Evlilik

Şu lanet olası virüs gündeminden kurtulalım da şu an hepimiz gibi tek isteğim o, sonra zaten çalışmaya başlarım :) Gitmek istediğim kurslar da var, şehire alışmam şart:)
Evet onu diyecektim sana bende orda kurslar varsa git öğren kendi işini kur şimdiden başla bakmaya kurslar var mı yok mu öğren

Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♀️
Çocuk dünyanın en güzel şeyi. Hele annelik..❤️🤲 hiç öyle düşünme. Zaten bir düzen bozulacaksa mutlaka bozulmak için bir neden bulur ha çocuk ha başka bir şey. Bu tamamen kişilerle alakalı. Çocuktan sonra bozulan evlilik zaten sağlam temelli değildir çocuk ona ne yapsın? Ben dünyanın ve içimin tüm dertlerini oğlumun yüzüne bakınca unutuyorum. Her şey onun ekseni etrafında güzelleşiveriyor.🥰

Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuk yok ama hep çevremden duyduğum çocuk olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor lafı deniliyor ve buda beni korkutuyor🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♀️
Aynı durumdayız ben de hem çok isteyip hem korkanlardanım🙋🏻‍♀️ 1 hafta kardeşimin yanındaydım gerçekten wcye bile rahat gidemedi🙄 Ama zamanla rutin oluşur diye düşünüyorum:) Mutlaka eskisi gibi olmaz ama daha da güzel olabilir😉

Aynı durumdayız ben de hem çok isteyip hem korkanlardanım🙋🏻‍♀️ 1 hafta kardeşimin yanındaydım gerçekten wcye bile rahat gidemedi🙄 Ama zamanla rutin oluşur diye düşünüyorum:) Mutlaka eskisi gibi olmaz ama daha da güzel olabilir😉
Evet ablamgilde görüyorum bende misafirlikte bile rahatça oturamıyorlar 🤷🏻‍♀️Nolcak bilmiyorum gerçekten

Evet onu diyecektim sana bende orda kurslar varsa git öğren kendi işini kur şimdiden başla bakmaya kurslar var mı yok mu öğren
2 kursa kayıt yaptırmıştım bile ama gidemeden kapandı:) Çalışmak iyi gelecek bana , bi süre daha sabır:)

Evet ablamgilde görüyorum bende misafirlikte bile rahatça oturamıyorlar 🤷🏻‍♀️Nolcak bilmiyorum gerçekten

Gözünde büyütme böyle:D Çocuk sana sen çocuğa zamanla alisirsin ve bir düzen oturur esin de sana biraz destek olursa sen ona o sana derken güzelce büyütürsünüz yavrunuzu

Gözünde büyütme böyle:KK70: Çocuk sana sen çocuğa zamanla alisirsin ve bir düzen oturur esin de sana biraz destek olursa sen ona o sana derken güzelce büyütürsünüz yavrunuzu
Hayırlısı olsun diyelim😄eşim uyumaya gitti sizce bende gidip yatmalımıyımmm😄

Back
X