evlilik!!!

23 yaş bi erkek için evlilik bencede erken
zaten mesajlarımdada yazdım ben şuan istemiyorum
anlıyorum onu da, şuan düşünmüyoruz ama ileridede mi düşünmeyeceğiz
geleceğe dair hiç bi planımız yok varsa da o kendi kafasında kuruyor
benim ne olacağı konusunda hiç bi fikrim yok
anlatabiliyor muyum bayanlar kendimi size :26:
ben sadece planlarımı hayallerimi paylaşmak istiyorum,
onun hayatında gelecekte planlarında var mıyım yokmuyum
bunu bilmeye hakkım var değil mi?
evlilik meraklısı bi kız görünümündeyim şu an onun gözünde , hiç istemezdim bu duruma düşmeyi
bu konuda birbirimizi anlayamıyoruz galiba :19:

Bence seven insan Allah'tan bir mani olmazsa evleneceğiz zamanı gelince diyebilmeli... Bir arkadaşımın sevgilisi de ilerisi hakkında pek konuşmuyordu, evlilik hayalleri kurmuyordu, ne olacağı belli olmaz, daha erken diye geçiştiriyordu, çocuk sonra bıraktı arkadaşımı..

Tarih vermesin ama ciddi düşünüyorum tabiki senle gibi sözlerle niyetini belli etsin.. Nerden bileceksin yoksa evlilik düşünen biri mi, düşünüyorsa da senle düşünüyor mu diye..

Açık açık konuşmanda fayda var, evlilik meraklısı olduğumu düşünmeni istemem, Hemen olacak da demiyorum, nereye gittiğimizi bilmek istiyorum diyebilirsin, ben niyetini nerden bilebilirim, böyle yapanlar da var diye kötü örnekler verebilirsin.. (Belki bunları çoktan söylemişsindir bilemiyorum..)

Birde seni cepte sanmasın, bu beni ne olsa bekler, beni bırakamaz diye düşünenler de evliliği istediği kadar erteleyebiliyor.. Ama kaybetmekten korkunca evleneyim, elimden kaçırmayım diyenler var..

her türlü konuştum , tabiki ciddi düşünüyoruz diyo
ama gelecek ne getirir bilemeyiz , bi engel çıkabilir karşımıza nereden bilebilirim, sana hiçbişeyin garantisini veremem diyo
şuan konuşmuyoruz zaten fazla üstüne gittiğim için kavga ettik, aramıyo da belki şu ara şutlar beni :27:
ben anlayamıyorum beni de ilgilendiren birşeyi neden benimle paylaşmaktan kaçınıyor ki ?

Son düzenleme:
her türlü konuştum , tabiki ciddi düşünüyoruz diyo
ama gelecek ne getirir bilemeyiz , bi engel çıkabilir karşımıza nereden bilebilirim, sana hiçbişeyin garantisini veremem diyo
şuan konuşmuyoruz zaten fazla üstüne gittiğim için kavga ettik, aramıyo da belki şu ara şutlar beni :27:
ben anlayamıyorum beni de ilgilendiren birşeyi neden benimle paylaşmaktan kaçınıyor ki ?

Bu söylemler bana vicdan rahatlatma gibi geliyor, ilerde ayrılırsanız zaten evlilik için söz vermemiştim, bak dediğim oldu engeller çıktı deyip, yükü üstünden atacak...

Ya sanki her evleneceğiz diyen evleniyor, insanlar tüm hazırlıkları yapıyorlar ama bir çok sebep yüzünden ayrılabiliyorlar.. Böyle bir durumda kimse kimsenin yakasına yapışmıyor zaten, hani benimle evlenecektin diye..

Bu erkekler kadın ruhundan anlamıyor, sen sadece ilişkinin doğru şekilde ilerlediğinden, sevildiğinden, ciddi gözle bakıldığından, seni oyalamadığından emin olmak istiyorsun, böylece için rahatlayacak ve kendini daha iyi hissedeceksin.. Ama onlar bunu söz vermek gibi ve hemen düğün hazırlıklarına başlamak olarak algılıyorlar..

