evlilik yaramadi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
severek nisanlandik ne olduysa ondan sonra oldu ta o zaman sivilceler cikmaya baslamisti birakmayi cok istedim ama beni kim bu halimlebegenir diye gidemedim. guclu gozukmekten biktim yalandan mutluymus gibi gozukmektende yoruldum. evlendigim ilk gunden basladim bununla nasil vakit gecer diye dusunmeye. mutlu degilim bizimkisi bastan sona hata. hala bana bir yabanciymis gibi geliyo benimsiyemedim ne onu nede evi. intihar etmeyi bile cok dusundum olmadi yapamadim :( . annem biliyo benim dururumu ne mi yapti koca bir hic agladigimda bile teselli etnedi.

severek nisanlandik ne olduysa ondan sonra oldu ta o zaman sivilceler cikmaya baslamisti birakmayi cok istedim ama beni kim bu halimlebegenir diye gidemedim. guclu gozukmekten biktim yalandan mutluymus gibi gozukmektende yoruldum. evlendigim ilk gunden basladim bununla nasil vakit gecer diye dusunmeye. mutlu degilim bizimkisi bastan sona hata. hala bana bir yabanciymis gibi geliyo benimsiyemedim ne onu nede evi. intihar etmeyi bile cok dusundum olmadi yapamadim :KK43: . annem biliyo benim dururumu ne mi yapti koca bir hic agladigimda bile teselli etnedi.
Boşan. Bu kadar dramatize etmenin anlamı nedir Allah askına? Değer mi? Ömür gidiyor

Benimde 7 ay oldu ve kendimi mutsuz , yaşlı , çirkin hissediyorum. keşke evlenmeseydim diyorum hep geçmişteyim . kınadan bir gün önce gelip ben istemiyorum nefret ediyorum demişti. etrafı düşünmeyip tamam deseydim diyorum. benim ailem onun yüzünü görmemek için gelmiyor, onun ailesi de gelmiyor. onun teyzeleri evine mutlaka gelirmiş ama benim yüzümden gelmiyormuş , düğünde suratsızmışım bu yüzdenmiş .ne olduğumu anlamışlar.
cnm ayni bende senin gibiyim surekli gecmisteyim yanlizdim ama mutluydum isim gucum varfi

Boşan. Bu kadar dramatize etmenin anlamı nedir Allah askına? Değer mi? Ömür gidiyor
bosa demek kolay keske bu kadar kolay olsaydi . degmez ama ne kadar dayanirim onuda bilmiyorum birgun mutlaka bosanacagimizi biliyorum zaten boyle evliligin yurumicenide

bosa demek kolay keske bu kadar kolay olsaydi . degmez ama ne kadar dayanirim onuda bilmiyorum birgun mutlaka bosanacagimizi biliyorum zaten boyle evliligin yurumicenide
Sonra da elmayra niye cemkiriyor!

Ac eski konularını da bir oku lütfen. Evlendiğin günden bu yana mutsuzsun. Yok boyu kısa, yok sarılmadı, yok kızları ekledi, yok ısınamadım...

Mutsuzluğu kabullenmişken biz ne yapabiliriz ki?

Canım, boşanma işine başlayana kadar evlilik sürdüğü süre boyunca bu mutsuzluğundan kaynaklı hata da yapmaman gerekiyor. Mesela eşine ya da ailesine karşı hakaret içeren sözler, kavga vs.. Yoksa boşanma davasında hakim seni kusurlu bulur bir de üzerine eşin tazminat isterse ödemek zorunda kalırsın. Sinirlerin çok harap olmadan ve kendini haksız duruma düşürmeden harekete geçmen hem ruh sağlığın için hem de ilerki yaşamın için çok ama çok önemli :S

Eski esim .. ben evlendigim gun bosanicam ben bundan dedim.. ve sadece bir sene sabrettim omrumden omur gitti... Anlican mutsuzdum beni mutlu edemedi..
benim kızım dan ikinci evliliğini yaptı...bu lafı ondan da duymuştum...''evlendiğim gün boşanmaya karar vermiştim''dedi...bu nasıl bir duygu karmaşası diye düşünmüştüm...demek olabiliyormuş....

benim kızım dan ikinci evliliğini yaptı...bu lafı ondan da duymuştum...''evlendiğim gün boşanmaya karar vermiştim''dedi...bu nasıl bir duygu karmaşası diye düşünmüştüm...demek olabiliyormuş....
Evet aynen oyle oluyo.. ben bundan bosanacagim diyorsun.. ama neden evlendiginide bilemiyorsun.. camura battigini bile bile o yola cikiyorsun.. keske yanimda arkadasim olsaydida dugun gunu beni cekip kurtarsaydi dedim.. nereye gittigini bilmeden evleniyorsun iste... Kiziniza mutluluklar bu arada..

Eski konularina baktim da birinde burnum ucu kendiliginden sivrilmiş demissin, psikolojim bozuk cok uzuluyorum.
Basak bir konuda boyum ailedeki herkesten uzun, nisanlim benden ksisa cok uzuluyorum demissin.
Baska bir konunda kizlik zarim yirtilmis olabilir korkuyorum demissin. Ve bu konulari evlenmeden once acmışsin. Vücudunla ugrasmaktan vazgecsen, kendine ugrasacak baska seyler bulsan. Esinin davranislari yanlis tabi ki ama etrafimda boyle kendine sorun cikaran biri olsun istemezdim ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X