Evlilik yıldönümü

Qiremimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
1.538
2.885
133
35
Merhaba arkadaşlar. 18Eylül evlilik yıldönümümüz olduğu için bu yıl çok gitmek isteyipte gidemediğim fethiye ye 3 günlük tatil planı yaptım, sonra bunu benim oduna söyledim kabul etti . Bugün bir aile dostlarının düğün davetiyesi geldi ve tesadüfe bakın bizim tatil tarihimizle aynı . Benim odun sanki ben davetiyeye bakmamışım gibi hafta sonu düğün var ne yapıcaz demeye başladı :KK34: Bende tepkisini öğrenmek amaçlı gitmemiz şartmı annenler gitsin faln dedim sonrada yada tatile gitmicez dedim ve benim odun seneye gideriz daha uzun süre kalırız daha fazla gezeriz dedi :kızgın: Sinirimden deli oldum biz çocuk yapma aşamasındayız seneye şartların ne durumda olacağını nereden bileyim ve çok da yakın olmayan bir düğün için tatilimizi iptal etti ya çok sinirliyim :kızgın: sizce bu yaptığını onun burnundan nasıl getirebilirim ?

Merhaba arkadaşlar. 18Eylül evlilik yıldönümümüz olduğu için bu yıl çok gitmek isteyipte gidemediğim fethiye ye 3 günlük tatil planı yaptım, sonra bunu benim oduna söyledim kabul etti . Bugün bir aile dostlarının düğün davetiyesi geldi ve tesadüfe bakın bizim tatil tarihimizle aynı . Benim odun sanki ben davetiyeye bakmamışım gibi hafta sonu düğün var ne yapıcaz demeye başladı :KK34: Bende tepkisini öğrenmek amaçlı gitmemiz şartmı annenler gitsin faln dedim sonrada yada tatile gitmicez dedim ve benim odun seneye gideriz daha uzun süre kalırız daha fazla gezeriz dedi :kızgın: Sinirimden deli oldum biz çocuk yapma aşamasındayız seneye şartların ne durumda olacağını nereden bileyim ve çok da yakın olmayan bir düğün için tatilimizi iptal etti ya çok sinirliyim :kızgın: sizce bu yaptığını onun burnundan nasıl getirebilirim ?
Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?

Yakınlık seviyem önemli
Uzak biriyse tabiki tatil

Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?
Bu ne kadar ağır bir yorum. Evet keşke eşine zaman ayırıp tatile gitseydi. Ama vefa diye bir duygu var siz haberdar mısınız Aile dostunun bu özel gününde yanında bulunmak istemiş. Çocuk yapmayı düşünecek kadar kötü bir durum yok ortada!

Ne güzel plan yapmışsın bir de evlilik yıldönümüne gelmiş şansa bak. Çok yakın biri değilse eşinizin gitmesine gerek yok. Eşiniz de tatile gitmek pek istemiyor sanırım düğünü duyar duymaz tatili iptal etmeye çalıştığına göre.

Yukarıda dediğime dikkat edersen planı bile sen yaptın diyorum. Eşinin yakından uzaktan romantilik ile ilgisi yok herhalde, öküz de dediğine göre :D

Çok da yakin değilse gitmeniz de gerekmiyor Eşiniz tatil işinde isteksizmis baya. Siz de onun isteklerini ertelyin.

Bu ne kadar ağır bir yorum. Evet keşke eşine zaman ayırıp tatile gitseydi. Ama vefa diye bir duygu var siz haberdar mısınız Aile dostunun bu özel gününde yanında bulunmak istemiş. Çocuk yapmayı düşünecek kadar kötü bir durum yok ortada!
Çekirdek aile ve eş her şeyden önemlidir...
Onu daha sonra düşünürüm önce bunu halletmem lazım :rapci:
Tatlım, ilk sinirle insanın aklından bu dediğim geçiyor ister istemez, ama şunu sorayım genel anlamda ilişkiniz nasıl?
Yani eğer iyiyse, kocanı tatlı dille ikna et tatile, çünkü tamam başkaları da o günü geçmiş olabilir ama o gün öncelikle ikinizin....
Eğer ilişkiniz süper değilse, bence ruhsal olarak o yakınlığı kurana kadar bebeği erteleyi düşün...

Yakınlık seviyesini inanki bilmiyorum ama birinci dereceden akraba değil ona eminim
O halde iptal etmesine gerek yoktu. Eşinin içinden gitmek gelmiyordu ve bahane ayağına geldi. O da kullandı. Olay bu. Madem böyle özel bir günde bile size ufak bir jest yapmıyor siz de aynı şekilde ona öyle davranın.

Eşiniz tatile istekli miydi? Yarım ağız bir evet mi?
Bir de 3 günlük tatil için yolu nasıl planladınız? Ne kadar mesafede?
Belki zaten mantıksız geliyordu ve bahane bulmuş oldu?

Ne güzel plan yapmışsın bir de evlilik yıldönümüne gelmiş şansa bak. Çok yakın biri değilse eşinizin gitmesine gerek yok. Eşiniz de tatile gitmek pek istemiyor sanırım düğünü duyar duymaz tatili iptal etmeye çalıştığına göre.

Yukarıda dediğime dikkat edersen planı bile sen yaptın diyorum. Eşinin yakından uzaktan romantilik ile ilgisi yok herhalde, öküz de dediğine göre :KK70:
Of ya evet :kızgın: ama bende bunu onun burnundan getiricem

Size gore yakin degil ama esinin aile dostuymus sonucta, onlar da sizin dugune gelmistir herhalde? Seneye gitmek yerine tatil tarihinizi bi kac gun ileri atamaz misiniz?

Bir de konu sahibi, herne kadar esinize kizmiş olsaniz bile burada kimsenin esinize öküz ve diger buyuk bas hayvan isimlerini, hakaretleri kullanmarina izin vermeyin. Esiniz burayi okumuyor olabilir, okusaydi ne dusunurdu? Elin kadinlarina eşinize hakaret ettirmeyin şurada, tavsiyem...

Konu sahiplerinin umurunda olmuyor ama ben sinirleniyorum resmen. :)))

Aynen burada öyle bir şey var. Her şeye ''ay bu adamdan çocuk yapılmaz, ay ayrıl'' gibi yorumlar geliyor. Ya evliliği bile çocuk oyuncağı yaptılar. Kusura bakmayın da adamı karısından iyi tanımıyor kimse burada. Eğer aklı yerinde bir kadınsa kimden çocuk yapacağını, yapmayacağını bilir.

Back
X