- 7 Temmuz 2024
- 41
- 20
- 8
- Konu Sahibi oylesinebir
Merhabalar. 1 yıllık bir birlikteliğim var aynı zamanda özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. Son kpss'de 1600'lü sıralamalardaydım fakat daha sonra özel bir okula geçince açıkçası para tatlı geldi ve KPSS çalışmadım ama şu an o özel okul deneyiminden sonra ve evlilik istediğim için bu zorlu tempoya ayak uyduramayacağımı fark ettim. (O kadar güçlü değilim maalesef)
Sıralamam da çok kötü değildi ve tekrar kpss'ye yani agsye hazırlanayım diyorum. Ama iş ve KPSS birlikte yürür mü bilmiyorum. İlk 200-300'e girmem gerekiyor. Önümde evlilik olduğu için de para gerekiyor ama bir yılımı sadece sınava ayırıp ondan sonra bir adım atmak daha mantıklı geliyor. Hem iş hem sınavı birlikte götüren var mı? Tecrübeli insanlardan duymak isterim bir şeyleri...
Sıralamam da çok kötü değildi ve tekrar kpss'ye yani agsye hazırlanayım diyorum. Ama iş ve KPSS birlikte yürür mü bilmiyorum. İlk 200-300'e girmem gerekiyor. Önümde evlilik olduğu için de para gerekiyor ama bir yılımı sadece sınava ayırıp ondan sonra bir adım atmak daha mantıklı geliyor. Hem iş hem sınavı birlikte götüren var mı? Tecrübeli insanlardan duymak isterim bir şeyleri...