evlilik yıldönümü ve hediye karmasası

şaka gibi yaa.. ayy onu alsın yaa.. gidip değiştirip istedigimi alırdım ben de.. ya hep içimde kaldı benm de her şey yaa.. alyansımı bile gönlümce begenıp alamadım ben yaa..
yok valla degıstırmedım madem begenmıs dursun dedım ama 1 defa olsun takmadım
alyansa gelınce ...canım ne zaman ısterse degıstırıyorum alyansımı onceden korkuyordum buyu bozulur dıye buyu falan kalmadı adam orda ben burda ...valla en son alyansımı 2 ay kullandım onuda degıstırdım :)))
canım daha yolun basındasın allah baska keder vermesın bosver bunlar muhım degıl muhım olan sevgınız baglılıgınız rabbım daım etsın

şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar ne kadar romantzm mi seviyorsak erkeklerde o kadar sıkıyor evet basit bişi ama yok arkadaş beceremiyolar. benim eşimde parfüm almıştı. nişanlıyken de gümüş kolye aldı geldi. şimdi saldım gitti istediğini söyle dedi söyledim pahalımış almadı bende saldım gitti insan arada sırada tazelenmek istiyo sevildiğini ilği gördüğünü görmek idtiyo ama nerdeee en güzeli kabullenmek durumu. zorla güzellik olmuyo

parfümü bulamayn arfkadaşlar var
haline şükret bence
belkide hamile oldugundan böylesindir

Ben ne nisanliligimi ne evleligimn ilk yilini isteklerime gore yasayamadim

Evlendim 3gun sonra 10saatlik uzaklikta bir yere el opmeye gittim. Dugunumde adetliydm.bana dugun tarihi sorma geregi bilr duymadilar. Alyansimi kayinpeder ve kayinvalideyle begendim. 1sene oldu daha balayina cikmadim. Kasimda dogum yapicam kayinvalidrm dogumuma gelmicrk. Dogumumdan birkac hafta once gelip tatil yapicak ve gidecek dogumumda yok.evlendigimden beri gorumcemn kiskancliklariyla ugrastm. Evlendim ertesi sabah aramaya basladilar.her aksam gorumcem aradi gece 10 11 de.. her seyi yarim yamalak yaptilar. Esim deseniz pek farki yok.. 3senedir tanisiyoruz. Bir suprizini bilmyrm. Kusura bakmayin parfum yetmiyo hele de o kdr dusunceszce para ihtiyacimiz varken o kdr para parfume verilmesine karsiyim.. balayini gevtm tatilr bile gidemezken parasizlik yuzunden.

:52::52::52:

siz böyle yaparak gelecek süprizleri gelecek heyecanıda kaçırıyorsunuz
bence anı yaşayın

erkeklerin coğu ne alacağını bilemez ve bizim gibi alışverişte asla zaman harcamazlar
absürt birşey çıkması normal

yüz kremi alanınıda ilk defa gördüm hoşmuş... :27:

parfüm vs... boş şeyler bence

bu adam sizin için 5 dakikada olsa zaman harcamış bunun neden keyfiyetine varmıyorsunuz ki... ???

şu kadarını söyleyeyim biz kadınlar ne kadar romantzm mi seviyorsak erkeklerde o kadar sıkıyor evet basit bişi ama yok arkadaş beceremiyolar. benim eşimde parfüm almıştı. nişanlıyken de gümüş kolye aldı geldi. şimdi saldım gitti istediğini söyle dedi söyledim pahalımış almadı bende saldım gitti insan arada sırada tazelenmek istiyo sevildiğini ilği gördüğünü görmek idtiyo ama nerdeee en güzeli kabullenmek durumu. zorla güzellik olmuyo

Guzel duygular yasamak istyrm. Bi supriz cok mu zor yani... brn ogrenci halimle neler aldim ona. Smdi bile neler aldim. Ama yokk ondan bise gormedim.. zaten hic biseyi yasayamadm ki.. birikince boyle parfum memnun etmio.. ki benm lafimla aldi onu da.. baska yerlere para harciuoo..bana harcamio

:52::52::52:

siz böyle yaparak gelecek süprizleri gelecek heyecanıda kaçırıyorsunuz
bence anı yaşayın

erkeklerin coğu ne alacağını bilemez ve bizim gibi alışverişte asla zaman harcamazlar
absürt birşey çıkması normal

yüz kremi alanınıda ilk defa gördüm hoşmuş... :27:

parfüm vs... boş şeyler bence

bu adam sizin için 5 dakikada olsa zaman harcamış bunun neden keyfiyetine varmıyorsunuz ki... ???