Sanki evleneceğiz deyip ayrılmakla, bu kadar süre sonra evlilik lafı etmeden ayrılmak arasında fark varmış gibi düşünüyorlar.. Şimdi ayrılsan yine aynı şekilde üzüleceksin sonuçta bu ilişkiye gönül eğlendireyim diye başlamamışsındır ki..

Bu mesele yüzünden seni şutlarsa, senden vazgeçebilirse zaten gerçek niyetini belli eder.. Üzücü bir durum ama gerçek yüzünü daha sonra görmekten iyidir bence..

erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz, şuan onun işi var benimde olmak üzere
23 yaşındayız ikimizde, mesele evlilik gibi ciddi konuları hep geçiştirmesi :ssz:
aslında bende hemen evlilik düşünmüyorum zaten ama hep geleceğimizin belirsiz olduğunu söylüyor buna anlama veremiyorum
her genç kız bende erkek arkadaşımla evlilik hayalleri kurmak isterdim :25:
konuyu bi kaç kez açtım ki hata yaptığımı da düşünüyorum , şu an değil , erken gibi şeyler söylüyor
beni gerçekten sevmiyormu anlamıyorum, bi gariplik var mı sizcede arkadaşlar?

sana tavsiyem öncelikle çok üstüne düşmee, zamanın akışına bırak bazı şeyleri çok acele etme her genç kız hayal kurar ama bunların gerçekleşme yüzdesi çok düşük genelde. Rabbim hepimizin kalbine göre versin.sende canını sıkma herşey olacağına varır.

Son düzenleme:
sana tavsiyem öncelikle çok üstüne düşmee, zamanın akışına bırak bazı şeyleri çok acele etme her genç kız hayal kurar ama bunların gerçekleşme yüzdesi çok düşük genelde. Rabbim hepimizin kalbine göre versin.sende canını sıkma herşey olacağına varır.

Bu söylemler bana vicdan rahatlatma gibi geliyor, ilerde ayrılırsanız zaten evlilik için söz vermemiştim, bak dediğim oldu engeller çıktı deyip, yükü üstünden atacak...

Ya sanki her evleneceğiz diyen evleniyor, insanlar tüm hazırlıkları yapıyorlar ama bir çok sebep yüzünden ayrılabiliyorlar.. Böyle bir durumda kimse kimsenin yakasına yapışmıyor zaten, hani benimle evlenecektin diye..

Bu erkekler kadın ruhundan anlamıyor, sen sadece ilişkinin doğru şekilde ilerlediğinden, sevildiğinden, ciddi gözle bakıldığından, seni oyalamadığından emin olmak istiyorsun, böylece için rahatlayacak ve kendini daha iyi hissedeceksin.. Ama onlar bunu söz vermek gibi ve hemen düğün hazırlıklarına başlamak olarak algılıyorlar..

Sanki evleneceğiz deyip ayrılmakla, bu kadar süre sonra evlilik lafı etmeden ayrılmak arasında fark varmış gibi düşünüyorlar.. Şimdi ayrılsan yine aynı şekilde üzüleceksin sonuçta bu ilişkiye gönül eğlendireyim diye başlamamışsındır ki..

Bu mesele yüzünden seni şutlarsa, senden vazgeçebilirse zaten gerçek niyetini belli eder.. Üzücü bir durum ama gerçek yüzünü daha sonra görmekten iyidir bence..

evet artık zaten üzerine düşmüyorum bu konu çok yoruyor artık
candy88 aynen senin dediğin gibi düşünüyorum bende, sanki bu konuyu konuşunca yakasına yapışacağım ben :19:
sinirlerim bozuluyo :ssz:

evet artık zaten üzerine düşmüyorum bu konu çok yoruyor artık
candy88 aynen senin dediğin gibi düşünüyorum bende, sanki bu konuyu konuşunca yakasına yapışacağım ben :19:
sinirlerim bozuluyo :ssz:

Hakkınızda hayırlısı canım.. Allah yardımcın olsun, gönlünün istediğine göre versin inş....

Back
X