Ya benim 1.yıldönümüm çok güzeldi fakat birbirimize hiçbirşey almadık yada şöyle anlatayım biz 27 Haziranda evlendik neyse evliyken eşim askere gitti.27 haziranda çicek gönderip özür diledi 1. yıldönümümüzde yanında olmayacağım inş. br ömür ayrılmayız vs diye ama ben o gün bana süpriz yapıp gelecegini hem düşünüyo hem de hayal ediyordum veeee öyle de oldu 11-12 arası kapı caldı ben koşa koşa kapıyı açtım aammaa eşimi görünce orada bayılıverdim böyle gecti 1. yıl fakat malum 2. yıl yaklaşyor ne yapacağım bilmiyorum siz de anlatın vee tabiki önerilerinizi de bekliyorum..
4 ay sonra 1.yılımıza giricez..
fakat ben evlilik tarihimden ziyade ilişkimize adım attığımız yani birbirimize kavuştuğumuz tarihi baz aldım
onun içinde büyük beklentilerim yok açıkcası.. bende pek yapmıcam :)
ya bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var
29/03/2012 tarihi benimde evlilik yildönümüm aynı zamanda tanışma yıl dönünmümüz
bende şeker hamurundan yapılan kurabiyelerden yaptırıp iş yerine göndermeyi planlıyorum. onların üstüne gelinlik damatlık falan yapıyorlar .ok güzel olabilir
ikinizin resmi olan yapbozlar yada nişan ve dugun resımlerınden secme yapıp fotocuya goturup takvim yaptırabılırsınız..
eger hamılelık dusunuyorsanız ve o gune denk gelecek sekılde gebe kalamaya calısın sonrasında kırmızı kurdaleye sarılı mini patıkler yada gebelık testıde olabılır tabıkı
ben ilkinde evlilik setifikası yapmıstım sonra gidip bi fotocuya bastırıp cercevelttım suan hala salonda asılı duruyor :):) evlilik sertifikası diye goggle arastıırın cıkar kızlar.. 2.ve 3.cüsü gumburtuye gıttı hiçbişi yapamadık yaa
yada güzel bi tişörte resım yada özlu sozlu kelimeler bastırabılırsınız..