bu pazar evlilik yildonumumuz var.4 senemiz bitiyor.
yarin avm ye gidip hediye alacagim.
ama ne alacagima henuz karar veremedim.netten de bakindim ama
saat kullanmiyor,klasik dugunlerde giyiyor,esofman spor ayakkabisi var ve ayakkabisini kendi aliyor.cuzdan kemer yeni aldi.teknolojik urunlerle cok ilgili
ztn pclere format vs atiyor,onlari da takip edip ihtiyaclarini kendi aliyor.ben ne alacagim.sik ve kullanisli bisey istiyorum ama aklima gelmiyor.bi tek parfum kaliyor geriye o da basit kacar gibi.
ne olur fikir vermeden gecmeyin,birde nasil bir menu olusturayim...
limitim en fazla hediye icin 120 ki bu bile beni asiyor.calismiyorum cunku bebekten dolayi....
haydi hanimlar yardiminizi bekliyorum...
hepinize tesekkur ediyorum...
adminim lutfen konumu silme...rica ediyorum...
Dijital çerçeve veya dijital resimlikli anahtarlıklar var.En güzel resimlerinizi,hatta düğün resimlerinizi yükleyip hediye edebilirsin.
Klasik hediye ama saat olabilir.Bütçeye göre seçenekler çok var.
avm lerde cam içine lazerle resim uygulayanlar var.Saat veya biblo gibi şeyler yapıyorlar.Yanında bir resminizi götür,belki hoşuna gider,yaptırırsın.
Bir de dekoratif aynalar var.Aynalarla isim yazabiliyorlar veya kalpli aynalara isim yazıyorlar.Evlenme yıldönümü için uygun olur,üstelik hesaplı.
Menü için birşey diyemiyorum.Eşinin en sevdiği yiyecek veya dışarıda yediğiniz,anısı olan bir yemek olabilir.Kalp şeklinde pasta yapabilirsin.Kalpli hazır pasta altları satılıyor.
canım ben esıme ılk yılımızda bır kutu hazırlamıstım
senın en sevdıgın seyler dıye
mesela benım esım jelıbona patlamıs mısıra nescafeye bayılır
ıkı bardak koydum kutunun ıcıne ıkı tane nescafe bırde not yazdım : beraber ıcerız dıyee..
ıste sevdıgı seylerı doldurdum sevdıgı bır fılm oyun yada cd gıbı
ıcınede kendı resmımı koydum
arkasınada not : ama en cok benıı dıye...
hem cok malıyetlı degıl hemde cok romantık olmustu
İşte benimde böyle bir konuya ve fikirlere ihtiyacım vardı.
Pazarteside benim evlilik yıl dönümüm.
Ama bende hala kararsızım
hepinize cok cok tesekkur ederim arkadaslar
bugun kararli gittim cuzdan + gomlek alacaktim.baktim kafama gore bisey bulamadim.sonunda bitane kaliteli ve cok kullanisli bisey buldum ama gezineyim dedim.arkadaslarimla yemek yedim ve
ayrildik.oglumla gezinirken aklima birden esimin kolsuz monta ihtiyaci oldugunu su yelek de diyorlar ya,cok arayip istedigi gibi bisi bulamadigi geldi.saatlerce gezdim avm de bende bulamadim.sonunda buldum cok guzel birseydi biraz dar gelcekti ama aldim+ guzel spor bir gomlek ve sweat aldim.eve geldim hediyeleri verdim.
cok cok begendi.mont biraz dar oldu ama son zamanda biraz kg aldi.verirse tam olacak.cok sevindi kucuk cocuklar gibi dakikalarca aynada baktibenim ona aldiklarimi cok begeniyor ki kolay begenmez esim.en cokta saatlerce arayip begenemedigi montu almama unutmamama ve dusunmeme.sonra bana kizdi neden kndine bisey almadin ihtiyacin yokmu biseye diye.aman oyle iste.
cok sagolun cok cok tesekkur ederim.guzel fikirlerinizi unutmamak uzere diger seneler icin kullanacagim.gercekten cok hesapli ve diygu dolu taktikleriniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?