• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yolu

sana net diyorum bu hatayı yapma. kardeşim sevgilisiyle birlikte yaşıyordu. ki ikiside mezun olmuş işlerini eline almış maddi olarak bağımsız kişilerdi. aileler birlikte yaşıyorsunuz madem evlenin diye baskı yaptı.
ama o iş orada bitmedi. sonra ailelere gel git muhabbetler evcilik oynamak tabiri. üstüne torun istiyorlar. evlenirken anne olmak istemediğini açıkça belirtmiş eşi kabul etmişti. şuan boşanmak istiyor. çünkü hayatına alanına inanılmaz müdahale ediyorlar. yani bizim toplumumuzda aman evleniriz ne olacak diye düşünmeyin.
işin rengi çooook değişiyor.
gez toz hayatını yaşa.
Geçmiş olsun. Evet öyle beni kısıtlamıyor ailesine de laf söyletmez öyle sağolsun. Bu konuda rahatım ama evlilik öncesi ayrı eve çıkmak biraz tereddütte bırakıyor. Hayırlısı olsun artık.

21 yaşında bunları düşünmek için çok erkem en az 25 olmalısınız
Ben de bugün yazılanları okudukça böyle düşündüm sanırım biraz acele ettim ama benlik değil. Ben zaten onunla yaşamak istiyorum ama biraz da aile baskısı onun yanında rahat hissetmem mutlu hissetmem de etkili

Aile baskısı var bunu kendi yaşadığım şehirde mesela yapamam çünkü ailemin baskısı biraz elalem ne der tarzı. Kendi okuduğum şehirde mümkün ama sizce evlenmeden aynı evde yaşamayı denememiz erkek açısından nasıl görünür yani nasıl olsa aynı evdeyiz diyip beni kolay görür mü
Sevgilinizin gözünde büyük ihtimalle evlilik hayatı gibi hayat yaşıyoruz zaten, nikahla taçlandırmaya ne gerek var yiaaa olacak

Sevgilinizin gözünde büyük ihtimalle evlilik hayatı gibi hayat yaşıyoruz zaten, nikahla taçlandırmaya ne gerek var yiaaa olacak
En korktuğum 🫠 birkaç yıl beklesek iyi olucak gibi

Back
X