Cogunuz oyle yorum yapiyo ki.. diycrk laf bulamiyorm.. 3senedr 1 parfumm ... cok bile degil mi? Parfum almis sukret sana zaman ayirmiss falan.. 3senede 5dk.. ne cok deger vermis esim bana ben farkina varamamisim.. buyuk haksizlik yaptim esime:)

bence abartıyosun.hediye almasını bekleyen o kadar çok nsan warki sen parfümü begenmiyosun bana eşim ne alırsa alsındüşünmüş almış derim begenmesemde belli edipte kırmam onu.dogum günümde kot pantoln tşhirt ve hırka almıştı ilk evlilik yıldönümümzde de hamileydi hamile tshirtlerinden almıştı.ve dün 2nci ewlilik yıldönümümzdü sabah güzel bi kahvaltı hazırlamış ve ben hepsnden memnunum bnm o kadar büyük beklentilerim yok.sürpriz faln beklemiyorum ben

bence abartıyosun.hediye almasını bekleyen o kadar çok nsan warki sen parfümü begenmiyosun bana eşim ne alırsa alsındüşünmüş almış derim begenmesemde belli edipte kırmam onu.dogum günümde kot pantoln tşhirt ve hırka almıştı ilk evlilik yıldönümümzde de hamileydi hamile tshirtlerinden almıştı.ve dün 2nci ewlilik yıldönümümzdü sabah güzel bi kahvaltı hazırlamış ve ben hepsnden memnunum bnm o kadar büyük beklentilerim yok.sürpriz faln beklemiyorum ben

Size gore abarti olabilir.. ama brnm gibi bir cok seyi yasayamayan biri icin emin okun onemli..aslinda patlama noktasi... olmasi gerekenleri bile yasamadim ben. Benm gibi nisanlilik sureci ve evlilik yasamis olsaydiniz size de agir gelebilirdi bi durum.

Size gore abarti olabilir.. ama brnm gibi bir cok seyi yasayamayan biri icin emin okun onemli..aslinda patlama noktasi... olmasi gerekenleri bile yasamadim ben. Benm gibi nisanlilik sureci ve evlilik yasamis olsaydiniz size de agir gelebilirdi bi durum.

cnım ben hiç bişeyimi istediğim gibi yasamadım nişanlılığım berbattı nişandn 3 ay snra eşimn ailesi yüzünden nişan atıldı snra ben kaçtım.taktıkları 2 tanecik ince bilezik ve kaynanmla yasıyorum kendi mobilyam bile yok bi gardolap bi şifonyer yatak odam takım bile deil neyse ki tasınıyorum ve o kadar heyecanlı hissediyorum ki kendimi yeni gelin evi gibi evim olucak die.sen şanslısın bence şükret haline altın faln hiç bişeyde gözüm yok eşimin sewgisi ve saygısı yeter hediyeye gerek bile yok

Ahhhh bu erkekler yokmuuuu bizde ayni sorun va insan ilgi bekliyor heyecan istiyo özel gunlerde hediye alsin istiyor hep çiçek ve gül alırdı bi gun soyledim askim dedim gul den cicektensıkıldım baska hediyeler de beni mutlu eder ya illa hediye ye gerek guzel yazilmis bi mektup bile yeter
Gecen sene doğum gunumu unutmustu işten cok yorgun gelmisti cok aglamistim cok şimdi çarşamba günü evlilik yıldönümüz unutmamasi icin hatirlatiyorum ama umursamiyor :) beni sinir ediyor bakalim nasil gecicek çok merak ediyorum :)

cnım ben hiç bişeyimi istediğim gibi yasamadım nişanlılığım berbattı nişandn 3 ay snra eşimn ailesi yüzünden nişan atıldı snra ben kaçtım.taktıkları 2 tanecik ince bilezik ve kaynanmla yasıyorum kendi mobilyam bile yok bi gardolap bi şifonyer yatak odam takım bile deil neyse ki tasınıyorum ve o kadar heyecanlı hissediyorum ki kendimi yeni gelin evi gibi evim olucak die.sen şanslısın bence şükret haline altın faln hiç bişeyde gözüm yok eşimin sewgisi ve saygısı yeter hediyeye gerek bile yok

Benim huyumu suyumu hic bilmiuorsunuz. Bu sekildr konusmanizi nor.al karsiliyorm.yani sukret haline abartiyosun gibi seyker soylemenizi kastediyorum. Ben cok sikintilarla evlendim ve her seye sirf esimi sevdgim icin katlandim.. ve suan bunu haketmiyorm.kaldi ki ben ondan pahali hediyeler de beklemedm. Ona soylememe ragmen dalga gecer gibi gidip parfum almasi canimi sikti. Bi cicek alip gelseydi yemin ederim ki hicbisey demezdm. Ben hep onun kullanabilecegi seyler aldim.almis olmak icin bisey almadm.

Ailesi de oyle.hediye almis olmak icin abuk subuk seyler aldilar hep.. benmkiler her seyin en iyisini alirken onlar kullanilmis esya hediye ettiler aileme.. deger gormemk beni incitiyor.. ona kac defa dedm. Konustm.. isten gekirken bi xikolata getrsen seviyosn diye aldim desen bile yeter dedm hem de kac defa onu bilr yapmadi. Her segernde telafi edicem dedi.1sene oldu hic bisey gormedim hala

Ahhhh bu erkekler yokmuuuu bizde ayni sorun va insan ilgi bekliyor heyecan istiyo özel gunlerde hediye alsin istiyor hep çiçek ve gül alırdı bi gun soyledim askim dedim gul den cicektensıkıldım baska hediyeler de beni mutlu eder ya illa hediye ye gerek guzel yazilmis bi mektup bile yeter
Gecen sene doğum gunumu unutmustu işten cok yorgun gelmisti cok aglamistim cok şimdi çarşamba günü evlilik yıldönümüz unutmamasi icin hatirlatiyorum ama umursamiyor :) beni sinir ediyor bakalim nasil gecicek çok merak ediyorum :)

Ben beklenti icinde degilim zaten artik... bide edebiyat yapiyo uzulmeni istenyrm.fala filan.. oofff

Back
X