ben de evleneli 1 yıl oldu, benim için de hiç bir şey yapılmadı. ne balayına çıktık, ne bir düğün albümüm var ne evlenme teklifi ne bi yüzük var ne de başka bir şey... geçen bayramda biz de tatil düşündük ama annesi ameliyat oldu. ben bu durumda gidemeyiz dedim, o gidelim dediği halde istemedim. ha çok mu seviyorum kv yi ... hayır. yakışık almazdı. kv bayramdan sonra da ameliyat olabilirdi acelesi yoktu, bayramda insanları telaşa sokmayım, bayramdan sonra olayam demedi. ama onun ki düşüncesizlik olarak görülmüyor tabiki. gerçekten erkeklerde anneler hep senden önce geliyor. bu bayramda gideriz diye niyetleniyorduk. şimdi de babası var. adam yılın çoğu şehir dışında kalıyor. geldi 1 ay buraya bizi görmeye. 2 kardeşler. e biz tatile gitcez yine olmayacak. yani tatil yine kaldı. gerçi adam geldi buraya 1 hafta kaldı tatile gitti. ordan döncek tam bayrama denk gelcek, o gelcek biz gitcez olmayacak. ben sizi görmeye geliyorum siz keyfinize göre gidiyorsunuz diyecek. onlarda demez bu çocuklar çalışıyor bi bayram tatilleri var biz tutmayalım yok. o da öyle düşüncesizlik edecek kesin. işin içinde aileler olunca kendi özel zevklerin yapılmıyor veya erteleniyor