evlilik yaramadi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba ben 23 yasindayim dort bucuk aydir evliyim ne hayaller kurmustum. esimi ilk basta taniyamaz hale gelmistim yaptiklarini unutamiyorum bende ondan soguyorum ayni yatagi paylasmak cok zor geliyo. birde ben gun gectikce cirkinlesiyorum esimi tanimadan once yuzumde sivilce yoktu hergun yeni sivilce cikiyo yuzumde kilcal damarlarim catlatti yuzumun her tarafinda izler cukurlar siyah beyaz noktalar genis gozenekler hepsi mevcut. bundan bir yil once bebek gibi bir cildim vardi o gunleri cok ozluyorum. goz alti morluguda oldu bende. ayna elimden dusmez oldu. surekli agliyorum uyuyorum. usandim biktim :(

evleneli daha bir ay oldu benim de göz altlarım mor mor olmaya başladı yorgunluktan. kilo da alıyorum sanki, eşim midesine düşkündür e eşlik etmemi istiyor. ne yapacağız vala bilmem =)

Uzuldum gercekten. Bendde evlendigimden beri yuzumde vucudumda sivilceler cikti nedenini bilemedim.ama geciyor artik.
Seni bu duruma sokan nedir. Esinle sevmeden mi evlendin ?

merhaba ben 23 yasindayim dort bucuk aydir evliyim ne hayaller kurmustum. esimi ilk basta taniyamaz hale gelmistim yaptiklarini unutamiyorum bende ondan soguyorum ayni yatagi paylasmak cok zor geliyo. birde ben gun gectikce cirkinlesiyorum esimi tanimadan once yuzumde sivilce yoktu hergun yeni sivilce cikiyo yuzumde kilcal damarlarim catlatti yuzumun her tarafinda izler cukurlar siyah beyaz noktalar genis gozenekler hepsi mevcut. bundan bir yil once bebek gibi bir cildim vardi o gunleri cok ozluyorum. goz alti morluguda oldu bende. ayna elimden dusmez oldu. surekli agliyorum uyuyorum. usandim biktim :KK43:
bunların hepsını evlılık mı yaptı
esınızle sorunlarınız mutsuz ettıgı ıcın ufak bı depresyon sanırım bu...
ınsallah duzelır

Hep derim 25 alti evlilikler kesinlikle erkendir diye.. vucudun piskolojin yeni bi doneme alisiyor tatlim ,aynada gordugun goruntuyu emin.ol abartiyorsun tamam yorgunluk belirtileri vardir ama sandigin kadar kotu degildir.. esinde farkli bi bireyle ayni evde yasama adapte olmaya calisiyordur evliligin ilk zamanlari benim gozlemledigim hep ayni..ama sakin birakma kendini,gecici bi zaman bu

Ne yasadinizda bu duruma geldiniz acaba 4 ay kısa bi sure 4 ayda kılcal damar catlakcak kdr npti bu adam size

Geçer canm uzulme benimdeoyle olmuştu stresten ama benimkisi cilt bakımı yaptıran kuaföre gitsem bakım y aptirsan saçına başına kendine gelirsin

ailenden mi uzaksın, sevmeden mi evlendin, uyuyamıyormusun? ne oldu da bu kadar mutsuzsun belirtmemişsin, keşke rahsilin müsaitse çalışsan, iş bulsan... insan evde sıkılır, mutsuzlaşır, gün boyu teksen televizyon zaten aptallaştırıyor :/

evleneli daha bir ay oldu benim de göz altlarım mor mor olmaya başladı yorgunluktan. kilo da alıyorum sanki, eşim midesine düşkündür e eşlik etmemi istiyor. ne yapacağız vala bilmem =)

maşallah tombik ailesi :)
hoş bizde öyleyiz tam tombiş ailesi ... :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X