt konular yüzünden çocuk gibi fırça yiyorum en sonunda bu sabah patladım bağırdım çağırdım ağzıma ne geldiyse saydım verdim veriştirdim o kadar çok kırıldım ki ne yapıcamı bilmiyorum nasıl başa çıkıcam bilmiyorum başkalarına gelince çatır çatır cevap veren ben ona gelince dilim tutuluyor konuşamıyorum bana akıl verin yardım edin bişeler yapın lütfen :110:

Back
X