Evlilik

İnsanlar evlenip çocuk sahibi olup anlaşamayıp boşanabilirler. Sizden büyük biri olması ve daha önce evlenmiş çocuklu olması bence sorun değil, önemli olan sizin hissettikleriniz.

Ben bekar biriyim.Daha önce evlenmiş ve iki erkek çocuk babası ile evlenilir mi? Arada 10 yaş fark var.Ama terbiyesi falan çok iyi dini anlamda pek bilgisi ve yaşayışı yok.Annesi var babası erkek kardeşi kız kardeşi falan yok yurt dışında yaşıyor.Maddi durumu gayet iyi.Ne olur ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Aranızda 10 yaş fark var ve karşı tarafın iki çocuğu var. Evlendiğinde sadece o kişi ile evlenmiş olmuyorsun. Onun çocuklarıyla da evlenmiş oluyorsun, bu benim fikrim tabi. Neticede bu çocuklar baba ile vakit geçirecek, yeri geldiğinde sizin yaşadığınız eve gelip gidecek. İleride sizin bir çocuğunuz olacak, evlendiğiniz kişi diğer çocuklarına da maddi manevi destek olacak doğal olarak. Eski eşinden boşandı diye çocuklardan boşanılmıyor. Siz çocukları kabullenebilecek misiniz? Herkes kabullenemez lakin bu çocukların hiçbir günahı yok unutmayın. Bu durumları göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Back
X