Evlilik yıldönümümüz :(

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Merhaba arkadaşlar,önceki konularımı okuyanlar az çok bilirler eşimin gamsızlığı ve ailesinin bana yaptıklarını,anneler gününde mecbur gittik kv.e çok sevindi düzgün davrandı bende herşeye yeniden başladım,5 gün önce evlilik yıldönümümüzdü eşim nöbetten çıkmıştı annesigilde geçirdi gününü uyudu ben evdeyedim aradım kendisini baktım unutmuş ben hatırlattım sitemle güldü.sonra eve geldi eli boş ben pahalı hediye beklemiyorum bi çiçek alsa bana yeter ama zoruma giden unutmuşsun ben hatırlatıyorum yine umrunda değil,ben sevgililer günü tanışma yıld.falan kutlamam ama bu bize özel tartışıyorum cevap vermiyor geçiyo uyuyor bu gamsızlığı beni öldürüyor artık birbirimizi sevmiyorsak ayrılalım diyorum yok diyor o zaman sevgini,beni düşündüğünü göster diyorum boş ailesi yanında evde huzursuzluk varsa oraya kaçıyor onlarında canına minnet

Sorununuz sırf evlilik yıldönümü değil, öyle değil mi?

Sorununuz sırf evlilik yıldönümü değil, öyle değil mi?

normal zamanda öküz olan kocamın böyle özel günlerde değişmesini bekliyorum,ben bir kadınım ilgiye ihtiyacım var bunu dile getirmek de gururuma dokunuyor,aslında temel sorun bu kv. ve görümceyi de sevmiyorum ama idare ediyorum eltim iyi çok şükür

Bence evlilik yıl dönümünü unutmuş olabilir belki insanlık hali ama karısı arayıp hatırlatıyor ve üstüne o ailesinde kalmayı tercih ediyorsa; ortada ciddi bi sorun var demektir.

Normal zamanda "okuz" diye nitelendirdiginiz adamdan ozel gunlerde de birsey beklemeyin bence. Niye degissin ki? Demek ki karakterinde yok. Zorlamayin. Demek ki zorla yaptirilmaya kalkinca kacip huzur bulacagi yere gidiyor, ki hakli. Onu bu sekilde aldiniz, simdi degistirmeye calismak faydasiz. Herkes romantik olacak diye birsey yok. Malesef.

Normal zamanda "okuz" diye nitelendirdiginiz adamdan ozel gunlerde de birsey beklemeyin bence. Niye degissin ki? Demek ki karakterinde yok. Zorlamayin. Demek ki zorla yaptirilmaya kalkinca kacip huzur bulacagi yere gidiyor, ki hakli. Onu bu sekilde aldiniz, simdi degistirmeye calismak faydasiz. Herkes romantik olacak diye birsey yok. Malesef.

bu romantizm beklemek değil yılda 2 gün özel doğumgünü ve yıldönümü düşündüğünü göstermesi yeter,nişanlıyken böyle değildi evlendik saldı kendine bence evden kaçmak da haklı değil o zaman bizde herşeyde babamızın evine gidelim

adamcağız nöbetten çıkmış ya. yazık bi rahat bırak evde dinlensin. sen çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.

ayrıca eşin neden evinde dinlenmiyor da annesinde dinleniyor şimdi anladım. demek ki adama evde huzur vermiyorsun. :5:

Son düzenleme:
adamcağız nöbetten çıkmış ya. yazık bi rahat bırak evde dinlensin. sen çalışmıyorsun anladığım kadarıyla.

ayrıca eşin neden evinde dinlenmiyor da annesinde dinleniyor şimdi anladım. demek ki adama evde huzur vermiyorsun. :5:

ben de çalıştığım için kızım kv.de kalıyor eşim iş çıkışı yemek yemek ve kızımı görmek için annesine gidiyor,kv. ve görümcem gibi önyargılı laf sokmaya meraklı kadın çokmuş gerçekten yazdıklarını okuyunca anladım yazık valla

ben de çalıştığım için kızım kv.de kalıyor eşim iş çıkışı yemek yemek ve kızımı görmek için annesine gidiyor,kv. ve görümcem gibi önyargılı laf sokmaya meraklı kadın çokmuş gerçekten yazdıklarını okuyunca anladım yazık valla

Kadın kadının kurdudur diye boşa demiyorlar,yaşayınca anlarlar,boşver takılma.
benimde ilk evlilik yıldönümümüzde eşim uyumuştu hemde kaç saat evden cıktım parkta oturdum belki merak edip arar diye yok anacım geldm hala uyuyor gittiğimden haberi bile yoktu temiz bi kavga cıkardım :)) iki gün sonra heryer güldü :) benim adam kavgayla anlıyo napiim :27:

Eşiniz sizden önce mi çıkıyor. Eğer sizden önce çıkıp annesine gittiyse çok sorun göremedim zaten siz iştesiniz. Siz eve gelmişsiniz sanırım eşinizi aramışsınız. O da mesaiye kaldığı için kızınızda orada olduğu için hem yemek yemiş hem orada uyumuş bunun kv ile alakası yok eşinizle alakası var. Zaten evde de olsa hatırlamayacakmış kendisi kv de kalması bir şey değiştirmedi yani orada kaldı diye unutmadı. Siz de akşam iş çıkışı gidip kızınızı alsaydınız. Yemeğini neden kv yedi ki eşiniz. Sonuç olarak eşiniz böyle günleri hatırlayan biri değil önem veren biri değil oturup konuşup rahatsızlığınızı dile getireceksiniz. Böyle kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Normal zamanda size karşı nasıl bilemiyorum. Mesela dayımda yengemin d.gününü unutmuş yoğunmuş o gün. Ama yengemi çok sever herkes bilir.

eşim f.book sitesine güzel sözler yazmış sonra bana sarıldı ben normal davrandım artık onu takmayacağım hayatımın merkezine onu koymuştum evde hep eşime göre yemek pişirdim inanın kendi evde olurdu öğle arası eve gelirdim ben kendine yemek hazırlardım demezdiki eşim aç geliyor bi kahvaltı koyayım bari hep onun istekleri onun ailesi artık bende gamsız olacağım :27:

Back
X